QUOTE(ostė @ 2014 06 19, 19:22)
Ačiū Vaka, aiškėja, kadangi man tinkama data laisva tik Dzūkija, gal galite kas pasidalinti atsiliepimais apie šį viešbutį. Ar toli eiti iki baseinų?
Nezinau ar Jusu nemaisau su kita mamyte,bet jei buvote Egleje,tai duotu atveju atstumas yra perpus trumpesnis nuo apartamentu iki parko,nei tarkime Egleje nuo valgyklos iki gydyklu.Gal pades sios foto ,jos darytos is panoraminio restorano.Kur matosi kupolas desineje,tai ten vandens parkas,truputi dar desiniau iejimas i gydyklas,o apartamentai butu kaireje,tik foto nesimato,o per viduriuka tas pastatelis yra mineralinio vandens biuvete..Na realiai gal kokiu pora minuciu eiti reiktu.Siaip ,jei diena grazi,tai visi su chalatukais keliauja i proceduras ir vandens parka per ta kiemeli.
Ten nedaug tu apartamentu yra ,gal kokiu 20 .Zinau ,kad yra ir dvieju miegamuju apartamentai,bet juose neteko buti.Vieno miegamojo apartamentus galiu trumpai pakomentuoti.Kiek teko buti ,tai visi apartamentai papuole ramiu/svelniu pasteliniu tonu,terasos nemazos,bet siaurokos,jose yra gultai deginimuisi ir staliukai su kreslais.Lovos nemazos,svetaine taipogi gan erdvi ,yra irengta virtuve (nediduke) su visa reikalinga buitine tecnika ir indais,tad maista galite gamintis patys esant norui.Sildymas/saldymas reguliuojamas individualiai,vonios kambaryje yra vonia ir kaip visur reikalingiausios priemones,zinoma chalatai slepetes ir pan...Mes turim ju privilegiju kortele,tai nezinau ar cia del jos ar visiems tokios salygos,bet tarkim kambariui yra paskirtas asmeninis patarnautojas (isties laabai kruopstus ir operatyvus darbuotojai),na tiesiog jiem pasakote ko Jus norite (ekskursiju,bilietu i koncerta,dviraciu trasu,teniso,golfo,vakarienes i kambari ir tt.) ir viskas bus suorganizuota pagal Jusu poreikius.Taipogi nuejus i panoramini restorana tereikia pasakyti,kad Jus is apartamentu ir nereikes laukti staliuko,o paciame parke praeisite be jokiu eiliu ir persirenginesite ne bendroje erdveje.Berods ir i ju kluba galima eiti nemokamai,bet mes niekada nebuvome,tad nezinau kaip ten yra.
Siaip as esu Vilnius Sana myletoja,bet turiu pripazinti,kad sie apartamentai nepalyginamai ir negincijamai daug kartu geresni ,nei Sanoje,bet maitinimas ir proceduros man vienareiksmiskai geresnes Sanoje.