Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(Jolanteleee @ 2013 08 29, 11:28)
Tuoj atsiusiu carters, palaukit 5min, prasau! Su telefonu labai letai einas blush2.gif

gerai, dabar delioju kur be shipo is kart imti, carteriuka paziuresiu ir sau veleliau dar galima jungtis

QUOTE(agise @ 2013 08 29, 11:34)
Mergaites, o kaip tos atskiros pizamytes is Carters didintos/mazintos? ax.gif  Kazi koki imti su 99 cm 3t ar 4t? ax.gif

man flysines didintos pasitaike o medvilnines atitiko 12men buvom 12men tiko

QUOTE(laurita99as @ 2013 08 29, 11:39)
Merginos o kaip Carters apatiniai rubeliai g.gif  Noriu mazikei maikuciu ilgom rankovem ziemai paziureti, nes jau gal be pampiu vaikscios, ar gera medvilne, ar po skalbimo neisitampo?

man nei nubluko nei issitampe vaikui g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 08 29, 11:39)
Merginos o kaip Carters apatiniai rubeliai g.gif  Noriu mazikei maikuciu ilgom rankovem ziemai paziureti, nes jau gal be pampiu vaikscios, ar gera medvilne, ar po skalbimo neisitampo?

As kitokiu bodziu nelabai ir pirkau apart Carters, man jie l. patiko thumbup.gif medvilne taipogi gera, man neissitampe, nes dziovinu dziovykleje kitokios patirties neturiu smile.gif gal kitos mergaites pakomentuos
Papildyta:
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 08 29, 11:40)
gerai, dabar  delioju kur be shipo is kart imti, carteriuka    paziuresiu  ir sau veleliau dar galima jungtis
man  flysines didintos pasitaike o medvilnines atitiko 12men buvom 12men tiko
man nei nubluko nei issitampe vaikui  g.gif

o man ta vientisa flysine kaip ir nedidinta pasirode g.gif jauciu reikia imti didesne, bus ant isaugimo jei ka ax.gif
Atsakyti
Ingute pastrigo mano pastas doh.gif doh.gif Noriu issiusti carters uzsakyma, neina schmoll.gif
Jeigu imesciau cia nuorodas su dydziais, o kai pastas atsigaus, atsiusiu laiska normalu blush2.gif ax.gif

Issiunciau, pavyko thumbup.gif -25 taiko visoms prekems?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 29 rugpjūčio 2013 - 11:02
QUOTE(camelija82 @ 2013 08 29, 10:35)
Merginos, kaip manot ar verta demesio?
http://www.landsend....acket/id_257400

ir kazin kaip su dydziais, XS ar S? Nesioju dazniausiai S. Nenoriu labai aptemptos, butu gerai kad koks megztukas dar eitu pasivilkt.

labai daili, landsend dauguma striukyciu didintos 1 dydziu, as iska nesioju L, ju striukytes perku M, tai idealiai, tik buna su rankovem ten problemos, nelabai tinka ilgarankem, patarciau ilgarankem imti tall, tada rankoves savo vietoje ir neatrodai kaip buratinas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zuika23 @ 2013 08 29, 11:56)
Ingut, mieloji, brangioji, ar imsite aero artimiausiu metu? Jau dvi savaites ieškau kas pirks ir niekaip  doh.gif arba ON gal kokia nuolaida yra ir imsite? Nu neturiu jokių kelnyčių po namus tąsyt  verysad.gif

bent jau vakar On dave net dzinsams -25% nuolaida, paziurekit ju puslaiupe jeigu yra -25% reiskiasi dar galioja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(agise @ 2013 08 29, 12:34)
Mergaites, o kaip tos atskiros pizamytes is Carters didintos/mazintos? ax.gif  Kazi koki imti su 99 cm 3t ar 4t? ax.gif

imciau 4T, kad nebutu ant ribos dydiz, kad po keleto menesiu reiketu nauja pirkti 4u.gif
Atsakyti
Merginos, patarkit kokia poilge, silta pukine striukyte ziemai. 4u.gif

kaip sita ?
http://www1.macys.co...l...ne&slotId=4
Atsakyti
Dekui mergaitems uz siuntinuka 4u.gif Si karta visai neprasoviau pro sali bigsmile.gif
Siuos UGG batukus http://www.6pm.com/ugg-laela-espresso su 24cm peda emiau 7,5 (US) dydi smile.gif gal butu tikes ir 7, bet man nepatinka kai peda labai apspausta tai 7,5 thumbup.gif foto gal siek tiek spalva ryskesne, grazesne, bet patogumas viska atperka wub.gif wub.gif GAP dukrytei viskas tiko, pedkelnes labai grazios wub.gif su 86cm ugiu emiau ant 2-3 metu, tai siek tiek i didziaja puse, bet rugsejo 2d. pasipuosti darzeliui jau tiks biggrin.gif vienu zodziu, ACIU! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 08 29, 11:59)
Ingute pastrigo mano pastas  doh.gif  doh.gif  Noriu issiusti carters uzsakyma, neina schmoll.gif
Jeigu imesciau cia nuorodas su dydziais, o kai pastas atsigaus, atsiusiu laiska normalu blush2.gif  ax.gif
Issiunciau, pavyko thumbup.gif  -25 taiko visoms prekems?

viska sok gavau viskam taiko,aciu
QUOTE(Evameda1 @ 2013 08 29, 12:33)
Dekui mergaitems uz siuntinuka 4u.gif Si karta visai neprasoviau pro sali  bigsmile.gif
Siuos UGG batukus http://www.6pm.com/ugg-laela-espresso su 24cm peda emiau 7,5 (US) dydi smile.gif gal butu tikes ir 7, bet man nepatinka kai peda labai apspausta tai 7,5 thumbup.gif foto gal siek tiek spalva ryskesne, grazesne, bet patogumas viska atperka wub.gif  wub.gif GAP dukrytei viskas tiko, pedkelnes labai grazios  wub.gif su 86cm ugiu emiau ant 2-3 metu, tai siek tiek i didziaja puse, bet rugsejo 2d. pasipuosti darzeliui jau tiks biggrin.gif vienu zodziu, ACIU! 4u.gif

aciuka suz pirkinukus labai saunu kad tiko bigsmile.gif

na o as siandien uzsiimu revizija, mum labai dideli nzn kitiema r dar kitiem metam bet su mano pirkiniu mastais tai uzsimes ir tiek,tad siulau jums 4u.gif

Nauji originalus Ralph Lauren POLO batukai, raso 24d bet netiesa doh.gif
vitpadukas 16cm

65lt

user posted image

crazy tapkutes i darziuka maniau, kieman tik sausu oru 16cm pedutei
20lt
user posted image

Atsakyti
http://factory.jcrew...p?srcCode=JCNav -20% nedaug bereik iki fre shipuko bigsmile.gif
Atsakyti
carters apmoku 13.45 drinks_cheers.gif -25% iseina viskam biggrin.gif
lilydirect labai ne daug reik iki free shipuko 4u.gif
Atsakyti
ON yra dabar 30 proc. Tik kaip visada nesuvokiu kam taiko doh.gif Ingute jei atsiųsčiau krepšiuką pasakytum blush2.gif sorry už žioplumą, bet čia vienintelė pardė, kur nesuprantu jų kad ir kiek skaityčiau ir nesuvokiu kodėl nesuprantu doh.gif
Atsakyti
merginos o turbut nuolaidu beaptaw ugg nesitiket, visgi sezonas ateina, beapraw puslapyje isvis nieko gero ir idomaus
Atsakyti
6 pm koduka gal turite? Kada pirktumete su koduku? ax.gif
Atsakyti