Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 27

QUOTE(Elvare @ 2013 11 12, 13:52)
Minnen lovelėje mano vaikas susilaužė ranką.
LOVELE PARDUODAMA TOLIAU...

Kilo iš kart keli klausimai - kiek metų vaikui? Jaunesniam kaip 10 metų vaikui tokios tikrai nepirkčiau. O ir vyresniam - kažin. Metalinė lova gal ir graži, bet... rudenį ir žiemą prie jos prisiliesti taip nemalonu! Brrrrrrrr... Ypač, kai dar šildymas nepajungtas... o dar iš miegų jei iškiš kojytę ar rankytę... brrrrrrrrrr... net nupurtė berašant...
2. Ir ką vaikas turėjo veikt toje lovoje, kad ranką nusilaužt? blink.gif Nebent - šokinėt ir kūliais vartytis. O čia jau jūsų problema - auklėjimo (neišaiškinta, kur galima, kur negalima žaisti) ar priežiūros, jei vaikas dar per mažas suprasti, kaip negalima elgtis. Na, bent jau miegodamas vaikas gali įstrigti, bet ne nusilaužti kažką.

Atsakyti
kokie atsiliepimai apie buitine technika is IKEA? konkreciau domina saldytuvai, kaitlentes, orkaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2013 11 12, 21:13)

2. Ir ką vaikas turėjo veikt toje lovoje, kad ranką nusilaužt?  blink.gif  Nebent - šokinėt ir kūliais vartytis. O čia jau jūsų problema - auklėjimo (neišaiškinta, kur galima, kur negalima žaisti) ar priežiūros, jei vaikas dar per mažas suprasti, kaip negalima elgtis. Na, bent jau miegodamas vaikas gali įstrigti, bet ne nusilaužti kažką.

O kur yra tinkamos vietos susilaužyt rankai??? blink.gif Mėgstu pamokslautojas - ypač ne vietoj, ne laiku ir kai niekas neklausia. Prisiminkit savo pamokslus, kai jūsų vaikas kokią traumą patirs wink.gif (nelinkiu, tiesiog be traumų retas užauga).
Atsakyti
QUOTE(Etra @ 2013 11 12, 21:58)
O kur yra tinkamos vietos susilaužyt rankai???  blink.gif  Mėgstu pamokslautojas - ypač ne vietoj, ne laiku ir kai niekas neklausia. Prisiminkit savo pamokslus, kai jūsų vaikas kokią traumą patirs wink.gif (nelinkiu, tiesiog be traumų retas užauga).

Džiaugiuosi, kad mano vaikas jau užaugo. Ir be rimtų traumų tongue.gif Todėl turiu visišką teisę pamokslauti apsileidusioms mamoms, kurios savo apsileidimą, neapdairumą, neapgalvotus veiksmus bando nurašyti daiktams. Ar kitiems dalykams, kurie iš esmės su tuo nesusiję. Kaip ir peiliu galima duonos atpjaut, o galima ir žmogų nužudyti.
Beje, jei nemėgstat pamokslautojų, tai ko pats pamokslaujat? Parašiau SAVO nuomonę ir padėjau tašką. Kam plėsti temą "ne į temą" ir kelti konfliktą? juolab, ne jums rašiau. O moteris, kuriai parašiau, gal ir susimąstys. Gal nebegaiš laiko lakstydama per parduotuves ir vartotojų teises. Ir nebeieškos kaltų ten, kur jų nėra. Gal sutaupys žmogus laiko, nervų ir netgi pinigų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 12 lapkričio 2013 - 21:29
Nu musi Minnen lova visai nesalta, ie miegot joje smagu, galvugalyje yra zappe padeta, apjuosia metalines detales, dar mergina prisikrauna visokiu leliu ir kazkaip prisilietimo, nei as pagulejusi salia, nei ji nepatiriame..ranka uzkisti tarp strypu ir pasisukti galima turbut ir kudikineje loveleje, vaikas trauma patyre vazona ant galvos nusitraukes per pietu miega doh.gif kai buvau nuejusi i WC 2 min. doh.gif vazonus tebepardavineja doh.gif
siaip jau jei trauma vyko del daikto kaltes, rasykite i ikea ir jie atsiima tada daiktus ir isima juos is prekybos, ir taip buvo ne su viena kedute, zaislu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2013 11 12, 22:23)
Džiaugiuosi, kad mano vaikas jau užaugo. Ir be rimtų traumų  tongue.gif  Todėl turiu visišką teisę pamokslauti apsileidusioms mamoms, kurios savo apsileidimą, neapdairumą, neapgalvotus veiksmus bando nurašyti daiktams. Ar kitiems dalykams, kurie iš esmės su tuo nesusiję. Kaip ir peiliu galima duonos atpjaut, o galima ir žmogų nužudyti.
Beje, jei nemėgstat pamokslautojų, tai ko pats pamokslaujat?

tai nerimtų visgi turėjo? o kur jūs buvot tuo metu? kokia nepriežiūra, koks neatsakingumas.... apsileidimas ir neapdairumas. fu fu ant tokių motinų.
smile.gif

