As irgi stengiuosi, kiek imanoma, viska anksciau susiplanuoti.... Bet tik ka nors susirandu, atsiranda kas nors, kas paseja dvejones,- dabar vel vietos vestuvems... Bet manau, nebesiblaskjysiu, nes visalaik bus ir geru, ir blogu atsiliepimu.
Vis dar neturiu muzikantu ir fotografo...
Baznycia - ipareigojau tevus pasidometi, tai sake, kad ne anksciau lapkricio pabaigos bus kitu metu kalendorius ir t.t..
Kunogas, kazka dar minejo, kad jeigu nsantuoka tik baznycioje, tai visu popieriuku reikia laukti iki 14d., o vat jeigu gyveni ne LT, tai kaip supratau ir isvykti nelabai iseis, kol tu popieriuku nebus. Arba galima registruotis i santuokos rumus be ceremonijos ir gausi tuos popierius ta pacia diena - situo dalyku dar nesidomejau
cococinelle, na kai uzsakymas a la carte tipo,tai siek tiek kitaip, bet kai uzsakineji, pavyzdziui, furseta..Tai labai lengva organizatoriams ijungti taupymo rezima sau kliento saskaita....
O visiems planavimams nusipirkau planeri, istikruju ir naudinga, ir grazu...Na ir prisiminimui bus
Vis dar neturiu muzikantu ir fotografo...

Baznycia - ipareigojau tevus pasidometi, tai sake, kad ne anksciau lapkricio pabaigos bus kitu metu kalendorius ir t.t..
Kunogas, kazka dar minejo, kad jeigu nsantuoka tik baznycioje, tai visu popieriuku reikia laukti iki 14d., o vat jeigu gyveni ne LT, tai kaip supratau ir isvykti nelabai iseis, kol tu popieriuku nebus. Arba galima registruotis i santuokos rumus be ceremonijos ir gausi tuos popierius ta pacia diena - situo dalyku dar nesidomejau

cococinelle, na kai uzsakymas a la carte tipo,tai siek tiek kitaip, bet kai uzsakineji, pavyzdziui, furseta..Tai labai lengva organizatoriams ijungti taupymo rezima sau kliento saskaita....
O visiems planavimams nusipirkau planeri, istikruju ir naudinga, ir grazu...Na ir prisiminimui bus

Leimar aš išsirinkau tuos dalykus, su sutartimis be gimiku,teko keleta pakeisti,pridėti kitu punktu
,ir pagal atsiliepimus iš jau šventusuju rinkausi (kas liečia fotografa) del restorano nesibaiminu,manau viskas bus gerai,po degustacijos dar ramiau jausiuosi
aš viska ipade rašiausi,bet viena diena kai gryžau,manasis padares folderi buvo,su jaunavedžiu siluetu atvaizdu ir mūsu vardais
viska gražiai surašes kas ir už kiek ir kas dar sumoketi like
tada ir tris planus buvo padares pagal biudžeta,nuo tada nusprendėme kitaip viska daryti,tik vakariene su kvartetu ir išvažiuojamaja ceremonija

QUOTE(Leimar @ 2013 09 20, 14:42)
atsiranda kas nors, kas paseja dvejones,- dabar vel vietos vestuvems... Bet manau, nebesiblaskjysiu, nes visalaik bus ir geru, ir blogu atsiliepimu.

O kokia vieta svarstote? Ir kas per planeris?

cococinelle, as irgi viska ipade rasiausi, bet pamaciau labai grazia wedding planner book
Tai nusipirkau
Ir siaip patogiau, viskas suskirstyta su sarasais ka reikia padaryti ir t.t...
O tavo MB tai tikrai pasistenge!
O fotografai...Man tai sunkiausia issirinkti
Svarsciau apie Giedriu Jankauska... Bet nezinau nezinau
Na dar turiu laiko...
metine, Na yra du variantai Margio viesbutis ir Karklenu sodyba. Kadangi Margis gaunasi gana brangokai, tai linkstamne labiau prie Karklenu, tik ten neteko nei karto buti, tai neisivaizduoju, koks aptarnavimas, maista ir t.t..
O komentarai internete...na nelabai as jais pasitikiu
Tai va, vis dar svarstymuose.....
O del planerio, na buna ivairiu wedding planner/organiser book - vestuviu planuokliai, atrodo taip lietuviskai
Tiesiog planuoji savo biudzeta, darbus kada ir kas ka turi padaryti ir t.t.. :-)

O tavo MB tai tikrai pasistenge!

O fotografai...Man tai sunkiausia issirinkti

metine, Na yra du variantai Margio viesbutis ir Karklenu sodyba. Kadangi Margis gaunasi gana brangokai, tai linkstamne labiau prie Karklenu, tik ten neteko nei karto buti, tai neisivaizduoju, koks aptarnavimas, maista ir t.t..

