Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Sestadienis

Pusryciai - kava
Pietus - vistienos sriuba su ryziais, vyrai dar brandintas bulves pasikepino su slegtainiu
Vakariene - sumustiniai ivairus, kiausiniai su majonezu, mano mar.grybai su grietine, saldumynai ( sveciu vadinasi turejom)
Naktipieciai- hot.dogines desreles su ketcupu ir mar.agurkais tongue.gif
Atsakyti
pamacius Mickutes vedarus, trenkiau viska ir nuvaziavau i Ikin'e vedaru wub.gif nes be manes niekas nevalgo daugiau, tad skardos nekepu seimynai, o man taip skanu
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2014 01 12, 13:57)
pamacius Mickutes vedarus, trenkiau viska ir nuvaziavau i Ikin'e vedaru wub.gif nes be manes niekas nevalgo daugiau, tad skardos nekepu seimynai, o man taip skanu

blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
vat gaila, kad kitos neikelia savu foto unsure.gif
Atsakyti
Šiandien:
Pusryčiai- sumuštiniai, skruzdėlynas, kava, arbata, kakava.
Pietūs- vėlyvi pusryčiai buvo, tai mes su vyru nevalgėm, o vaikai batono su mišraine iš stiklainio užkapojo.
Vakarienė- lazanija.
Atsakyti
Sekmadienis

Pusryciai - kava
Priespieciai - man grudeta varske
Pietus - vakarykstes sriubos likuciai, desreles su bulvemis ir mar.agurkais
Vakariene - lietiniai su varske, valgem su grietine ir trintomis braskemis is kameros , arbata, kam ger.jogurtas ir bandeles su obuoliais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2014 01 11, 23:00)
tie varsketukai, tai tokie normalus, tik i orkaite ideti ir iskepti ar ir kazkaip kitaip daromi?  ax.gif Kaip ilgai kepet?

Paprasti varsketukai i orkaite ideti, su sausainiu formelem darau, tik neparasiau, kad su sviesto ir grietines padaziuku, nors mano mazasis ir i rankytes pasiemes valgo be padaziuko, kaip sausainius, tik nesaldus jie.

Sunki savaite. Sios savaites meniu, kas kur spejam, ka saldytuve randam ta valgom doh.gif
Atsakyti
Pirmadienis

Pusryciai - kava., grudeta varske
Pietus - marin.silke vistienos-morku-zirneliu-makaronu sriuba, man darbe sumustiniai, javainis
Pavakariai - man grizus is darbo sriuba, vyrams nupirkau spurgu su geriamu jogurtu
Vakariene - virti virtinukai su bulviu idaru, MB kepti koldunai su cesnakiniu padazu ( maximoje akcija vaidnasi tongue.gif )
Atsakyti
Vakar:
Pusryčiai- sumuštiniai, kava, arbata, kakava.
Pietūs- mes su dukra užsilikusį kugelį pabaigėm, vyras lazanijos vežėsi, sūnus- mokykloj.
Vakarienė- pirktinė sveriama plombyro skonio varškė ir varškė su želės gabaliukais.
Atsakyti
Antradienis

Pusryciai
- kava, man dar grudetos varskes,
Pietus - sriubos likuciai,miltiniai blynai su trintomis braskemis is kameros, MB pabaige spurgytes su jogurtu
Vakariene - virta vistiena su sv.kopustu salotomis, MB vakaryksciai kepti koldunai, saldainiai , MB daug saldainiu doh.gif lotuliukas.gif naminis kompotas
Atsakyti
Vakar:
Pietūs- troškinta vištiena, virtos bulvės, marinuoti agurkai.
Vakarienė- čenakai.
Atsakyti
Treciadienis

Pusryciai
- kava, man nieko , nes ejau kraujo nusileist biggrin.gif
Pietus - kas blynus pabaige, kas hot doginiu desreliu pasisilde, man sumustiniai su arbata darbe
Vakariene - kalakutienos kotletai su baltu padazu ir mar.misko grybais, virtos bulves, kopustu salotos, naminis kompotas, arbata

user posted image
Atsakyti
Vakar:
Pietūs- vyras su sūnum čenakų, mes su dukra šnicelių su virtom bulvėm.
Vakarienė- mangoldų sriuba, vėliau dar batonas su trešnių uogiene ir pienu.
Atsakyti