Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas , 8 tema

QUOTE(Gezike @ 2013 09 12, 13:33)
Mano nuomone rinkites tik Tailanda, kokia kita azijos sali, bet ne sri Lanka. Teko lankytis Sri Lankoje pries kelis metus, daugiau nei 2 savaites. nieko ten gero ar ypatingo. Visoje azijoje geriau ir ypatingiau, visko daugiu ir graziau.
Tailandas labiau nusliurintas turistu nei Vietnamas, tad lygioje kovoje skelbciau nugaletoju Vietnama  thumbup.gif  thumbup.gif
Zinoma, svarbu zinot ka norit pamatyt, kas jums rupi ir pan.
Bet kuri azijos salis bus kulturos, egzotikos, architekturos, gamtos, virtuves, misinys. Mano megstamas sio reikalo pavadinimas: chaoso tobulybe  ax.gif  ax.gif
Viskas, kas didziausia, graziausia, tobuliausia, dieviskiausia ir egzotiskiausia bazuojasi Pietvakariu Azijoje
Sri Lanka, nupezes viso to seselis.
Cia mano mintys ir nuomone, tad Sri Lankos myletojams besiruosiantiems sudraskyti mane i gabalus -  pliaukst per iltis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bigsmile.gif

Esu buvusi Balio saloje, todel labai pergyvenu, kad Sri lanka nebutu idetiska Balio salai, tik su arbatos laukais vietoj ryziu lauku. Nesakau, kad man nepatikio Balio sala, net labai labai patiko, tik tiek, kad kai taupai ilga laika kelionei, norisi nuvaziuoti kazkur super wau, o del Sri lankos abejoju. Ten be Sigiriya ar Adam's peak galvoju nebus kazko ispudingo. Tailande bent jau nerealus papludimiai ir zydras vandenukas.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 09 12, 08:03)

Beje geriausias pliažas visgi ne West yra, o Pranang, o iki jo kur begyventumėt reikės paėjėti, nebet apsistotumėt Rayawadee  biggrin.gif

Jei kas sumastytu apsistoti Rayawadee, tai ten grieztas aprangos kodas. Net dienos metu norint pavalgyti, reikia issipustyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2013 09 12, 18:10)
Jei kas sumastytu apsistoti Rayawadee, tai ten grieztas aprangos kodas. Net dienos metu norint pavalgyti, reikia issipustyti doh.gif

Labai grazus viesbutis ,bet ir kaina labai grazi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2013 09 12, 16:09)
Esu buvusi Balio saloje, todel labai pergyvenu, kad Sri lanka nebutu idetiska Balio salai, tik su arbatos laukais vietoj ryziu lauku. Nesakau, kad man nepatikio Balio sala, net labai labai patiko, tik tiek, kad kai taupai ilga laika kelionei, norisi nuvaziuoti kazkur super wau, o del Sri lankos abejoju. Ten be Sigiriya ar Adam's peak galvoju nebus kazko ispudingo. Tailande bent jau nerealus papludimiai ir zydras vandenukas....  unsure.gif

Sri Lankos papludimiai - nieko ypatinga. Viesieji apjuosti cementine siena ir siukslini.
Tiesa sakot, Sygiria, Kandi miesteliukstis, Dambula ir keletas lankytinu vieteliu ir arbatos laukai. Daugiau nieko.
Kadangi ruosiames kelionei i Azija siu metu lapkriciui, tai apsniukstinejom Indonezijos salas, ir Bali atrodo 100% patrauklesnis nei Sri Lanka.
Tailando paludimiai daugkart geresni nei minetosios Sri Lankos, ju daugiau, galite aplankyti salas ir pan.
Buvau parasiusi sioki toki reportaza apie Sri Lanka, taciau labiau pavadinciau nusivylimu, o ne reportazu mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gezike @ 2013 09 13, 12:18)
Sri Lankos papludimiai - nieko ypatinga. Viesieji apjuosti cementine siena ir siukslini.
Tiesa sakot, Sygiria, Kandi miesteliukstis, Dambula ir keletas lankytinu vieteliu ir arbatos laukai. Daugiau nieko.
Kadangi ruosiames kelionei i Azija siu metu lapkriciui, tai apsniukstinejom Indonezijos salas, ir Bali atrodo 100% patrauklesnis nei Sri Lanka.
Tailando paludimiai daugkart geresni nei minetosios Sri Lankos, ju daugiau, galite aplankyti salas ir pan.
Buvau parasiusi sioki toki reportaza apie Sri Lanka, taciau labiau pavadinciau nusivylimu, o ne reportazu  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Paieskosiu Jusu reportazo.
Is tiesu, Bali ispudinga, rekomenduoju thumbup.gif Tik kaip ir Tailande reikia ziureti, kad nepapulti ant nutusitautu miesteliu. Ot galvosukis dabar unsure.gif O jei imti Sri Lanka plius Maldyvai pvz? Kaip manote, bent kiek prilygtu Tailando groziui kartu sudejus?
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2013 09 13, 11:49)
Is tiesu, Bali ispudinga, rekomenduoju thumbup.gif  Tik kaip ir Tailande reikia ziureti, kad nepapulti ant nutusitautu miesteliu. Ot galvosukis dabar unsure.gif O jei imti Sri Lanka plius Maldyvai pvz? Kaip manote, bent kiek prilygtu Tailando groziui kartu sudejus?

