Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 27

QUOTE(Katren @ 2013 11 17, 17:41)
Labas,noriu paklausti del BESTA aukstesniu spintu papildomo pritvirtinimo prie sienos (del saugumo,kad nenuvirstu): ar tvirtinote,ir jei taip-ar pirkote atskirai varztus,ir ar pacioj Ikea? Nes komplekte lyg ir yra varztukai kokie tai like,bet tokie trumpi,kad nepasiekia net sienos. g.gif

tvirtinom, kitais varztais.
Atsakyti
QUOTE(Pūkis @ 2013 11 17, 12:51)
Pavadinime pirmas zodis spinteles pavadinimas, o antras - kriaukles pavadinimas  mirksiukas.gif
Gali paziureti ir atskiromis dalimis, bent jau mano variantu (na kurio as noriu), tai kaina ta pati gaunas  smile.gif, o ziurejau lenku puslapi, tai zymiai brangiau ten, nei LT

Ačiū 4u.gif Pačiai nedabėgo smile.gif

Lenkus aš taip pat patikrinau. Teks jiems pas mus važiuot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2013 11 17, 20:42)

Lenkus aš taip pat patikrinau. Teks jiems pas mus važiuot  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif tik, jei ir lenkai pas mus vaziuos, tai liksim visai be prekiu doh.gif
Atsakyti
Nusipirkau keptuvę iš +365 serijos (tą NEtefloninę) - na super super kaip kepa thumbup.gif 2 kart jau išbandžiau smile.gif
Ir plaunasi thumbup.gif

Dar prigriebiau tuos 3 puodus už 30 lt - bandysiu, įdomu kas bus už tokią kainą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 11 17, 17:50)

ACIU!
Tai ar lengvai radai tuos zibintuvelius? Ka dar pirkai? :-)
Atsakyti
QUOTE(Katren @ 2013 11 17, 22:00)
ACIU!
Tai ar lengvai radai tuos zibintuvelius? Ka dar pirkai? :-)

radau radau, visus patikrinau visi lyg veikia. Staltiesei medziagos nusipirkau ir dar serveteliu tokiu kalediniu su labirintais, mano gi abu labirintiniai, tai dabar ne valgo o sprendzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 11 17, 22:09)
radau radau, visus patikrinau visi lyg veikia. Staltiesei medziagos nusipirkau ir dar serveteliu tokiu kalediniu su labirintais, mano gi abu labirintiniai, tai dabar ne valgo o sprendzia biggrin.gif

thumbup.gif Uzrodyk kokios ten serveteles,kad tokios vaikams idomios. :-)
Atsakyti
QUOTE(Katren @ 2013 11 17, 23:00)

prie kalediniu prekiu yr
Atsakyti
QUOTE(Katren @ 2013 11 17, 23:00)

http://www.ikea.com/...ducts/30245398/
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 11 17, 17:50)

mums čia iškilo galiausiai klausimas toks smile.gif ar švedai plintusų neturi ar kaip? ax.gif
kaip jūs tvirtinat prie sienos baldus (na, expeditus, trofastus ar kitokius)? mes galvojam, ką pjauti - baldą ar plintusą biggrin.gif , nes apačioje niekur nėra išėmimų plintusui.
Atsakyti
QUOTE(kietute @ 2013 11 18, 10:05)
mums čia iškilo galiausiai klausimas toks smile.gif ar švedai plintusų neturi ar kaip?  ax.gif
kaip jūs tvirtinat prie sienos baldus (na, expeditus, trofastus ar kitokius)? mes galvojam, ką pjauti - baldą ar plintusą  biggrin.gif , nes apačioje niekur nėra išėmimų plintusui.

nepasitaike mums tiesiog, nes besta musu ant kojyciu ir tada graziai prie sienos prisistumia.
Atsakyti
QUOTE(kietute @ 2013 11 18, 10:05)
mums čia iškilo galiausiai klausimas toks smile.gif ar švedai plintusų neturi ar kaip?  ax.gif
kaip jūs tvirtinat prie sienos baldus (na, expeditus, trofastus ar kitokius)? mes galvojam, ką pjauti - baldą ar plintusą  biggrin.gif , nes apačioje niekur nėra išėmimų plintusui.

MB tvirtino su kažkokia juostele dar g.gif t.y. juostele prie baldo- vienas galas, kitas prie sienos, na taip įtemptai, nes plintusas tikrai trukdo .
Atsakyti