Įkraunama...
Įkraunama...

Prašymai išregistruoti iš forumo


 i 
Administracijos pranešimas dėl išregistravimo tvarkos:

1. Forumo sistema nenumato galimybės dalyviui pačiam išsiregistruoti, todėl, norėdami išsiregistruoti, turėtumėte pateikti administratoriui prašymą.

2. Prieš išregistruodamas (jums paprašius) iš forumo, administratorius būtinai patikrins, ar per pastarąjį mėnesį nebuvote paskelbęs/-usi  temos forumo "Skelbimų lentoje". Jei buvo pardavinėjama/ieškoma įsigyti prekė/-ės arba siūloma paslauga/-os, tuomet 1 mėnesį (nuo paskutinio komentaro toje temoje datos) dalyvis dar negalės būti išregistruotas iš forumo.
Tokia apsisaugojimo priemonė reikalinga siekiant saugesnės ir sąžiningesnės prekybos/pirkimo internetu aplinkos. Jei per mėnesį nebus gauta jokių nusiskundimų dėl dalyvio, kaip nesąžiningo nepatikimo pardavėjo/paslaugų teikėjo, jis galės būti išregistruotas.  

3. Administracija gali nesutikti išregistruoti dalyvių, kurie yra gavę tam tikrų nuobaudų ir apie kuriuos duomenys administracijai dar bus reikalingi ateityje; pvz.: nesąžiningo dalyvavimo fotokonkursuose atvejai, kai dalyvis netenka teisės dalyvauti 10 -yje būsimų fotokonkursų iš eilės; arba dalyviai, patekę į "Juoduosius sąrašus", esančius kai kuriuose forumo skyreliuose.

4. Prašymą išregistruoti iš forumo galite rašyti šioje temoje arba siųsti laišką elektroniniu paštu: forumas@supermama.lt (būtinai iš to el.pašto adreso, kurį naudojote, kai registravotės į šį forumą); pageidaujame, kad savo prašyme nurodytumėte ir priežastį, kodėl norite išsiregistruoti.

5. Nariai išregistruojami per 2 savaites nuo prašymo pateikimo datos, jei nėra paskelbę skelbimų.

6. Išregistravimo atveju žinutės, bei paskelbtos temos lieka, jos automatiškai neišsitrina. Moderatorės gali tik išskirtiniu atveju (pagal nario prašymą) ištrinti temas/žinutes, jei narys buvo paskelbęs kažką asmeniško, ir nori, kad tos informacijos forume neliktų.
Atsakyti
Prašau išregistruoti. ačiū.
Atsakyti
Prasau isregistruoti.
Atsakyti
Prašau išregistruoti
Atsakyti
Prašau išregistruoti mane. Nepamenu kokį emeilą turėjau registruodamasi, todėl rašau per čia.
Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Prasau isregistruoti. Aciu.
Atsakyti
Prašau išregistruoti.
Atsakyti
Prasau isregistruoti aciu.
Atsakyti
Prašau išregistruoti. Ačiū.
Atsakyti
Prašau išregistruoti. Dėkoju.
Atsakyti
Prašau išregistruoti mane. Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzduce: 07 rugsėjo 2013 - 10:23
Prašau išregistruoti mane.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti