QUOTE(Kate25 @ 2013 08 28, 14:11)
ooooo...ir kilka pareigose pakele
sveikinam sveikinam
QUOTE(donnaM @ 2013 08 28, 18:26)
Pirkčiau Pour la victoire vernon hobo, mocha arba juodos spalvos, gali buti siek tiek deveta, gal kam pabodo 

I AZ

I AZ
Sveikos, jau labai pasiilgau pirkimo šurmulio šioje temoj. Piniginė, aišku, džiaugiasi
Laukiam starto
.
Sveiki,
seniai jei bepirkau čia ir nesuprantu, ar galiu šiandien siųsti užsakymą (ir pirks nattti ir kilka) ar laukt rytojaus? Prisidėjau batų į krepšelį ir nerimauju ar dar liks man tinkamų iki rytojaus
seniai jei bepirkau čia ir nesuprantu, ar galiu šiandien siųsti užsakymą (ir pirks nattti ir kilka) ar laukt rytojaus? Prisidėjau batų į krepšelį ir nerimauju ar dar liks man tinkamų iki rytojaus
QUOTE(a_drute @ 2013 08 28, 20:50)
Sveiki,
jei parduotuve tik is JAV pirkti galima, pvz. macys, rl, tai reikia laukti rytojaus
Nauja temutė per Kate25 pirktų prekių čia
Ačiū
pagelbėjot. Išsiunčiau užsakymą iš 6pm.com - ji, kaip suprantu tik iš JAV.
QUOTE(a_drute @ 2013 08 28, 21:17)
ja gali mergaites pirkti ir is LT
QUOTE(Gretuteka @ 2013 08 28, 21:09)
jei parduotuve tik is JAV pirkti galima, pvz. macys, rl, tai reikia laukti rytojaus 
aš irgi sukūriau naują temukę
šiaip peržiūrėjau, neradau naujos ir sukūriau...
Merginos, kur perkat akinius skaitymui?
gal butu norinciu prisijungti
armaniexchange-40%off sale
landsend
harney-arbatos
allcosmeticswholesale
juicycouture
jcrew
6pm
armaniexchange-40%off sale
landsend
harney-arbatos