Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų gautieji freebiai

[quote=Cocosinė,2013 12 31, 12:34]Pas mane taip pat iš čia  thumbup.gif
user posted image

Gavau ir aš abu thumbup.gif pasisekė šįkart ir man smile.gif
Su Naujais! Linkiu dosnių metų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astiene: 01 sausio 2014 - 20:16
4u.gif dėkui kas užrodė dažu pakuotę drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Voiblina @ 2014 01 03, 10:51)
4u.gif dėkui kas užrodė dažu pakuotę  drinks_cheers.gif

As taip pat sirdingai dekoju uz sia nuoroda drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astiene @ 2014 01 01, 21:15)

Gavau ir aš ką tik vieną tokį patį rinkiniuką thumbup.gif ,o kitą-tai vietoj balzamo buvo Garnier mėginiukas smile.gif
Atsakyti
Plaukų dažus buvau gavus seniau, bet be priedo smile.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš su savo siuntiniu. smile.gif

user posted image

O dabar pakuotė...kuri buvo pažeista ir įdėta į papildomą plastikinį maišą.
Popierinės pakuotės net praplėšinėti nereikėjo. Iš kart tokia atvira buvo. Belieka stebėtis, kaip nepasimetė daiktai iš to popierinio pako biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2014 01 06, 13:33)
Gavau ir aš ką tik vieną tokį patį rinkiniuką thumbup.gif ,o kitą-tai vietoj balzamo buvo Garnier mėginiukas smile.gif

Manau priedas šalia dažų priklauso nuo dažų spalvos - šviesiems dažams balzamas, tamsiems aliejuko mėginukas. Pati gavau raudonus dažus ir priedo aliejuką.

Dažų spalvą gavau tą, kuria pažymėjau klausime "Jei dažyčiau plaukus, tai kokia tai būtų spalva?". Pati plaukų nedažau, bet iškart supratau, kad atsiųs tą spalvą, kurią pasirinksiu, todėl pasirinkaus raudoną, kas būtų mamai, kuri jau n metų dažo raudonai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(xde @ 2013 12 31, 16:40)
gal  dažus siuntė nedažytų plaukų savininkėms? g.gif

Aš plaukų nedažau, bet apklausoje paminėjau, kad dažyčiau (nors tai netiesa blush2.gif ) - gavau siuntinuką su pasirinktos spalvos plaukų dažais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(oleina @ 2013 12 28, 08:12)
gavau ir as toki,kazkuri rase apie Bijustos pristatyma,tai ir as noriu paburbeti-pirma karta su jais teko susidurti,bet nesugebejo iki ketvirto auksto uzlipt,paliko pranesima pasto  dezutej,vyras eidamas i parduotuve rado,teko skambint,tartis kad kita diena i darba atnestu-o kai paklausiau,kodel is karto neuznese-sako- beldziausi,bet niekas neatidare(pas mus skambutis puikiai veikia) biggrin.gif

Manau jie niekam nepristato iškarto - palieka pranešimą, kad siuntinys būtų pristatytas ir gavėjui ir siuntėjui patogiu laikų jį sutarus iš anksto. O tas "nebuvo pristatyta pirmąkart, nes nerado namuose", tai tik ant popieriaus - realiai net neieškojo biggrin.gif
Atsakyti
mama gavo tik balzama, sesuo dazu ir aliejuko meginuka, o manes siuntinys dar nepasieke unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2014 01 14, 19:46)
mama gavo tik balzama, sesuo dazu ir aliejuko meginuka, o manes siuntinys dar nepasieke  unsure.gif

O kaip žymėjote - gal viena, kad plaukus dažo, kita, kad ne? Jei negavote, tai dar gausite. Vienos merginos gavo jau gruodžio gale, o man va tik dabar atėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raven @ 2014 01 14, 18:56)
O kaip žymėjote - gal viena, kad plaukus dažo, kita, kad ne? Jei negavote, tai dar gausite. Vienos merginos gavo jau gruodžio gale, o man va tik dabar atėjo smile.gif

mama zymejo, kad dazo, sesuo, kad ne. tai dar laukiu ir viliuosi gauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2014 01 14, 20:22)
mama zymejo, kad dazo, sesuo, kad ne.  tai dar laukiu ir viliuosi gauti  smile.gif

Aišku tada - aš kitame forume skaičiau, kad toms, kurios žymėjo, kad dažo siuntė tik balzamą, o kurios nedažo gavo pasirinktos spalvos dažų smile.gif
Atsakyti
Norejau padekot panelei, neseniai ikelusiai nuoroda gaut maxfactor Whipped Crème Foundation megineliu. Gavau is Uk . Aciu !
Atsakyti