QUOTE(Diaaa @ 2014 07 01, 13:48)
pirma karta nemiegos namie su jumis?

pas mus per 4 metus dar nera buve tokios nakties

visad kartu, ilgiausia turbut kokias 4-5val tik palike esam kazkur, o taip tai visur kartu,bet man vaikas ir nekliudo, buvo mazesne,tai tiesiog privengdavau svenciu iki paryciu, nes vaikas mazas buvo, o dabar

zodziu dalyvautoja auga

man ji jau tokia didele ir savarankiska

pasiziuriu kaip brolio dvynukai auga ,tai smagu paziuret, bet kai pagalvoju,kad jei vel reiktu pampersai, dienotvarke tik pagal vaika ir pan., tai nebenoriu

man taip gerai 4-ete turet, kuri jau db taikosi prie visos seimos dienotvarkes, o ne mes prie jos
Zodziu ,
Stikliuke , atidedu savo pazada 2015 turet antra, i 2020uosius
yra buvus palikta LT su mociute,kai 2m buvo,tada i vestuves ejom.O siaip neturiu as tu savo vaiku kam palikti,kad ir kaip noreciau

net gimdymas kai buvo,tai buvau susitaikius su mintim,kad ir ji ten vaziuos,nes nu nera kam palikti

aciu D,kad cia ir gimdykloje yra atskira patalpa vaiku zaidimo kambario + virtuve + priziurintis personalas,o kaip zinia,pagimdzius cia sauni iskart namo,tai vaikas palaukia kol mama darba atliks

bet aciu D,kad mano mamai pavyko tada atvykti,tai ji pabuvo tas 5val. su ja,kol as nuvykau,pagimdziau ir grizau atgal
man irgi nemaiso ne kiek,o kaip jie gali maistyti,kad tai mano vaikai

zinai,kai taip augini,tai net ir nemastai apie galimybe palikti kazkam

tai dabar taip keista,kad isvyksta su darzeliu i kempinga prie vandens telkinio su miegmaisiais ir t.t.,tai telf. is ranku nebus paleistas,kad jei ka-leksiu pasiimti

bet kai ji ne maminuke,tai nebus jai bedu-zinau tai