QUOTE(pašnekutė @ 2013 11 12, 22:23)
Džiaugiuosi, kad mano vaikas jau užaugo. Ir be rimtų traumų

Todėl turiu visišką teisę pamokslauti apsileidusioms mamoms, kurios savo apsileidimą, neapdairumą, neapgalvotus veiksmus bando nurašyti daiktams. Ar kitiems dalykams, kurie iš esmės su tuo nesusiję. Kaip ir peiliu galima duonos atpjaut, o galima ir žmogų nužudyti.
Beje, jei nemėgstat pamokslautojų, tai ko pats pamokslaujat?
tai nerimtų visgi turėjo? o kur jūs buvot tuo metu? kokia nepriežiūra, koks neatsakingumas.... apsileidimas ir neapdairumas. fu fu ant tokių motinų.
Papildyta:
Šiaip vaikus traumos neretai ištinka ne dėl tėvų nepriežiūros, neauklėjimo, ne dėl prastų baldų, o tiesiog - nelaimingi atsitikimai. Aš susilaužiau kaulą poliklinikoj, būdama vaikas, - dabar mąstau, kas buvo kaltas, - poliklinika, tėvai, ar dar kas. Ar tai paprasčiausiai buvo nelaimingas atsitikimas ir tiek, ir niekas dėlto nekaltas. Manyčiau, kad su ta lova buvo panašiai.
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2013 11 12, 22:41)
vaikas trauma patyre vazona ant galvos nusitraukes per pietu miega

kai buvau nuejusi i WC 2 min.

vazonus tebepardavineja
jei patyrė traumą, vadinasi esat apsileidus ir niekam tikus mama. Ir taškas. Ir nekitaip.
Aš , žinoma, juokauju, nesupykit

. Būtent apie tokius atvejus ir kalbu, niekada negali numatyti visų galimų pavojų , perspėti vaiką dėl visų situacijų, kartais net ir nekalčiausias iš pažiūros daiktas gali sukelti pavojų... Jei galėtume nuspėti ir numatyti, manau, kad nė vienos vaikas traumų neturėtų .
Ir nemanau , kad Ikea taip jau aplaidžiai tuos baldelius vaikams ir gamina. Tėvai, pirkdami baldą gi irgi mato, kas tai per daiktas, kokia jo konstrukcija , bet jei pirko tą potencialiai pavojingą baldą, reiškia tuomet pavojaus nematė, lygiai taip ir gamintojas , kol daiktas nepradėtas plačiai vartoti, tų kažkokių kabliukų gali nenuspėti.