Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų gautieji freebiai

QUOTE(*Min* @ 2014 03 19, 12:10)
Iš čia šnd gavau dvi knygutes su info smile.gif

Ar flešiukus gavote kas nors iš čia?

Esu seniau knygutes gavusi, kai vietoj to paveiksliuko
user posted image

paspaudžiau tokį
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2014 03 20, 11:49)
Šiandien gavau laimėtą neo ir kažkada užsakyta pudros mėginuką  bigsmile.gif
user posted image

Siandien gavau viska ta pati 4u.gif
Atsakyti

ir as vakar gavau 2 dezikus ir 1 pudryte thumbup.gif
Atsakyti
Ir pas mane mėginiukas šiandien atėjo. buvau pamiršusi net, kad užsakinėjau biggrin.gif .
Tik va, per kompą žiūrint, su spalva apsigavau. Labai tamsų gavau.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 22 kovo 2014 - 17:14
http://www.donorox.lt/M2jpg neseniai laimejau dar ir termo puoduka, reikia prisiregistruot ir spaust noriu, seniau buvau laimejus lupu balzama, ranku darbo muiliukus, kaledine kojine, o mano mama buvo laimejus eglutes zaisliukus
Atsakyti
Mekika, o laimejima atsiuncia i pasta?
Atsakyti
[quote=*Min*,2014 03 18, 11:22]
Oho,kiek daug biggrin.gif ilgam užteks mirksiukas.gif ,o kur buvo toji nuoroda,gal ir aš esu užsisakiusi g.gif

Na nuorodos kaip ir nebuvo, tiesiog viena forumiete pasigyre, jog gavo sio margarino. Pati ieskojau nete nuorodos. Deje, dabar neberandu. Beje, tikrai skanus. Idedu nuotrauka, gal rasit pagal pavadinima kur dar dalina.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(JURAIRMINDE @ 2014 03 25, 15:41)

Na nuorodos kaip ir nebuvo, tiesiog viena forumiete pasigyre, jog gavo sio margarino. Pati ieskojau nete nuorodos. Deje,  dabar neberandu. Beje, tikrai skanus. Idedu nuotrauka, gal rasit pagal pavadinima kur dar dalina.

user posted image

Tai čia aš ta forumietė buvau ax.gif
O Jums vienu adresu ir vienoje dėžėje atsiuntė visas tas dėžutes? Nes aš tąkart gavau 3.
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2014 03 19, 18:43)
Esu ir aš pildžius  g.gif Nepamenu tik kur. jei fb reikia gal žinutę parašyti ir užklausti ar visiems užsisakiusiems siuntė ir per ką. Kažkokia nesamonė, jei čia Bijusta savivaliauja  blink.gif

mėginėlisu pudros gavo ne visi, nepamenu koks skaičius žmonių buvo nurodytas ,kurie gaus smile.gif gal 200 g.gif
Papildyta:
QUOTE(tikpasilik @ 2014 03 20, 12:49)
user posted image

gavau vakarą viską drinks_cheers.gif tik dezodorantas vienas baltas , kitas melsvas smile.gif jau išbandžiau šiandien, tai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2014 02 05, 17:08)
Nuėjus čia ir paspaudus tokį
user posted image
parašyta: "This item is currently out of stock. The next version will be made available for March 2014. " smile.gif

Pernai iš ten gavau USB. Joje įrašytą nccn.org informacija įvairi.
Deja informacijos ištrinti nepavyko. Ką nors papildomai įrašyti - taip pat nepavyko.
USB apsaugota nuo perrašymų :/ Matomai, kad atbaidytu tokius kaip mes, freebiautojus...  ph34r.gif

ačiū drinks_cheers.gif pavyko užsisakyti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Yunica @ 2013 12 09, 22:39)

AČIŪ drinks_cheers.gif
Atsakyti
jaučiu vėl užsikabinsiu ant freebių doh.gif prieš kokius 4 metus tai daug užsisakinėdavau, pamenu didžiausias laimikis buvo gal kokie 300(jei ne daugiau) vizitinių kortelių įvairių dizainų lotuliukas.gif lotuliukas.gif žinoma su mano užrašytais duomenimis, tik jie kamputyje savo internetinės svetainės adresą rašė, bet netrukdė lotuliukas.gif

dabar vėl reiks medžioti thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
P.S gal galite pasidalinti nuoroda kur yra laukiamų freebių tema 4u.gif nerandu doh.gif doh.gif
Atsakyti
sveikutes, nerandu nuorodos NEO dezikiukui, kur pildete? 4u.gif
Atsakyti