Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Kokia fainuole boruzele wub.gif wub.gif wub.gif
Ir su piestukais erikiuxx tortas labai labai wub.gif

O man su ta kuprine tortas tai be rysio ziurisi kazkaip (tik nesupyk, Rasa ax.gif ) Nu viskas super, ir kuprine, ir leliukas, bet viskas viename tai tikrai, atrodo, kad vaikas besilaukiantis i mokykla eina. Nu cia gal mano garbanotos mintys taip rodo snd lotuliukas.gif Kazkaip noretusi ta kudiki nuimti nuo kuprines ax.gif
Papildyta:
Dar su pingvinais labai fainas tortukas Nevutes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(okmantes @ 2013 09 03, 16:15)
bigsmile.gif  jau tortu grozis-nu tiesiog akimis ryju kiekviena,bet visi,kiek matosi:erikiuxxx,rasa zyk,mingailiux,sundra,saules zuikucio ir kitu,jei dar kurios nepaminejau  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Juodaplauke29 cukraus pudra as naudoju paprasta bet kokiam prekybos centre yra pirkti(tesco,asda ir kt.)
http://www.tesco.com...s/?id=252528791

Aciu, kaip tik bandziau daryti su sita angliska ir gavosi super thumbup.gif ir spalvyte labai graziai isiminke be jokiu krisleliu thumbup.gif Daugiau niekada lenkiskos nebenaudosiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 09 04, 09:51)

hihihi.gif ką čia pyksi , mama taip norėjo taip ir padariau biggrin.gif
Atsakyti
mergaitės, gal galit patarti, kokias raidžių formeles geriausia pirkti? Kokios patogiausios?
Atsakyti
Pasidalinkite patirtimi - kaip jūs išimate tortą dedant ant cukrinę masę? Arba gal padengiat mase, o kaip paskui nuimti nuo kepimo formos apačios? Jei aš imu jau padengtą tortą, tai man jis tuoj pradeda skypuotis, nemoku aš jo dailiai paimti ir perkelti ant kito padėkliuko doh.gif
Atsakyti
Saunuoles mergaites wub.gif net nebevardinsiu-pacios zinot smile.gif
QUOTE(Blykstė @ 2013 09 05, 21:30)
Pasidalinkite patirtimi - kaip jūs išimate tortą dedant ant cukrinę masę? Arba gal padengiat mase, o kaip paskui nuimti nuo kepimo formos apačios? Jei aš imu jau padengtą tortą, tai man jis tuoj pradeda skypuotis, nemoku aš jo dailiai paimti ir perkelti ant kito padėkliuko doh.gif

dazniausiai dengiama jau ant padeklo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2013 09 05, 21:30)

dar neaptepta persikeliu ant didesnio padekliuko... tada apsitepineju.... jei tai kazkelintas aukstas tai pries tepant paskuti sluoksni torta DVIEM peiliais perkeliu ant kartoniuko ir tada tepu paskutini sluoksni....

jei tai vieno auksto tortas tai velgi... apsitepineju ant didesnio padekliuko, tada apsidengiu pasipuosiu ir jau gatava perkeliu ant galutinio padekliuko.... DVIEM peiliais mirksiukas.gif pries tai dar galima su siulu per apacia praeit tai atkimba viskas ir tada netyia nepasilieka svistines mases perkeliant torta 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 09 05, 22:36)
dar neaptepta persikeliu ant didesnio padekliuko... tada apsitepineju.... jei tai kazkelintas  aukstas tai pries tepant paskuti sluoksni torta DVIEM peiliais perkeliu ant kartoniuko ir tada tepu paskutini sluoksni....

jei tai vieno auksto tortas tai velgi... apsitepineju ant didesnio padekliuko, tada apsidengiu pasipuosiu ir jau gatava perkeliu ant galutinio padekliuko.... DVIEM peiliais  mirksiukas.gif 

As tai perkelineju jau apdengta mase,tik dar nepapuosta.Turiu 4 tiesias menteles,jos gerai issitraukia is po torto.Bet minusas tas,kad visada reikalinga antro zmogaus pagalba,nes viena nepersikeliu..... ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(umedyte @ 2013 09 05, 22:51)
.Bet minusas tas,kad  visada reikalinga antro zmogaus pagalba,nes viena nepersikeliu..... ax.gif  ax.gif

tai imkit du placius peilius ir nereikes pagalbos tongue.gif
Atsakyti
Na, snikerį reikia paslėgti torto formoj, tai todėl ir klausiu kaip tokį suteptą tortą po to persikelti smile.gif Reiks kažkaip bandyti, nes vis palieku ant tos pačios kepimo formos apačios. Kitaip man neįšeina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2013 09 05, 23:28)
Na, snikerį reikia paslėgti torto formoj, tai todėl ir klausiu kaip tokį suteptą tortą po to persikelti smile.gif  Reiks kažkaip bandyti, nes vis palieku ant tos pačios kepimo formos apačios. Kitaip man neįšeina smile.gif

o kam ji slegti? sutepi,per nakti pastovi saldytuve ir dengi mase.jei labai norisi formos,tai juk galima ant padeklo sutepti ir be formos dugno,tik su krastais
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2013 09 05, 22:28)
Na, snikerį reikia paslėgti torto formoj, tai todėl ir klausiu kaip tokį suteptą tortą po to persikelti smile.gif  Reiks kažkaip bandyti, nes vis palieku ant tos pačios kepimo formos apačios. Kitaip man neįšeina smile.gif

tai galit torto lanką statyti ne ant tortinės dugno, o ant padeklo, ir sutepti tortą smile.gif
Atsakyti