O del planerio, na buna ivairiu wedding planner/organiser book - vestuviu planuokliai, atrodo taip lietuviskai

Leimar kaip fainai
aš irgi tokia knygute turiu,baltu odiniu viršeliu dar žydros spalvos rašinuka prie jos nusipirkau,prisiderinau labai vestuviniškai
su savo pamerge ėjau pirkti kai po sužadėtuviu gryžau namo,ji man pasiūlė butent ta,tai prisiminimui labai gražu manau
ypač kai ten labai daug visko prirašiau,kai planavome pajuryje švesti,kas ir kaip su vietu pavadinimais,poto kai Vilniuje planavome,sodybu vardais,sarašais....biudžetine,dabar vėl pildau viska kas dabar planauojama...vaikams parodysiu kaip mama planavo,vos ne 3 vestuves galima jš jo padaryti
bet man paprasčiau viska į ipada kelti,nes ten ir su pinterest pilna visokiu albumuku esu pasidariusi,ir visos sutartys išsaugotos,nors turime ir MB folderyje viska taipat,bet jis buhalteris tai pas jį viskas turi būti vienoje vietoje taip sudeliota
pas mane daugiau viskas apie dekora ir gražius dalykus
beje fotografo gražios foto !
karklenu sodyba jau esu kažkur mačiusi,aplinka graži ir kiek mačiau sales dvi lygtais jie turi
tai gali būti kad dvi šventės vienu metu taipogi leidžia ?

QUOTE(Leimar @ 2013 09 21, 14:39)

Sveika, as buvau tiek Margio Krante, tiek Karklenu sodyboje....nesupykit, bet Karklenuose tikrai nelabai...visiskai tame paciame kieme yra du pastatai sventem. Pagrindiniame pastate telpa virs 100 zmoniu, salimais apie 50! Kai tuo pat metu svenciamos dvi vestuves tai

Nuomone galima susidaryti tik nuvykus i vieta ir pavaiksciojus, todel labai patariu patiems apsilankyti

cococinelle, na as irgi viska kaupiu tiek elektroninej versijoj, tiek toj knygutej
Tik va, as dabar esu toookiam chaose, kad jau nei tas, nei tas tuoj nebepades 
O fotografo, taip nuotraukos super...Bet va kainos....
Kadangi mes planuojam kelione ir norime i ja daugiau investuoti, tai kazkur tenka pataupyti ir panasiai....
metine, as Karklenu sodyboj buvusi tiesiog apziureti, bet niekada nedalyvau ten rengiamoje sventeje.
Beje, jeigu nuspresciau ten daryti vestuves, tai daugiau nieko nebutu, tik mes
Sale ju nebloga...Mergaite maloni buvo ir nusimananti apie renginiu organizavima, na bet tiek kiek galima suprasti is bendravimo....
O as ne apie Margio Kranta, as apie Margi :-) Margio Krantas, na vieta grazi ir t.t.. Bet bedravimas, tai atsiprasau....
Gal cia tik man taip ''pasiseke'', nezinau...

O fotografo, taip nuotraukos super...Bet va kainos....

Kadangi mes planuojam kelione ir norime i ja daugiau investuoti, tai kazkur tenka pataupyti ir panasiai....

metine, as Karklenu sodyboj buvusi tiesiog apziureti, bet niekada nedalyvau ten rengiamoje sventeje.

O as ne apie Margio Kranta, as apie Margi :-) Margio Krantas, na vieta grazi ir t.t.. Bet bedravimas, tai atsiprasau....

Leimar aš irgi sarašėliu sarašu pilna pasidariusi
vis nauja lapa verčiu ir išnaujo rašausi
mes irgi panašios nuomonės,kaikur paleidžiame daugiau pinigu,kaip tarkime fotografui,restoranui,medaus menesiui,žiedams,aprangoms,o kitur pataupome kaip kad važiuosime su savo automobiliais,neplanuojame prie ju sustoje fotografuotis tai man jokio skirtumo kokia ta mašina
bet tėvai nebloga turi,mes taipat neprasta,MB tevai išvis nauja,tai jaučiu su ju važiuosime
o mašinu net nepuošime,tik ant mūsu bus parašyta "jaunieji" gale prie numeriu, betvdar mastau apie tai
o kitoms mašinoms nežinau,nebent po bantuka ant antenu arba veidroduku užrišime,kad nepasimesti mieste

Mes tai greičiausiai limuziną nuomuosinės, bet dabar ir galvoju ar reikia ji puošti, man kažkaip gerai jis atrodo ir be papuošimu,bet MB nori puošti mašinas

Miglionka galima ir minimaliai puošti ir atrodyti šventiškai,o su limizinais,žmonės kiekviena diena tikrai nevažinėja,supras kad šventė
man ypač gražu kai senoviniai automobiliai papuošti,ypač vabaliukai kokie,draugė tekejo su žydru vagaliuku važiavo, buvo didelis bantas su levandomis su skardinėmis pririštomis
na pas ju vestuvės buvo labai vintažinės tai labai viskas tiko