QUOTE(odriana @ 2013 10 01, 13:41)
Taip 
Tikiuosi ir man atsiųs. Išties ten jos labai gražios 

QUOTE(Spyglasss @ 2013 10 01, 21:38)
ne į ten pataikiau 
Pasitaiko 

QUOTE(odriana @ 2013 09 28, 11:24)
Daug gražių atvirukų:
http://shop.fejo.dk/...rie/postkarten/
(spausti In den Warenkorb, o tada dešiniame šone bus Jūsų užsakytų atvirukų lentelė)
http://shop.fejo.dk/...rie/postkarten/
(spausti In den Warenkorb, o tada dešiniame šone bus Jūsų užsakytų atvirukų lentelė)
Labai grazus atvirukai.Bet tai kaip juos gaut,juk Lietuvos prie pasirinktos salies nera?Rinkausi danija,prie miesto dar ir Litauen parasiau,bet tai vistiek juk sius i Danija,o ten ir pasimes mano siuntinukas.

Zinau,kad daugkas siunciasi is svetur i Lt nors Lt ir nera sarasuose.Ir skaiciau ka kur raso,bet...as dar nesu gavusi nei vieno freebio,nors esu pildziusi bent koki 20 metu begyje ,ir net anksciau.
QUOTE(Liutukeee @ 2013 10 01, 22:35)
Labai grazus atvirukai.Bet tai kaip juos gaut,juk Lietuvos prie pasirinktos salies nera?Rinkausi danija,prie miesto dar ir Litauen parasiau,bet tai vistiek juk sius i Danija,o ten ir pasimes mano siuntinukas.
Zinau,kad daugkas siunciasi is svetur i Lt nors Lt ir nera sarasuose.Ir skaiciau ka kur raso,bet...as dar nesu gavusi nei vieno freebio,nors esu pildziusi bent koki 20 metu begyje ,ir net anksciau.

nesupratau...
QUOTE(Liutukeee @ 2013 10 01, 23:35)
Bet tai kaip juos gaut,juk Lietuvos prie pasirinktos salies nera?
Jau turbūt šimtą kartų čia kartota

Papildyta:
QUOTE(Dovili! @ 2013 10 01, 19:39)
Man neatidaro šios nuorodos

QUOTE(odriana @ 2013 10 02, 10:55)
Man atidaro normaliai.. gal bandykite su kita naršykle?

QUOTE(*Min* @ 2013 10 02, 10:45)
nesupratau...
Registravausi koki 20 sykiu (skirtinguose tinklapiuose) ,kad gaut freebius.Tai vyko vienų metų bėgyje.

QUOTE(odriana @ 2013 10 02, 10:55)
Jau turbūt šimtą kartų čia kartota
, bet pakartosiu dar sykį: esu gavusi (ir aš ne viena) dešimtis kartus freebus iš kitų šalių (Vokietija, net Australija, Anglija, Olandija ir t.t.), net kai jie rašo, jog nesiunčia į Lietuvą. Prie miesto prirašau Lithuania ar Litauen ir viskas. Aišku, negaliu Jums garantuoti, kad gausite freebą, nes pvz., ir Lietuvos pašte jis gali "dingti"...

Tai as ir rasau miesta ir sali toje eiluteje kur miestas.Tik nesiseka gauti,nei sykio negavau

QUOTE(Liutukeee @ 2013 10 02, 15:47)
Registravausi koki 20 sykiu (skirtinguose tinklapiuose) ,kad gaut freebius.Tai vyko vienų metų bėgyje.

Nedaug...buvo metas kai pildydavau ir po 30 per diena...kuo daugiau dirbi siuo reikalu tuo daugiau gaunama.
Kantrybes ir daugiau pastangu

QUOTE(laimucia @ 2013 10 02, 20:35)
Nedaug...buvo metas kai pildydavau ir po 30 per diena...kuo daugiau dirbi siuo reikalu tuo daugiau gaunama.

Oi,ne,as retai.As nekolekconuoju.Pildau tik tada kai konors tikrai reikia.

O as siulyciau prie skilciu- nemok.d.i namus ir gautieji fr., dar viena skilti atidaryt- kazkas..tipo mainai freebais
pamasciau, jog tikrai, kartais uzsakai tai, ko tau kaip ir nelabai reikia
prisikaupia tu daiktu...o gal kazkam to labai reikia ir taip pat turi nereikalingu freebu...kas nereikalinga- dedam i ten nuotraukas ...tokia vat ideja sove galvon

Sveikos:) gavau ACO FACE lūpų balzamą. Buvo čia; bet jau nebesiunčia..

Dėl atskiros temos freebių mainams - nemanau, kad tokia tema būtų populiari: visgi ne tiek ir daug freebių sulaukiam. Taip pat norėtųsi tikėti, kad dauguma narių užsisakinęja tai, kas iš tiesų reikalinga.. O ir narės iš skirtingų LT kampelių, siųsti paštu kažkam kažką - na, tiesiog neapsimoka, juk čia freebiai
daugiau nuomonių?

Dėl atskiros temos freebių mainams - nemanau, kad tokia tema būtų populiari: visgi ne tiek ir daug freebių sulaukiam. Taip pat norėtųsi tikėti, kad dauguma narių užsisakinęja tai, kas iš tiesų reikalinga.. O ir narės iš skirtingų LT kampelių, siųsti paštu kažkam kažką - na, tiesiog neapsimoka, juk čia freebiai

daugiau nuomonių?

QUOTE(Dovili! @ 2013 10 03, 13:49)
daugiau nuomonių?

daugiau nuomonių?

O aš manau, kad net jei tik vienas apsikeitimas teįvyktų, vistiek būtų dviem laimingais žmonėmis daugiau