Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Vakar:
Pusryciai:sumustiniai, arbata
Pietus: grietinelej troskintos darzoves, MB darbe valge kavinej
Vakariene: grietinelej troskinta vistiena, ryziai, koncervuoti ananasai.
Naktipieciai: sausainiukai su bananais, arbata

Siandien:
Pusryciai: sausi pusryciai su pienu, arbata
Pietus: ale mesainiai su tuo kas rasta saldytuve (vakarykstis vistienos gabaliukas, pomidoras, suris, pekinas), arbata MB darbe valge kavinej
Vakariene: barsciai, MB dar valge ale mesainiu smile.gif namines obuoliu sultys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amberuciukas: 06 lapkričio 2013 - 21:28
Vakar:
Pusryčiai- batonas, uogienė, dešra, vištos kepenėlių paštetas, kava, arbata.
Pietūs- troškinta vištiena, virtos bulvės, marinuoti agurkai.
Vakarienė- šparaginių pupelių sriuba.
Atsakyti
Vakar:
Pusryčiai- batonas, uogienė, dešra, vištos kepenėlių paštetas, kava, arbata.
Pietūs- troškinta vištiena, virtos bulvės, marinuoti agurkai.
Vakarienė- lietiniai blynai su uogiene, grietinė.
Atsakyti
Vakar:
Pusryčiai- batonas, uogienė, dešra, vištos kepenėlių paštetas, tinginys, kava, arbata.
Pietūs- troškinta vištiena, duona, marinuoti agurkai.
Vakarienė- virtų bulvių cepelinai, sūnui- lietiniai blynai su uogiene, grietinė.
Atsakyti
QUOTE(Grucė @ 2013 11 09, 14:04)
Vakar:
Pusryčiai- batonas, uogienė, dešra, vištos kepenėlių paštetas, tinginys, kava, arbata.
Pietūs- troškinta vištiena, duona, marinuoti agurkai.
Vakarienė- virtų bulvių cepelinai, sūnui- lietiniai blynai su uogiene, grietinė.

Noriu paklausti, pusryčiai ir vakarienė kiekvienam šeimos nariui skirtinga ar čia jūsų vienos meniukas? unsure.gif Ką dažniausiai valgote tarp valgymų?

Mano šiandieninis:
Pusryčiai : du puodai balintos kafkės, avižiniai sausainiai
Pietučiai: netaupiosios skaniosios karštos salotos
Pavakariai: arbata+ mažytis šokoladukas
Vakarienė: dar nežinau biggrin.gif
Atsakyti
Vakar:
Pusryčiai- batonas, dešra, sūris, tinginys, kava, arbata.
Pietūs- virtų bulvių cepelinai, sūnus- grybų šiupinio iš stiklainio su batonu..
Vakarienė- pupelių- keptos duonos mišrainė.

QUOTE(Malena @ 2013 11 09, 19:29)
Noriu paklausti, pusryčiai ir vakarienė kiekvienam šeimos nariui skirtinga ar čia jūsų vienos meniukas? unsure.gif  Ką dažniausiai valgote tarp valgymų?

Pusryčių tai tikrai nestoviu ir nežiūriu kas su kuo sumuštinį tepasi- surašau, ką sudedu ant stalo.
O vakarienei jei kažkas valgo ne tai, ką padariau, tai parašau. Sūnus daug ko nemėgsta, tai būna, kad darosi atskirai.
Abu su vyru dirbam, dukra valgo daržely, sūnus iki vėlaus vakaro dažniausiai mokykloj būna. Karts nuo karto nuperku akcijinių saldainių, bananų, dukra iš darželio parsineša kokį jogurtą ar kivį, bet ir tai, jei kas valgo juos, tai jau vakarienės nenori ax.gif
Atsakyti
Sestadienis

Pusryciai - kava
Pietus - orkaiteje kepti sonkauliai, bulves, obuoliai , morku- obuoliu su majonezu misraine
Vakariene - burokeliu sriuba, arbata batonas su lydytu sureliu, obuoliai, vafliai
Atsakyti
Vakar:
Pusryčiai- batonas, dešra, sūris, kava, arbata.
Pietūs- mangoldų sriuba, antienos- vištienos kotletai, virtos bulvės, kopūstų salotos, sūnus- sriubos ir lietinių su uogiene.
Vakarienė- varškės sūris, šaldytos avietės, batonas, pienas.
Atsakyti
Sekmadienis

Pusryciai - kava
Priespieciai - man brandinta burokeliu sriuba, MB silke
Pietus - plovas su vistiena ir burokeliu salotos, obuoliu -svarainiu kompotas
Vakariene - man arbata , batonas su lydytu suriu, MB kompotas su sausainiais
Atsakyti
Vakar:
Pietūs- antienos- vištienos kotletai, virtos bulvės, kopūstų salotos, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė- aš buvau kolegės gimtadienyje- valgiau kepsnį kavinėje, visi kiti pabaigė mangoldų sriubą, varškės sūris, šaldytos avietės, batonas, pienas, vienas kitas saldainis.
Atsakyti
Pirmadienis

Pusryciai
- kava
Pietus - man sriubos, plovo likuciai, MB i darba nesesi farsiruotu kiausiniu ir burokeliu misraines
Vakariene - troskinti kopustai su parukytomis desrelemis, bulves su lupynomis, kompotas, saldainiai , sureliai
Atsakyti
Vakar:
Pietūs- faršo kepsneliai, virtos bulvės, kopūstų salotos, vaikai- ugdymo įstaigose.
Vakarienė- sūnus dešrelių kepėsi, paskui dar visiems miltiniai blynai, uogienė, pienas.
Atsakyti