Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*Linele* @ 2013 10 14, 15:14)
Prisiruošiau ir aš pasirodyti savuosiuos kelis  ax.gif :

nieko sau keli bigsmile.gif Visi labai gražūs, bet man senovinis tarybinis Mikė arčiausiai širdies wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2013 10 14, 16:14)

jau kad dejai vaizdu! grazu.labiausiai teletabiai prajuokino biggrin.gif tokie gerai torto pavalge biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 10 14, 15:43)
Nu jau batelis kokio tikrumo! Nerealiai. Cia vidus batelio ir isore daryta is dvieju sluoksniu (ta prasme vidus rusvas, isore auksine) ar darytas vienas sluoksnis ir isore dazyta? Labai dailiai padaryta  thumbup.gif

Daryti du sluoksniai, isorinis tamsesnis negu vidinis ir dar ant virsaus su auksiniais dazais nutepta smile.gif
Atsakyti
Ačiū, Saulės Zuikuti, Likta, saintlina 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Labai skaniai atrodo Liktos šokolado (ar ten kakava gal barstyta, kad toks aksominis paviršius?) ir keptų ananasų derinkukas.

Oho, *Linele*, kiek daug tortų ir kokie gražūs smile.gif
Atsakyti
laba diena, sakykit kaip cia padaroma toks papuosimas? tos linijos? atsiprasau kurios nares cia foto paemiau, kalediniu kepiniu tempje radau, labai patiko 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2013 10 14, 20:24)
laba diena, sakykit kaip cia padaroma toks papuosimas? tos linijos? atsiprasau kurios nares cia foto paemiau, kalediniu kepiniu tempje radau, labai patiko  4u.gif

va paziurekit video http://www.youtube.c...h?v=DuFVPRc1n4Y
Atsakyti
QUOTE(Azalija-777 @ 2013 10 14, 19:56)

aciu labai smile.gif
Atsakyti
saules_zuikutis*, Nevute, Fainika, tute28, ingridasir, Elentari, likta, *Linele* tortukai visų superiniai, žavingi thumbup.gif man iki tokių dar toli gražu ax.gif

Įdėčiau savo keptus,bet nežinau kaip įkelti foto. Anksčiau naudojausi per radikal puslapį, dabar ten viskas pasikeitę doh.gif

Atsakyti
Sveikutes kas galetu rekomenduoti gera triauksti kvadratini ir tikrai kokybiska stova. reik virsui tortui, apacioj pyragiukams ar pan. jei ne viesai tai i AZ smile.gif
reiks negreit bet gero, o su kvadratiniais beda, didmenininkai nesismulkina, o kas daro tai kokybe... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juilet @ 2013 10 15, 10:09)
saules_zuikutis*, Nevute, Fainika, tute28, ingridasir, Elentari, likta, *Linele* tortukai visų superiniai, žavingi  thumbup.gif man iki tokių dar toli gražu  ax.gif

Įdėčiau savo keptus,bet nežinau kaip įkelti foto. Anksčiau naudojausi per radikal puslapį, dabar ten viskas pasikeitę  doh.gif

Ačiū 4u.gif
Nekažkas ten pasikeitę, bandykite per tą patį radikal kelti. Spaudžiate Brows, pasirenkate savo nuotrauką, varnelę arba paliekate, jei reikia sumažinti, arba nuimate, jei pati susimažinote nuotrauką iki norimo dydžio, ir spaudžiate mygtuką žemiau (po juo rodoma nuotraukos peržiūra, bet nuotrauka dar neįkelta) (zagruzit). O tada po žaliu užrašu (antrą) kodo eilutę nukopijuojate ir keliat į forumo žinutės langelį, na, kaip visada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juilet @ 2013 10 15, 10:09)

Įdėčiau savo keptus,bet nežinau kaip įkelti foto. Anksčiau naudojausi per radikal puslapį, dabar ten viskas pasikeitę  doh.gif

labai nesudėtinga per part.lt nuotraukas įkelt mirksiukas.gif
Pasirenkat, sumažinat, kopijuojat nuorodą forumui.
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2013 10 11, 13:51)
labukas. tai bele kiek galima laikyt tas figureles?

dar kalusimelis? kaip jums gaunas tokios grazios spalvos? turiu wilton dazus, nu bet neisgaunu tokiu svelniu spalvu ar ryskiu.. unsure.gif
kokia jusu paslaptis?a?  blush2.gif
Papildyta:

va kokios grazios rozines geles ir ta violetine sp.. nu man taip nesigauna, nors ir mazai dazu dedu..  g.gif

sveikos, pasibedavojau sau pati del spalvu... nu gal visai ir nieko isejo si karta sp ryskumas, tik ta rozine sp dentas tortas ne kokia isejo..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigeita: 15 spalio 2013 - 13:24