Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

talbots dar papildziau uzsakyma 4u.gif
gaila kad jie vyrams nieko neturi... nes viskas ka turiu is ju - idelios kokybes
Atsakyti
as carteriuka paperku lisiu sumasciau uosvienei ka nors grazaus kai paziurejau kokiom kainikem prisiuntet groziu tai ir man uzsinorejo biggrin.gif nors sau nieko nerandu ten dydziu nelabai yra arba dideli arba mazesni:geda
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 08 29, 22:55)
shipas nemazas  nuo 6usd  bet budavo ir 9  reiktu ziuret kiek prekiu tada matos  nes jis didejantis nuo krepsiuko

Inga,uzsakymu neturit is ten? Idomu,kiek tikslai siuntimas butu g.gif
Ugg Classic Short(juodi) gaunasi apie 120 $,cia jau gera kaina g.gif
Atsakyti

Ingakalni ar palauktum mano carters uzsakymuko? ar jau pavelavau. tik db pridijungiau:(
Atsakyti
QUOTE(Lenavika @ 2013 08 30, 00:05)
Inga,uzsakymu neturit is ten? Idomu,kiek tikslai siuntimas butu g.gif
Ugg Classic Short(juodi) gaunasi apie 120 $,cia jau gera kaina g.gif

o 6pm neziurejot siandien ten labai gera kaina uggai
www.6pm.com zvilktektit juk nei ship nei tax nera 6pme
jei nera jusu idekit i pastuka as paziuresiu kiek shipukas uzsakymu daugiau neturiu is ten

QUOTE(skaistute24 @ 2013 08 30, 00:06)
Ingakalni ar palauktum mano carters uzsakymuko? ar jau pavelavau. tik db pridijungiau:(

oj dar galit drasiai jungtis as pati carteriuka tik dabar ramiai savo bernui deduosi blush2.gif diena vis kazkas sutrukdydavo o dabar ramiai ziuriu ir renku i darziuka rubu, patikrinau spintoj arba pavarge arba didoki rubeliai doh.gif o i darza iseis tai oj reikes rubu doh.gif
Atsakyti
man is talbots sita suknele labai grazi.
dabar dar atpigino negu buvo.. vis paseku jos kaina.. kadangi atpigo, tai ir mazu dydziu nebeliko verysad.gif
turetu buti gerule, griebkit kam reikia.
talbots dydziai kiek turiu, viskas buvo geru vienu dydziu padidinta
Atsakyti
QUOTE(almuteee @ 2013 08 30, 00:11)
man is talbots sita suknele labai grazi.
dabar dar atpigino negu buvo.. vis paseku jos kaina.. kadangi atpigo, tai ir mazu dydziu nebeliko  verysad.gif
turetu buti gerule, griebkit kam reikia.
talbots dydziai kiek turiu, viskas buvo geru vienu dydziu padidinta

maciau ja daili suknike gyvai wub.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Carter's jau pavėlavau su užsakymu? g.gif
Atsakyti
dar ne, atsiuskite
Papildyta:
http://www.talbots.c...mp;section=Sale iki 30% nuolaidos truksta tik 75usd labai laukiu
Atsakyti
Ingute aciuks.gif uz Ugg
Atsakyti
i sveikatele wink.gif

Carteriuko mergaites laukiu dar 10min ir apmoku, diedas jau burba kad salta vienam laugh.gif
Atsakyti