Nebuvau Sri Lankoje ir Maldyvuose, bet kai domejausi, tai pliusai palyginus su Tailandu man tokie: indiskas maistas (kitiems gal tai minusas), nameliai ant vandens, patys viesbuciai Maldyvuose daug geriau atrodo, aplinka sutvarkyta, neuzveza tiek turistu per ekskursijas (Rayawadee moka kruva pinigu ir vis tiek kaip silkes pliaze). Man Tailande tik atskiros vietos pasirode grazios. Beveik visi geri papludymiai salose, o ne zemynineje puseje, jei tik pliaziniam poilsiui nesirinkciau Tailando. Jei aplankyti Chiang Mai, Bankoka ir dar ka nors pvz. Kambodza, tada tikrai Tailande idomiau. Be to priklauso viskas nuo to kiek laiko turite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 09 13, 14:00)
Nebuvau Sri Lankoje ir Maldyvuose, bet kai domejausi, tai pliusai palyginus su Tailandu man tokie: indiskas maistas (kitiems gal tai minusas), nameliai ant vandens, patys viesbuciai Maldyvuose daug geriau atrodo, aplinka sutvarkyta, neuzveza tiek turistu per ekskursijas (Rayawadee moka kruva pinigu ir vis tiek kaip silkes pliaze). Man Tailande tik atskiros vietos pasirode grazios. Beveik visi geri papludymiai salose, o ne zemynineje puseje, jei tik pliaziniam poilsiui nesirinkciau Tailando. Jei aplankyti Chiang Mai, Bankoka ir dar ka nors pvz. Kambodza, tada tikrai Tailande idomiau. Be to priklauso viskas nuo to kiek laiko turite  mirksiukas.gif

Keliauti tai planuojame kokias 2-3 savaites. Ir vaziuojam tikrai ne papludimy paguleti, norisi visko po truputi. Perskaiciau vakar keleta temu apie Tailanda ir jei vaziuoti ten, tai galvoju pradzioje pabuti siaurineje dalyje - Bankoke, kaip minejot Chiang Mai, nuvaziuoti i baltaja sventykla, pamatyti krioklius, kurie, berods irgi siaurineje dalyje, o po to kokia savaitele skirti aplankymui salu: phi phi, krabi, visu giriamoms similan. nezinau, ar daugiau ka besuspetume per tiek laiko pamatyti, nes kaip supratau, vaziuoti i salas labiausiai apsimoka su keliomis nakvynemis, nesinori apiplaukti sala su turistiniu laivu. Susidariau ispudi, kad Tailandas be proto grazus yra, visko suspeti pamatyti tikrai nepavyktu, bet noretusi bent jau prisiliesti kad ir prie mazytes dalies, prie kulturos, sventyklu, ir zinoma, papludimiu. Del to ir galvoju jei imti Maldyvus ir Sri lanka, tai Maldyvus tik del tu ispudingu papludimiu, o Sri lankoje ieskoti tos mazesnes civilizacijos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2013 09 13, 09:49)
Is tiesu, Bali ispudinga, rekomenduoju thumbup.gif  Tik kaip ir Tailande reikia ziureti, kad nepapulti ant nutusitautu miesteliu. Ot galvosukis dabar unsure.gif O jei imti Sri Lanka plius Maldyvai pvz? Kaip manote, bent kiek prilygtu Tailando groziui kartu sudejus?

Maldyvai aplenktu Tailanda papludimiais, pasyviu poilsiu, nardymu, deginimusi, lepinimusi.Tailando kulturos, istorijos, architekturos paminklu bei kitu kulturiniu subtilybiu misinio nei Maldyvai nei Sri Lanka neaplenks net ir kartu sudejus ir dar kelias salis primetus mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Paziurekit marsruta:
Europos miestas- Dubajus - Male - Bangkok - Europos miestas. Kaina gali jus nustebinti.
Atsakyti
QUOTE(Gezike @ 2013 09 13, 14:19)
Maldyvai aplenktu Tailanda papludimiais, pasyviu poilsiu, nardymu, deginimusi, lepinimusi.Tailando kulturos, istorijos, architekturos paminklu bei kitu kulturiniu subtilybiu misinio nei Maldyvai nei Sri Lanka neaplenks net ir kartu sudejus ir dar kelias salis primetus  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
Paziurekit marsruta:
Europos miestas- Dubajus - Male - Bangkok - Europos miestas. Kaina gali jus nustebinti.

