Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(dolile @ 2013 12 06, 23:01)
Laabai gražu. Supratau, kad čia laminatas? Nors atrodo kaip geros parketlentės. Man labai patinka tokios natūralios spalvos. Ir su tapetais labai gražiai žiūrisi, net švelniai kvepia prabanga  mirksiukas.gif

tai va va mirksiukas.gif ..pas mane dabar parketas smile.gif o tėvams sudėjom laminatą.. ir sau tokį dėsiu.. atrodo tikrai labai neblogai, o kaina 3 kartus pigesnė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 06 gruodžio 2013 - 22:06
QUOTE(Cererakennel @ 2013 12 06, 23:04)
tai va va  mirksiukas.gif ..pas mane dabar parketas smile.gif o tėvams sudėjom laminatą.. ir sau tokį dėsiu.. atrodo tikrai labai neblogai, o kaina 3 kartus pigesnė  mirksiukas.gif

Ms vis dar džiaugiamės, kad susidėjom laminatą, nes kitaip reiktų bijoti kiekvieną kartą nukritus ar vaikui numetus žaislą. O dar mašinyčių važinėjimai ir pan. Nors pas mus neypatingas laminatas, bet kol kas tfu tfu tfu laiko gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dolile: 06 gruodžio 2013 - 22:10
QUOTE(dolile @ 2013 12 06, 23:09)
Ms vis dar džiaugiamės, kad susidėjom laminatą, nes kitaip reiktų bijoti kiekvieną kartą nukritus ar vaikui numetus žaislą. O dar mašinyčių važinėjimai ir pan. Nors pas mus neypatingas laminatas, bet kol kas tfu tfu tfu laiko gerai  mirksiukas.gif

nu pas mus po 8 šunų ir 2 vaikų iš parketo ne kaži kas liko smile.gif o pinigai kokie mokėti. šitas 32 klasės, vokiškas, 8 mm su 25 pros nuolaida kainavo 34 už kv smile.gif labai padori kaina ir atrodo tikrai neprastai mirksiukas.gif
o ir sudėjom per 3 val smile.gif .. pakeist po kaži kiek metų nebus kas veikt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 06 gruodžio 2013 - 22:13
QUOTE(Cererakennel @ 2013 12 06, 23:11)
nu pas mus po 8 šunų ir 2 vaikų iš parketo ne kaži kas liko smile.gif o pinigai kokie mokėti. šitas 32 klasės, vokiškas, 8 mm  su 25 pros nuolaida kainavo 34 už kv smile.gif labai padori kaina ir atrodo tikrai neprastai  mirksiukas.gif
o ir sudėjom per 3 val smile.gif .. pakeist po kaži kiek metų nebus kas veikt smile.gif

Tikrai gera kaina mirksiukas.gif Žodžiu, kai sau dėsit antruos namuos, jau bus labai lengva, po tokių terniruočių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2013 12 06, 23:16)
Tikrai gera kaina  mirksiukas.gif Žodžiu, kai sau dėsit antruos namuos, jau bus labai lengva, po tokių terniruočių  bigsmile.gif

smile.gif jau uošvienė juokias iš manes smile.gif aš spalvas ant jų bandau smile.gif .. bet labai gerą išrinkau, jau man tiks smile.gif) ir tapetas šitas ras mano name vietos manau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 12 06, 23:20)
smile.gif jau uošvienė juokias iš manes smile.gif aš spalvas ant jų bandau smile.gif .. bet labai gerą išrinkau, jau man tiks smile.gif) ir tapetas šitas ras mano name vietos manau hihihi.gif

Pala pala - apetitas auga bevalgant wink.gif Norėsis vis geriau, naujau ir t.t smile.gif
Atsakyti

Nauja tema smile.gif :

http://www.supermama...0#entry64965758
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 12 06, 22:03)
nu va  šiandien sudėjom svetainę  smile.gif

user posted image

thumbup.gif atrodo
Atsakyti
baigiam tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 12 08, 10:50)
baigiam tema  biggrin.gif

nenori ji baigtis biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti