QUOTE(Gezike @ 2013 09 12, 13:33)
Mano nuomone rinkites tik Tailanda, kokia kita azijos sali, bet ne sri Lanka. Teko lankytis Sri Lankoje pries kelis metus, daugiau nei 2 savaites. nieko ten gero ar ypatingo. Visoje azijoje geriau ir ypatingiau, visko daugiu ir graziau.
Tailandas labiau nusliurintas turistu nei Vietnamas, tad lygioje kovoje skelbciau nugaletoju Vietnama
Zinoma, svarbu zinot ka norit pamatyt, kas jums rupi ir pan.
Bet kuri azijos salis bus kulturos, egzotikos, architekturos, gamtos, virtuves, misinys. Mano megstamas sio reikalo pavadinimas: chaoso tobulybe
Viskas, kas didziausia, graziausia, tobuliausia, dieviskiausia ir egzotiskiausia bazuojasi Pietvakariu Azijoje
Sri Lanka, nupezes viso to seselis.
Cia mano mintys ir nuomone, tad Sri Lankos myletojams besiruosiantiems sudraskyti mane i gabalus - pliaukst per iltis

Tailandas labiau nusliurintas turistu nei Vietnamas, tad lygioje kovoje skelbciau nugaletoju Vietnama

Zinoma, svarbu zinot ka norit pamatyt, kas jums rupi ir pan.
Bet kuri azijos salis bus kulturos, egzotikos, architekturos, gamtos, virtuves, misinys. Mano megstamas sio reikalo pavadinimas: chaoso tobulybe

Viskas, kas didziausia, graziausia, tobuliausia, dieviskiausia ir egzotiskiausia bazuojasi Pietvakariu Azijoje
Sri Lanka, nupezes viso to seselis.
Cia mano mintys ir nuomone, tad Sri Lankos myletojams besiruosiantiems sudraskyti mane i gabalus - pliaukst per iltis

Esu buvusi Balio saloje, todel labai pergyvenu, kad Sri lanka nebutu idetiska Balio salai, tik su arbatos laukais vietoj ryziu lauku. Nesakau, kad man nepatikio Balio sala, net labai labai patiko, tik tiek, kad kai taupai ilga laika kelionei, norisi nuvaziuoti kazkur super wau, o del Sri lankos abejoju. Ten be Sigiriya ar Adam's peak galvoju nebus kazko ispudingo. Tailande bent jau nerealus papludimiai ir zydras vandenukas....