Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

snikers 2kg smile.gif
user posted image
Atsakyti
Mergaites, kokiu groziu prikuret! As su klausimu blush2.gif Kaip pritvirtinti didele gele tarp 1 ir 2 torto auksto? Bijau, kad nenusiverstu... O gal ta gele formuoti tiesiog ant torto? Aciu, jei atsakysit 4u.gif
Atsakyti
aciu visoms uz ivertinima. man asmeniskai lb patinka vestuvinius daryti, o yoac geles wub.gif del tu dideliu, tai lapeliai daryti is sirdutes formos ir su rutuliuku isbanguoti, kiekvienas lapelis ant vielutes ir dziovinta ant saukstu arba kiausiniu indeliuose biggrin.gif .
bite maja - kadangi kieviena lapeli ant vieluciu darau paskui sujungiu i visuma ir apvyniojus plevele smeigiu tarp aukstu taip gerai laiko
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 09 09, 11:50)
Lengvo tau gimdymo, ir geru atuostogu 4u.gif

Ačiū wub.gif
Atsakyti
Keila, aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Busiu priversta daryti geles ant vieluciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 09 09, 13:50)
Kokiais dazais galima isgauti SAMPANINE spalva ???
patarkyte prasau  blush2.gif

esu darius toki, su americolor IVORI tai jis skaitesi sampaninis, nu spalva tai grazi g.gif
user posted image

O-RE-AR
lengvai, greitai ir po to ramiu naktu smile.gif
SZ
et tos braskes, kad taip ju dabar bigsmile.gif grazus tortukas wub.gif
Keila nu tikrai kuklu ir kaip cia sitaip kukliai sykart? biggrin.gif ... nu ner zodziu ka cia ir sakyt, grazu wub.gif o ko ta didzioji boruze nublankusi? ax.gif ar cia toks prasymas, nes pas mane tai buna tokiu kur neryskiai nori biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 09 rugsėjo 2013 - 21:15
QUOTE(ramune.v @ 2013 09 09, 20:11)
O-RE-AR[/b] lengvai, greitai ir po to ramiu naktu smile.gif[b]

Aciu,labai miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 09 09, 21:03)
Keila, aciu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  Busiu priversta daryti geles ant vieluciu smile.gif

nera uz ka. gal kitos mergaites kitaip daro, be vieluciu, gal dar patars.

QUOTE(ramune.v @ 2013 09 09, 22:11)
Keila nu tikrai kuklu ir kaip cia sitaip kukliai sykart?  biggrin.gif ... nu ner zodziu ka cia ir sakyt, grazu wub.gif o ko ta didzioji boruze nublankusi?  ax.gif ar cia toks prasymas, nes pas mane tai buna tokiu kur neryskiai nori biggrin.gif

nu nzn, kazkaip si karta lb jau kukliai as lotuliukas.gif , nes kai SZ ir Mingailiux sudeda savo, tai reik sleptis man po pernyksciais lapais cool.gif nuo tokio ju kiekio biggrin.gif

o del tos boruzes, nu viskas su ja normaliai, nebuvo blanki, man rodo ja ryskia, o kodel tau per pc nublanko? mastau.gif

lb grazi spalva tavo torto ir rastas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Keila*: 09 rugsėjo 2013 - 21:30
QUOTE(*Keila* @ 2013 09 09, 22:26)
kai SZ ir Mingailiux sudeda savo, tai reik sleptis man po pernyksciais lapais cool.gif nuo tokio ju kiekio  biggrin.gif

argi kiekyje esme? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2013 09 08, 09:57)
Merginos, tortams dėžutes (išsinešimui) pačios darote ar perkate kažkur?

Mergaites labai prasau pasidalinkite del deziu...nes problema number 1))))

As (Vilniuje) perku tokius(apie 3 lt)
user posted image
bet jeigu tortukas aukstesnis tai netelpa verysad.gif
LABAI prasau pasidalinkite) kur perkate it tt. wub.gif

QUOTE(Juodaplauke29 @ 2013 09 09, 11:51)
Visu tortukai tiesiog pasakiski  thumbup.gif  visuomet pasigroziu. Noriu paklausti[color=red]

Keilos geles tai geles- pasaka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 10 rugsėjo 2013 - 08:30
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 09 09, 23:27)
argi kiekyje esme?  smile.gif

nu ne kiekyje, nesikabinek tongue.gif
Atsakyti
prašau- dėžutės tortams

http://www.infolaina...dezutes_tortams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 10 rugsėjo 2013 - 09:06