Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Dulsi @ 2013 09 05, 11:27)
sollo- mano dukros specialybe fortepionas ,tai mokytojai griestai pasake jokiu
  elektroniniu,tai zinok teko pirkti,o toliau ziuresim kiek cia skambins ji biggrin.gif

va to ir bijau doh.gif šiandien konkrečiai pasikalbėsiu su mokytoja 4u.gif

į temą rolleyes.gif
kokių reik žiūrėt paaugliui žieminių batų į m-klą, kad patogūs ir svarbiausia kvėpuojantys būtų,pusę dienos turi išsėdėt pamokose, bet ,kad ir šilti būtų,nes važinėjasi į kitą miesto galą doh.gif Ecco LT apie 500 lt. kainuoja doh.gif pernai pirkau Bearpaw tai per šilta jam buvo ,gal kokius tinkamus esat atradę ? pasidalinkit drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2013 09 05, 11:37)
va to ir bijau  doh.gif  šiandien konkrečiai pasikalbėsiu su mokytoja  4u.gif

į temą  rolleyes.gif
kokių reik žiūrėt paaugliui žieminių batų į m-klą, kad patogūs ir svarbiausia kvėpuojantys būtų,pusę dienos turi išsėdėt pamokose, bet ,kad ir šilti būtų,nes važinėjasi į kitą miesto galą  doh.gif Ecco LT  apie 500 lt. kainuoja  doh.gif pernai pirkau Bearpaw tai per šilta jam buvo ,gal kokius tinkamus esat atradę ? pasidalinkit  drinks_cheers.gif

maniskius sorrel nesios,tikiuosi nesus kojos,nors geriausiai ,kad jie spintelese juos pasiliktu,bet nevisur yra tokiu galimybiu

Papildyta:
gal matet kur pigiai Sigg gertuves parduoda ,man pritruko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulsi @ 2013 09 05, 11:27)
sollo- mano dukros specialybe fortepionas ,tai mokytojai griestai pasake jokiu
  elektroniniu,tai zinok teko pirkti,o toliau ziuresim kiek cia skambins ji biggrin.gif

čia didmiesčių mokytojai gal tik taip cool.gif mano tėtis rajone muzikos mokykloj dirba, tai jie iš vis džiaugiasi, kad vaikai instrumentą turi namie rolleyes.gif kaimynė Akademiją baigė grodama elektroniniu ax.gif
aišku, kad įprastas turi daugiau privalumų, yra pianinų, kur galima pritildyti grojimą, tačiau gyvenimo tempas dabar toks, kad reikia eiti į kompromisus mirksiukas.gif turėčiau namą, pirkčiau normalų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2013 09 05, 11:37)
va to ir bijau  doh.gif  šiandien konkrečiai pasikalbėsiu su mokytoja  4u.gif

į temą  rolleyes.gif
kokių reik žiūrėt paaugliui žieminių batų į m-klą, kad patogūs ir svarbiausia kvėpuojantys būtų,pusę dienos turi išsėdėt pamokose, bet ,kad ir šilti būtų,nes važinėjasi į kitą miesto galą  doh.gif Ecco LT  apie 500 lt. kainuoja  doh.gif pernai pirkau Bearpaw tai per šilta jam buvo ,gal kokius tinkamus esat atradę ? pasidalinkit  drinks_cheers.gif

as pati grojus 10 m. muzikos mokykloje, specialybe pianinas - rimtai besimokancio groti pianinu tikrai neisivaziduoju elektroniu. Jei siaip pazaisti, ar daineles pagroti - tai tiktai labai gerai. Bet jei nori mokytis skambinti pianinu, lankant muzikos mokykla - nu tikrai mano nuomone elektronins netinka
Atsakyti
Mergaites, o kada Shuuemura pirksite?
Atsakyti
QUOTE(anabog @ 2013 09 05, 12:46)
Mergaites, o kada Shuuemura pirksite?

jau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(i.s. @ 2013 09 04, 20:44)
Sveikos mergytės, gal kuri pakomentuotumete ar nine west batu dydis atitinka. Ar nemažinti jie?

as pirkau nine west basutes -slepkes.. su 25,5cm peda man siek tiek mazokos g.gif noretusi kad kazkiek didesnes butu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mokine: 05 rugsėjo 2013 - 12:42
QUOTE(karolinc' @ 2013 09 05, 13:13)

Aciuuu, Karolinc 4u.gif
Atsakyti
J.CREW FACTORY turime 25% koduka, laukiu prisijungianciu 4u.gif
Atsakyti
AX

http://www.armaniexchange.com/home.do

Get $50 off
every $150 you
spend

Gaunasi kazkur apie -30%..

As jau beveik pusei nuolaidos sumos nusiunciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ull: 05 rugsėjo 2013 - 13:36
QUOTE(ull @ 2013 09 05, 14:36)
AX

http://www.armaniexchange.com/home.do

Get $50 off
every $150 you
spend

Gaunasi kazkur apie -30%..
As jau beveik pusei nuolaidos sumos  nusiunciau  ax.gif

O taxu nera?
Pagal 1 psl., nebus kaip suprantu aksesuarams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doruta: 05 rugsėjo 2013 - 13:44
QUOTE(doruta @ 2013 09 05, 14:37)
O taxu nera?
Pagal 1 psl., nebus kaip suprantu aksesuarams?

Uztai akiniams taiko mirksiukas.gif
O man vienu butinai reikia (butinai, nes sunus prisake, kad jam butent tokiu reikia biggrin.gif )

Galit pabandyti: sudejus i krepseli prekiu uz ar daugiau nei 150$ minusuojasi nuolaida.

Galioja ir Sale (pabandziau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ull: 05 rugsėjo 2013 - 13:47