Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų gautieji freebiai

QUOTE(Kulkė @ 2014 03 05, 12:15)
Buvo akcija, dabar jau pasibaigusi  smile.gif

As rasiau asmeniskai i emaila, tai irgi gavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2014 03 05, 20:44)
Tai tuos, kur seniau gavom, siunte isbandyti kazkokiam skaiciui uzsiregistravusiu. as tada uzsisakiau zalia ir gavau vasario pradzioj. O cia, kur laimet buvo galima, vel reikejo registruotis ir rinktis ir dar juos tik gausim, rinkausi roziny ir esu laimetoju sarase, tad laukiam vel  Bijustos kurjeriu  ax.gif

aš pildžiau dar pačioje pradžioje ir tik savo vardu ir vis skaičiau, kad merginos ir vėliau užsisakinėję net ne po vieną dezodorantą gavo ax.gif girdėjau neblogų atsiliepimų, tai norėjos išbandyt smile.gif
Atsakyti
gavau Escada kvepiancia atvirute
Atsakyti
Sveikos, visi užsiregistravę gauna 100gr kačių ėdalo pakelį smile.gif)
http://felix.nordicp...le.php?ref=1164
taip pat galima žaisti žaidimus, ir dalyvauti žaidime dėl prizų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2014 02 05, 17:08)
Nuėjus čia ir paspaudus tokį
user posted image
parašyta: "This item is currently out of stock. The next version will be made available for March 2014. " smile.gif

Pernai iš ten gavau USB. Joje įrašytą nccn.org informacija įvairi.
Deja informacijos ištrinti nepavyko. Ką nors papildomai įrašyti - taip pat nepavyko.
USB apsaugota nuo perrašymų :/ Matomai, kad atbaidytu tokius kaip mes, freebiautojus...   ph34r.gif

Ar jau kuri užsisakinėjote,gal jau ir gavote? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Min*: 10 kovo 2014 - 13:24
QUOTE(existence @ 2014 03 09, 16:09)
Sveikos, visi užsiregistravę gauna 100gr kačių ėdalo pakelį smile.gif)
http://felix.nordicp...le.php?ref=1164
taip pat galima žaisti žaidimus, ir dalyvauti žaidime dėl prizų smile.gif

Tik uztenka uzsiregistruot ir jau gausi? Nes as registracija supratau tik tam, kad zaidimus galeciau zaisti. Del nemokamo maistelio nieko neraso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gurmanė @ 2014 03 10, 16:51)
Tik uztenka uzsiregistruot ir jau gausi? Nes as registracija supratau tik tam, kad zaidimus galeciau zaisti. Del nemokamo maistelio nieko neraso  g.gif

Viskas parašyta taisyklėse:
2.5.1. Visi užsiregistravę (pateikę visus registracijoje nurodytus duomenis) Žaidimo dalyviai gauna “Felix" ėdalo pakuotę (100g ).
Atsakyti
Gavau Pantene plaukų šampūnų ir balzamų mėginukus (iš viso 4 po 10ml) iš Vokietijos.
Nuorodos, deja, nerandu, turbūt nebesiunčia...
Atsakyti
QUOTE(Sebile @ 2014 03 08, 19:50)
gavau Escada kvepiancia atvirute

aš irgi šiandien gavau thumbup.gif kvepia saldžiais ananasais wub.gif , bet tik trumpai išliko kvapas g.gif
Atsakyti
QUOTE(vafline @ 2014 03 12, 13:59)
aš irgi šiandien gavau  thumbup.gif kvepia saldžiais ananasais wub.gif , bet tik trumpai išliko kvapas  g.gif

As irgi siandien gavau biggrin.gif
Atsakyti
Šnd pas mane escada atvirutė ir pudrytės Charlotte Meentzen mėginėlis
user posted image
dėl pudros rašiau į kontaktus
http://www.gaivosoaze.lt/kontaktai
Atsakyti
Gavau Velym dantu pastos du meginelius smile.gif
Atsakyti