Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(-Gyte- @ 2013 08 30, 15:03)
Draugės leliui tik šie padėjo. Bet manau stebuklo nebus, nes jie homeopatiniai ir natūralūs lyginant su Colinox tarkim. Aš Amazon pirkau, laukiu dar. Geriausia kaina ten

Aciu 4u.gif Na taip, zodis 'homeopatiniai' daug vilties neduoda... bet vis girdziu kad 'tik jie padejo', tai ir uzstrigo unsure.gif
Atsakyti
[quote=baste,2013 08 30, 15:15]
Merginos pasidalinkit savo patirtim kurie Bella SWAROVSKI auskariukai graziausi realiai? man patinka balti ir zydri wub.gif nu bet neapsisprendziu kuriuos pirkti doh.gif

Auksiniai ir melyni smile.gif
Atsakyti
BOSTON PROPER (galutine kaina krepselyje)

user posted image
Atsakyti
Labai reikia vieno VS uzsakymo XS, S, 32-34 A-B dydziu, tik ne kelnaiciu, atsiuskit kas, iskart nupirksiu, aciu!
Atsakyti
[quote=baste,2013 08 30, 15:15]
Merginos pasidalinkit savo patirtim kurie Bella SWAROVSKI auskariukai graziausi realiai? man patinka balti ir zydri wub.gif nu bet neapsisprendziu kuriuos pirkti doh.gif

Visos bella spalvos grazios wub.gif Labiau galvokite prie ko nesiosite ir labiau tiks.
Man nutiko taip, kad pirkau baltus, mirtinai uzreikejo geltonu... Ir tu zydru, ir juodu noreciau doh.gif
Atsakyti
ae gal renkat?
Atsakyti
SOS 4u.gif kas mergaičiai turit savo panelėms Keen ilgaaulius ? gal galit išmatuot vidpadį 5 ar 6 big kids dydžio rolleyes.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(A sol' @ 2013 08 30, 14:22)
Mergaites, is kur reikia pirkti Coliccalm? Ir ar tikrai toks stebuklas? Drauges mergytei niekas nepadeda nuo pilvo putimo, sakau gal si dar reikia bandyti... g.gif

Na mano berniukui irgi sie geriausi buvo, net keista kaip greitai apsitvarke bedos.... netgi turiu likuti, neparasyta ant jo jokios galiojimo datos, jei esat Kaune galite pasiimti smile.gif o pirkau per rudaplauke http://coliccalm.com/
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2013 08 30, 16:05)
Na mano berniukui irgi sie geriausi buvo, net keista kaip greitai apsitvarke bedos.... netgi turiu likuti, neparasyta ant jo jokios galiojimo datos, jei esat Kaune galite pasiimti smile.gif o pirkau per rudaplauke http://coliccalm.com/

Aciu smile.gif Kadangi ne sau perku, tai uzsakiau nauja is amazon, kaip Gyte patare (tikiuosi ne fufla ten blush2.gif ) Aciu kad siulot 4u.gif
Atsakyti
TURIM PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS, KVIECIAME JUNGTIS drinks_cheers.gif

www.wilsonleather.com
www.ax.com
www.bloomingdales.com
www.macys.com
www.aeropostale.com
www.crocs.com
guess
www.lordandtaylor.com
www.polo.com
www.nike.com
www.jomashop.com
www.saksfifthavenue.com
www.talbots.com
www.sierratradingpost.com
www.juicycouture.com
www.gap.com
www.jcrew.com -20%
jcrewfactory.com
www.timberland.com
www.yoox.com
www.6pm.com
www.drjays.com
www.dillards.com
www.bostonproper.com
www.express.com
www.shoemetro.com
www.modnique.com

VAIKAMS:

www.carters.com
www.pumpkinpatchusa.com

PREKES GROZIUI:

www.iherb.com
www.folica.com
www.amway.com
www.drugstore.com
www.shuuemura.com
GNLD
www.tannforless.com
www.dermstore.com
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2013 08 30, 16:34)
Labai reikia vieno VS uzsakymo XS, S, 32-34 A-B dydziu, tik ne kelnaiciu, atsiuskit kas, iskart nupirksiu, aciu!

einu ziureti
Atsakyti
QUOTE(A sol' @ 2013 08 30, 16:12)
Aciu 4u.gif Na taip, zodis 'homeopatiniai' daug vilties neduoda... bet vis girdziu kad 'tik jie padejo', tai ir uzstrigo unsure.gif

Tikrai geri enterokind lasiukai, vaistinese yra, verta isbandyti. Buvau colic tu nusipirkusi, bet net nepradariau buteliuko.
Atsakyti