Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų gautieji freebiai

QUOTE(odriana @ 2014 02 24, 17:39)

O čia kartais ne iš Italijos atsiunčia? Nes gavau kvietimą į paštą šiandien, kad gavau siuntinį iš Italijos, neįsivaizduoju, kas ten...  g.gif

Gal jau atsiemet ta "kazka" is Italijos? smile.gif nes as irgi radau lapuka i pasta ir nezinau ar skubet ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kendde @ 2014 02 26, 12:10)
Gal jau atsiemet ta "kazka" is Italijos? smile.gif nes as irgi radau lapuka i pasta ir nezinau ar skubet ar ne smile.gif

Skubėkit bet kokiu atveju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 02 26, 12:45)
Skubėkit bet kokiu atveju  bigsmile.gif

Skubesiu rytoj tada cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2014 02 24, 16:25)
Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau!!! Nerealu thumbup.gif  wub.gif
Sveikinimai,gavus tooooooooooooooooookį fantastišką freebį!!! wub.gif
Ir AČIŪ,kad pasidalinate nuorodėle  smile.gif Jie visi 5 buvo,ar pildėte kelissyk nuorodėlę?

Aš kurią tai dieną keliausiu į paštą,nes kažką irgi esu gavusi  smile.gif

Kvepaliukai buvo pašte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kendde @ 2014 02 26, 14:10)

Taip, tai jau tie patys minėti kvepaliukai thumbup.gif
Tikrai labai skaniai kvepia, užsisakiau dar, gal atsiųs ax.gif

Bet jau atidarymas tikrai "be ryšio"... Du kartus dariau, tai du kartus ir truputį išsilaistė ant pirštų doh.gif Suprantu, kad gražus įpakavimas, bet tikrai nepatogus.

Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2014 02 25, 11:32)
Ech, ir pas mane šitas gėris šiandien atkeliavo  wub.gif
user posted image

Ar vyrams kas nors pildėt? Tuo pačiu adresu vyriškus dar užpildžiau, tikiuosi ateis  smile.gif
http://bvlgariomnia....y-the-fragrance

Matyt pas visus sitie kvepalai atkeliavo kas tik uzsisake.....nors as senai nieko negaunu bet juos gavau
Atsakyti
čia miniatiūros? kiek ml ?
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2014 02 26, 21:05)
čia miniatiūros? kiek ml ?

5 ml.
Atsakyti
o kurios gavot po keleta, ar tuo paciu vardu uzsakinejot, tuo paciu adresu? ar tik emaila keitet?
Atsakyti
QUOTE(Sebile @ 2014 02 26, 19:51)
Matyt pas visus sitie kvepalai atkeliavo kas tik uzsisake.....nors as senai nieko negaunu bet juos gavau

as negavau. sakiausi du kartus ir nieko doh.gif nu jau rimtai pasta imu itarineti, nes visiskai nieko nebegaunu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2014 02 26, 21:48)
as negavau. sakiausi du kartus ir nieko  doh.gif  nu jau rimtai pasta imu itarineti, nes visiskai nieko nebegaunu  verysad.gif

aš ir sakiausi kartu su visom, bet negavau..
Atsakyti

Aš irgi kvepaliukų negavau verysad.gif verysad.gif cray.gif
Atsakyti