QUOTE(Extraordinary @ 2014 02 04, 11:03)
Buvome vasara, radau, kad buvome apsistoje siuose
http://druskininkai....tamentai-suite/
Mes tokiuose pačiuose buvom, tik 5 aukšte - pumpurai, vadinasi. Bet pan.iš aprašymo. Sofa tokia išgulėtom spyruoklėm, kad paskaudo šonus pernakt ir atsiguliau ant žemės
Labai šiaip sau. Nėra jau į ką keisti atvykus..viso labo 7 apartamentai ir užimti.
QUOTE(gurmans @ 2014 02 04, 11:17)
Aha,dabar jau aiskiau,cia-ne liukso kambariai.
Apartamentai kaip ir turėtų būti atitinkamai geresni už liuksą, nes ir brangesni, ir 2 kambariai, ir plotas kitas
QUOTE(Extraordinary @ 2014 02 04, 12:44)
Siaip ar taip, tie kambariai vieni brangiausiu. Man atrodo mums teko Pukas, kitu neteko matyti. Tiesa, proceduromis cia irgi teko nusivilti - pvz man baige masaza, as dar guliu ant stalo, o ponia masaziste man uz galvos plauna savo bliudelius, barskina kazka, sako, kai busit pasiruosusi, galite eiti, tai kiek as ten gulesiu, kai ji savo uki tvarko

Neisejo net kai apsirenginejau.
Mums Pumpuras, bet būtumėt pan.pamatę
Viskas aišku l.komerciška. Su procedūrom tas pats
Bet juokingiausia buvo ajurvedjnis

Daro moteris iš Indijos turbūt..supylė beveik litrą aliejaus ant galvos, antrątiek ant kūno..apsirengt nesugraibau, teka aliejus upėm, o nusipraust po dušu nulis galimybių. Aš su chalatais neturiu mados vaikščiot, ėjau apsirengusi su timpėm ir ilga tunika, bet l.nepigia..žiauru..atskalbt sudėtinga

Įlipau į liftą, važiuoju viena, "tarpinėj stotelėj" sustojo, atsidarė durys ir žmonės net loštelėjo iš netikėtumo..sakau po procedūrų, atsiprašau..jūs įsivaizduojat vaizdą? Plaukai, veidas..gausiai gausiI aliejaus

Rūbai riebalų dėmėm...
Bent perspėtų. Ar duotų chalatą, pamatę kaip atėjau..po to į kitą ėjau su chalatu, tai manot pakeitė? Su tuo pačiu iki išvažiavimo ir likau. Nebesivilkdavau tiesiog..
Gerai (kiek g.b.), bet galėtų ir pasistengt dar geriau. Rusams gal įprasta pinigais taškytis ir visur su aliejuotais chalatais eit
Eglėj+ buvo nesklandumas irgi..mane pamiršo purvo įvyniojimuose. Aš prisnūdau ir pajutau, kad l.bloga..žvilgt į laikrodį, liejas viskas..o siaube...atgulėjau už kelis žmones. Labai pykino, svaigo galva, pradėjau kviesti kažką, kas padėtų išsivyniot lauk..nieko. Šiaip ne taip išsimuisčiau, išlipau, į vėsesnį dušą įlindau...atbėgo moterėlė, atsiprašė, kad užmiršo

, bet aš vos parėjau į kambarį

Pirmąsyk man taip per visą istoriją..