Įkraunama...
Įkraunama...

Skelbimai: ieškome, siūlome, rekomenduojame

Sveiki,
Esu architektė su patirtimi. Projektuoju individualius gyvenamuosius namus,interjerus. Darau 3D vizualizacijas,techninius detalius brėžinius,vykdau autorinę darbų atlikimo priežiūrą.
Jei kam reikia profesionalios ir operatyvios pagalbos-kreipkitės i až, pagelbėsiu už prieinamą kainą mirksiukas.gif
Atsakyti

Rekomenduoju tikrai gerą santechniką. Atlieka visus darbus susijusius su santechnika. Tel. 860350164. Dirba Kaune ir Jonavoje.
Atsakyti
Gal kas gali rekomenduot meistą(-us) Kaune ne kapitaliam buto remontui (plytelių lupimas, klijavimas, truputis elektros, truputis santechnikos)?
Atsakyti
Sveikos merginos, moterys, mamos smile.gif
norėjau paklausti ir tuo pačiu pasiūlyti paslaugą - namų tvarkymą Kauno mieste. Jei tik ieškote kažko panašaus, reikia pagalbos, trūksta laiko tvarkant namus - kreipkitės. Ieškau darbelio laisvu laiku ir mielai užsiimčiau namų ruoša. Pati gyvenu Šilainiuose, bet tikrai ne problema ir toliau esantys rajonai. Esu Rasa ir susisiekti galite telefonu 860732016, el. paštu barbarovičiūtė.rasa@gmail.com. Dėl kainos viską galime susitarti smile.gif

P.S labai atsiprašau, gal ne į tą temą papuoliau, bet tikiuosi, kad niekas nesupyks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MandagiTyla: 11 birželio 2013 - 14:29
Jei kam reikia valymo paslaugu, tai rekomenduoju tikrai labai gera firma Klaipedoje. vakar atvaziavo vyrukai, isvale kampa, kilima, langus, tai labai dziaugiuosi ju darbu, kuri atliko tikrai gerai ir greitai thumbup.gif tel. 864722897 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Inga_ba666 @ 2013 06 03, 09:39)
Ieškau namų tvarkytojos Klaipėdoje 60 kv butą tvarkyti, gal kas galite rekomenduoti.

pries tai zinute rasiau su tel. pasiskambinkit 4u.gif kiek zinau jie ten viska valo ir masinas ir baldus ir namus 4u.gif
Atsakyti
Ieškau šaldytuvų meistro Kaune. 4u.gif
Atsakyti
NAMŲ, BUTŲ, PATALPŲ IR PALINKOS TVARKYMAS.

Jei buities rūpesčiai Jus slegia, o namų ruoša suvalgo visą Jūsų laisvalaikį.
Metas Jums atduoti savo rūpesčius į švarosbanką.
O laisvą laiką skirti širdžiai melai veklai.
Mano misija – švara. Dirbu atsakingai ir greitai!
Turiu sukaupus 9 metų patirtį ir geras rekomendacija.

Tvarkau butus, namus, kotedžus bei kitas patalpas, valau langus ,tvarkau aplinka.(žolės pjovimas, lapų grėbimas, sniego kasimas)kasdieninis ir generalinis tvarkymas .
Laura
8-67655675
svarosbankas@yahoo.com
facebook-svaros bankas
Kaunas, Kauno raj
Atsakyti
Sveiki.Jieskau zmogaus mokancio statyt krosni (sildymo).Vilnius r. D.Riese
Atsakyti
Sveikos mamytės,

labai labai noriu padėti toms, kurios ieško įdomių, išskirtinių sprendimų savo namams.
Esu baldų ir įvairių interjero elementų projektuotoja-dizainerė. Dirbu su metalu, kombinuojant jį su įvairiom kitom medžiagom - stiklu, medžiu, polikarbonatu ir t.t. Pati dalyvauja daugelyje gamybos procesų ir inešu dalelį savęs.
Išdirbau unikalią metalo apdirbimo techniką, kurį sukuria judėjimo jausmą. Tikrai įspūdingas dalykas thumbup.gif

Negaliu perduoti žodžiais kaip myliu šią medžiagą ir kokios neribotos jo apdirbimo galimybės, bet daugiausiai dirbu su įmonėm, kurie turi konkrečią užduotį su jau parengtais brėžiniais ir nesuteikia man galimybės pasireikšti verysad.gif

Keletą mano projektėlių galite pamatyti čia: Mano puslapis
Neapsiribojų vien tik žurnaliniais staliukais, turiu daug idėjų, tik reikia užduoties biggrin.gif
Prašau kreipkitės, laaabai noriu kurti ir pagražinti Jūsų namučius mirksiukas.gif
Atsakyti
Rekomenduokit skalbimo masinu meistra Kaune. 4u.gif
Atsakyti
Galimi daliniai, keletos patalpų interjero projektai, pvz. vonios ar vaikų kambario. Taip pat siūlomos dizainerio konsultacijos, kurių metu su užsakovu aptariamos iškilusios problemos kuriant būsto interjerą, siūlomi sprendimai, atlikimo varijantai.
S.R. 8 651 77329
Atsakyti
Sveiki,

Šiauliuose ieškau baldininko, kuris pagamintų virtuvės baldus (daugiabučio virtuvė) už plius/minus 3000 Lt.
Atsakyti