Tokiu atveju manau geriausia butu rinktis Tailanda. Kainos prasme. Ten ieskoti viso kulturos, istorijos ir kartu gamtos (papludimiu) grozio kartu paemus.
Tik galvoju, ar butu pigiau skristi dar is Vilniaus i Europos miesta ir tada i Dubaju, ar tiesiai is Vilniaus i Dubaju. Reikia sulaukti kada prades skraidinti, ir tada jauciu lyginti kainas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2013 09 13, 13:18)
Keliauti tai planuojame kokias 2-3 savaites. Ir vaziuojam tikrai ne papludimy paguleti, norisi visko po truputi. Perskaiciau vakar keleta temu apie Tailanda ir jei vaziuoti ten, tai galvoju pradzioje pabuti siaurineje dalyje - Bankoke, kaip minejot Chiang Mai, nuvaziuoti i baltaja sventykla, pamatyti krioklius, kurie, berods irgi siaurineje dalyje, o po to kokia savaitele skirti aplankymui salu: phi phi, krabi, visu giriamoms similan. nezinau, ar daugiau ka besuspetume per tiek laiko pamatyti, nes kaip supratau, vaziuoti i salas labiausiai apsimoka su keliomis nakvynemis, nesinori apiplaukti sala su turistiniu laivu. Susidariau ispudi, kad Tailandas be proto grazus yra, visko suspeti pamatyti tikrai nepavyktu, bet noretusi bent jau prisiliesti kad ir prie mazytes dalies, prie kulturos, sventyklu, ir zinoma, papludimiu. Del to ir galvoju jei imti Maldyvus ir Sri lanka, tai Maldyvus tik del tu ispudingu papludimiu, o Sri lankoje ieskoti tos mazesnes civilizacijos  unsure.gif

Man atrodo jums Maldyvu su Sri Lanka bus per mazai. Pabandyciau kaip Gezike siulo Male ir Bankok, nes is Bankoko i grazias salas nusigauti irgi nemazai laiko reikia, be to atgal i Bankoka trenktis.
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 09 13, 14:35)
Man atrodo jums Maldyvu su Sri Lanka bus per mazai. Pabandyciau kaip Gezike siulo Male ir Bankok, nes is Bankoko i grazias salas nusigauti irgi nemazai laiko reikia, be to atgal i Bankoka trenktis.

Jauciu, tada apsistosim ties Tailandu ir stengsimes pamatyti kaip imanoma daugiau. Dar reiks pasiskaitineti Maldyvu tema, kiek mazdaug iseitu ant pragyvenimo keliom dienom, kateriams ir siaip, islaidoms. Tada paziureti ar sutelpam i biudzeta. Noretume su bilietais, apsistojimu, ekskursijom i kokius 5000 - 6000 lt sutilpti zmogui. Manot realu jei vykti tik i Tailanda pagal toki marsruta, kaip aprasiau? Neperkant ten visokiu smutkiu, perlu ir panasiu dalyku, kaip skaiciau kad kai kas daro. Gyvenant ne per daug kukliai, kad kiekviena centa skaiciuoti, bet ir per daug nesitaskant pinigais
Atsakyti
Dėl salų ir gražių paplūdimių - yra dar pietinė Tailando dalis, apsižiūrėkit ir ten, gal kas patiks, ten sunkiau nusigauti gal, todėl nėra taip populiaru, nes oro uostaio Phuket ir Krabi, o piečiau nėra, reikia pavažiuoti ar paplaukti papildomai.
Papildyta:
QUOTE(Swychek @ 2013 09 13, 13:44)
Jauciu, tada apsistosim ties Tailandu ir stengsimes pamatyti kaip imanoma daugiau. Dar reiks pasiskaitineti Maldyvu tema, kiek mazdaug iseitu ant pragyvenimo keliom dienom, kateriams ir siaip, islaidoms. Tada paziureti ar sutelpam i biudzeta. Noretume su bilietais, apsistojimu, ekskursijom i kokius 5000 - 6000 lt sutilpti zmogui. Manot realu jei vykti tik i Tailanda pagal toki marsruta, kaip aprasiau? Neperkant ten visokiu smutkiu, perlu ir panasiu dalyku, kaip skaiciau kad kai kas daro. Gyvenant ne per daug kukliai, kad kiekviena centa skaiciuoti, bet ir per daug nesitaskant pinigais

Keliavom prieš 3 metus tik po Tailandą 16 dienų, išleidom viskam po 5000 Lt. Bilietai apie 1800 Lt kainavo. Net ir perlų parsivežiau biggrin.gif
Aplankėm Bankoką, Chang Mai, Chang Rai, Phuket trumpai (ėmėm plaukimą į James Bond salą), Khao Sok nacionalinį parką (3 dienos) ir Koh Samui.
Brangiausias viešbutis buvo gal apie 100 Lt nakčiai Koh Samui.
Skrydžių vidinių turėjom du.
Bet galvoti apie pinigus reikėjo, skaičiuoti bei derėtis irgi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carpe diem: 13 rugsėjo 2013 - 12:52