Papildyta:
Šiaip vaikus traumos neretai ištinka ne dėl tėvų nepriežiūros, neauklėjimo, ne dėl prastų baldų, o tiesiog - nelaimingi atsitikimai. Aš susilaužiau kaulą poliklinikoj, būdama vaikas, - dabar mąstau, kas buvo kaltas, - poliklinika, tėvai, ar dar kas. Ar tai paprasčiausiai buvo nelaimingas atsitikimas ir tiek, ir niekas dėlto nekaltas. Manyčiau, kad su ta lova buvo panašiai.
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2013 11 12, 22:41)
vaikas trauma patyre vazona ant galvos nusitraukes per pietu miega doh.gif kai buvau nuejusi i WC 2 min. doh.gif vazonus tebepardavineja doh.gif

jei patyrė traumą, vadinasi esat apsileidus ir niekam tikus mama. Ir taškas. Ir nekitaip.
Aš , žinoma, juokauju, nesupykit 4u.gif . Būtent apie tokius atvejus ir kalbu, niekada negali numatyti visų galimų pavojų , perspėti vaiką dėl visų situacijų, kartais net ir nekalčiausias iš pažiūros daiktas gali sukelti pavojų... Jei galėtume nuspėti ir numatyti, manau, kad nė vienos vaikas traumų neturėtų .
Ir nemanau , kad Ikea taip jau aplaidžiai tuos baldelius vaikams ir gamina. Tėvai, pirkdami baldą gi irgi mato, kas tai per daiktas, kokia jo konstrukcija , bet jei pirko tą potencialiai pavojingą baldą, reiškia tuomet pavojaus nematė, lygiai taip ir gamintojas , kol daiktas nepradėtas plačiai vartoti, tų kažkokių kabliukų gali nenuspėti.
Atsakyti
įlindau į IKEA pažiūrėt, kokia ta minnen, bet nėra jos LT IKEA puslapyje g.gif
lenkuose radau
Atsakyti
Gera diena 4u.gif
Gal patarsite, kaip LT Ikejos puslapyje pasižiūrėti naujienas? Na niekaip nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvare @ 2013 11 12, 12:52)
LOVELE PARDUODAMA TOLIAU. IKEA ATSISAKĖ JĄ IŠIMTI IŠ APYVARTOS. MAMOS, KAM BRANGI VAIKŲ SVEIKATA IR NERVAI, PAKLAUSYKITE PATARIMO IR ŠIO PRODUKTO NEPIRKITE. DETALIŲ NERAŠYSIU, PASIŽIŪRĖKITE Į NUOTRAUKĄ IR NESUSIGUNDYKITE GROŽIU, KAIP ATSITIKO MUMS, NES VĖLIAU, PO VAIKUI DARYTOS NARKOZĖS, PAROS LIGONINĖJE, SULAUKSITE "APGAILĖSTAVIMO", BET NE ATSIPRAŠYMO IR ATSAKYMO BE JOKIO PAGRĮSTUMO, KAD LOVA SAUGI, O JEIGU JUMS NETIKO, JĄ GALITE GRĄŽINTI. LIŪDNA, KAD ŠIOJE PARDUOTUVĖJE PALIKOME NE VIENĄ TŪKSTANTĮ LITŲ, PASITIKĖJOME TINKLO PRODUKTŲ SAUGUMU IR FUNKCIONALUMU, TIKĖJOME JOS DEKLARUOJAMOMIS VERTYBĖMIS, O REZULTATAS TOKS, KAD LOVA TOLIAU PREKYBOJE, VAIKAS SU SULAUŽYTA RANKA, NUOSTOLIS VERSLUI, NES BUVAU MĖNESĮ NEDARBINGA, SLAUGIAU VAIKĄ, O KALTĖS KOL KAS NEPRISIIMA NIEKAS  ax.gif .

Ačiū, kad pasidalinote informacija 4u.gif
Jei IKEA atsisakė išimti iš gamybos, tai vadinasi tikrai nėra grėsmės. Šiaip jie išima iš apyvartos nesispyriodami. Lova jau seniai gaminama. Galbūt tikrai sutapo taip.
Bet koks daiktas ar baldas gali būti grėsmingas, jei juo naudojiesi ne pagal paskirtį, ar neatsargiai. Nereikėtų taip kaltinti tik Ikėjos, pagalvojus, juk ir vaikas ko gero dūko, ir jūs gal nesudrausminot ar nepamatėt grėsmės, kas dabar jau atseks kaip buvo.

Labai nesmagu, kad jums taip nutiko, ypač mažajam verysad.gif

QUOTE(Tina Les @ 2013 11 13, 12:05)
Gera diena 4u.gif
Gal patarsite, kaip LT Ikejos puslapyje pasižiūrėti naujienas? Na niekaip nerandu  doh.gif

http://www.ikea.com/...ch/?query=nauja
wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvare @ 2013 11 12, 12:52)
LOVELE PARDUODAMA TOLIAU. IKEA ATSISAKĖ JĄ IŠIMTI IŠ APYVARTOS.

Aš jums noriu patarti kreiptis į Valstybinę ne maisto produktų inspekciją. Jei nerandate bendro dialogo su "Ikea", tai jums gali padėti padaryti kontroliuojanti institucija. Juolab jūs turit medicininius dokumentus dėl vaiko patirto sužalojimo, o minėta inspekcija turi priėjimą prie RAPEX sis-mos, įgalinančią pranešti apie nesaugų gaminį visoms ES valstybėms.
Jie beje, nuolat informuoja apie pavojingus gaminius, tik nelabai kas žino: http://www.inspekcij...ndex.php?id=166

Būtinai kreipkitės. Nekainuoja ir bus atkreiptas dėmesys į gaminio saugumą.
Atsakyti
as tai taip ir nesupratau kas ten toj lovoj nesaugu? parase tai parase be jokio paaiskinimo. Drauges vaikas (beveik 4m) nukrito nuo tevu lovos, ir susilauze raktikauli. Tiesiog lygioj vietoj, bum - yra. na ir? ka kaltint, lova, grindis, tevus ar vaika?
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2013 11 13, 13:07)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti