Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis šiltuose kraštuose su kūdikiu

mano nuomone, su tokiu mazuleliu dar patogiau keliauti.Mes i egipta keliavom, kai musu vaikiui buvo 6 men.Kvaileliai nezinojom, kad nemokamai i bagaza vezima galima pasiimti, tai as ji kenguroj tampiau.Ir i ekskursijas vaziavom ir siaip bastemes.Tik kalna vaistu pasiimem del visa ko, nors neprireike.Tada as dar maitinau, tai restorane maista rinkausi is paziuros matyta ir skanu, nors ragavau ir egzotikos, t.y.kazkokios zuvies. Vaikui pilvo nei pute, nei ka.Patarimas, vaistukus deti taseje ar lagamine ant pavirsiaus, nes visus buteliukus apziuri ir tikrina, tai mum teko kruopsciai suslegtus daiktus lauk krapstyt biggrin.gif
Tikrai vaziuokit!Tik pasitarkit su savo pediatre del butinu vaistu bagazo, jei reikes pagalbos, rasyk, patarsiu.
Atsakyti
Kregzdute, idomu, o nuo kokio amziaus imtum vaikus i poilsine kelione?

... Turkija... Boran Mare Beach... Dukra laksto su mini klubo vaikais ir aukletoja... Vyras prie baseino vel skaito knyga... As stumiu vezimeli palmiu pavesyje su mieganciu mazyliu... Aplink majacinasi turkai su sepeciais ir sampunais- plauna takelius... Kaip gerai- kambarys nuolat sutvarkytas, maistas sviezias ir siltas istisa diena... Gaivinantys gerimai pliaze - tik prieik ir isipilk... Specialus vaiku meniu stalas istisa diena... Vandens kiekviena diena randame kambaryje- mazuose plastikiniuose buteliukuose. Kai pritrukstam- viesbucio teritorijoj parduotuve- tuoj kas nubega ir nuperka... Absoliucios atostogos. Visi laimingi,. patenkinti gyvenimu biggrin.gif .

Kakoi mikrobas? Kakoi "juokavimas vaiku sveikata"? huh.gif
Atsakyti
Manęs aišku galite ir neklausyti, juk darysite kaip jums reikia, o ne kaip aš patariu. Bet pamąstykite, ne vien norėkite. nono.gif
Antalija išviso labai didelis miestas, ten leidosi lėktuvas. Oro uostas milžiniškas, žmonių tuntas, karšta. Kaip suprantu keliaus rugpjūtį - tai čia vasara, o ne ruduo.
Atostogavome Kemere, mažesniame miestelyje. Dar noriu perspėti dėl kondicionierių, lauke karšta, o viduje vėsu. Pirmą dieną beveik peršalome, kaip neatsargiai per daug prišaldėme. Lėliukui tokia kaita gali grėsti peršalimu.
Aš turiu 3 mėn. berniuką ir šiais metais man atostogos namie. Jau kitais metais gal ir išvažiuosime.
O šiaip sėkmės atostogose sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE (kregždutė @ 2004 08 03, 16:16)
Manęs aišku galite ir neklausyti, juk darysite kaip jums reikia, o ne kaip aš patariu. Bet pamąstykite, ne vien norėkite. nono.gif
Antalija išviso labai didelis miestas, ten leidosi lėktuvas. Oro uostas milžiniškas, žmonių tuntas, karšta. Kaip suprantu keliaus rugpjūtį - tai čia vasara, o ne ruduo.
Atostogavome Kemere, mažesniame miestelyje. Dar noriu perspėti dėl kondicionierių, lauke karšta, o viduje vėsu. Pirmą dieną beveik peršalome, kaip neatsargiai per daug prišaldėme. Lėliukui tokia kaita gali grėsti peršalimu.
Aš turiu 3 mėn. berniuką ir šiais metais man atostogos namie. Jau kitais metais gal ir išvažiuosime.
O šiaip sėkmės atostogose sunglasses2.gif

hmmm, as va gyvenu tokiom salygom, milijoninis miestas, karstis vasara kartais siekia net +43C pavesyje.normali temperatura +30 pavesyje. namie pastoviai veikia oro kondicionieriai. gyvenam, neperkaitom, nepersalom rolleyes.gif gatves pilnos vaiku net karsciausiom dienom g.gif
Atsakyti
Paskaitinejau paskaitinejau...dziaugiuos uz jumis mamytes, kad taip puikiai sekesi su tokiais mazais lialiais atostogauti. o man tai nereikia ne Turkijos. Nusiveziau savo mazaja dukryte (3 men) i Palanga, tai taip privargau, kad sau pazadejau kol vaikutis nevaikscios toliau 0 km nuo namu nevaziuoti. Kol nuvaziavom vaikutis baisiausiai sukaito, buvo kiaurai slapia, jei masinoj ijungiam kondicionieriu - tai salta. Paskui tokia slapia nuo prakaito reikejo i veja nest. Nuo kitokios nei iprasta aplinkos ji labai pavargo, pradejo klykti be prezasties. Negana to, vakare kai grizom, uzpakaliukas jau buvo pradejes susti sad.gif Taip privargau, kad grizusi namo dribau i lova vos gyva. Buvau savaite uzsisakiusi poilsio namus, bet po tokiu vargu viska atsaukiau ir lauksiu kitos vasaros, kai mano zuike praaugs. Na as nenoriu jokiais budais atkalbineti nuo keliones, bet tik papasakojau savo patyrima su 3 men kudikiu. Gali buti kad as dar labai jau neprityrusi mama ir nezinau kaip elgtis tokiose kelionese, tiesiog yra taip yra. Lauksim kitos vasaros graziu oru smile.gif
Atsakyti
Matai, Mamyte25, Braske 2 turi. O su dviem vaikais mamos susitvarko lengviau, nei su vienu biggrin.gif .

Plius, kelione automobiliu i Lietuvos pajuri daug sunkesne, nei lektuvu i Turkija. Ir servisas Palangoj prastesnis.

Nors, mes su savo dviem vaziavom i Nida 14 dineu, kai mazajam buvo dvi savaites.

thumbup.gif pailsejom.
Atsakyti
QUOTE (kregždutė @ 2004 08 03, 15:21)
bet 3 mėn. lėliuko tikrai nesiveščiau. Neskiepytas dar. Nejuokaukite vaiko sveikata unsure.gif

Nesupratau blink.gif Juk ne i negyvenamaja sala zhmogus susiruoshe...
Mano sunui nebuvo net triju men, kai pradejome keliauti. Jis uzhaugo grazhiausiose pasaulio vietose smile.gif . Ir nei pliazhe nuo saules numire, nei kokiu ten bakteriju pasigavo. Uzhaugo sveikas ir, svarbiausia, laimingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vega: 03 rugpjūčio 2004 - 17:33
QUOTE (kauke2 @ 2004 08 03, 17:29)
QUOTE (norge @ 2004 08 03, 17:14)
O su dviem vaikais mamos susitvarko lengviau, nei su vienu biggrin.gif .

O kaip toki pasakyma suprasti??? Paaiskink.....

Ai, tai gi keliose temose mamos pasakoja ta pati... Kai yra tik vienas vaikas, pirmagimis, tai esi isitempusi, pasimetusi, besiblaskanti jauna vistele. O kai turi du ar daugiau- tai jau esi rami, savim pasitikinti, nepasimetanti, nesureiksminanti smulkmenu, solidi vista. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norge: 03 rugpjūčio 2004 - 17:32
Braske, labai geras vieshbutis "RIXOS BELEK"yra Beleke, apie 40km nuo Antalijos. Ir vieta pasakishka, ir pramogu begales. Kaina irgi nera baisi- pigiausi numeriai nuo 2500lt vienam zhmogui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vega: 03 rugpjūčio 2004 - 18:14
Klausei kaip vaikui skrydis, ar ausyčių neužgula - lengvai tą skrydį praleidom (pernai jai buvo 7 mėn. šiemet 1,5 m.). Jis truks 3 val. su trupučiuku, iškart įsėdus paprašyk pagalvėlės, o kai lėktuvas ims ruoštis kilt, duok krūtį žįst, o jei nebegeria tavo pienuko- atsigert iš buteliuko - ir viskas. maniškė taip ir užmiega kylant, po to 2 val. ramiai išmiegojus nubunda, kai jau mes patys būnam pavalgę, atsigėrę ir belieka su ja pažaist, užsiimt tik valandėlė. Leidžiantis vėl duodu pienuko ir viskas thumbup.gif Skrendant į Turkiją abu kartus buvo pasistengta, kad šalia mūsų būtų viena laisva vieta ir dar priekinėje eilėje vietos. Patogu ir nesunku buvo.
Gyvendavom tik geruose viešbučiuose ("Pirates Beach Club"; "Meryan"), kur poilsio nesulyginsi su jokia Palanga ir net Europos viešbučiais, kuriuose teko būti. Servisas superinis, maistas - fantastiškas, viskas pritaikyta poilsiui su vaikais ir kūdikiais. Rūpestis ir dėmesys begalinis. Jokių problemų su sveikata niekam nebuvo. Atostogauja šeimos su tuntais vaikų. O dėl kondicionierių, tai geruose viešbučiuose juos gali pats reguliuotis su nuotoliniu pulteliu ir tikrai savo vaikui blogo nepridarysi, juk su protu pasireguliuoji, kad nebūtų per šalta. Nei kart nesusirgom dėl to.
Prieš abi keliones pasitardavom su pediatre, kokių prisipirkti medikamentų, jei kartais susirgtų vaikutis, pripirkdavom krepšelį jų, bet abu kart parsivežėm nieko nepanaudoję thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Vega @ 2004 08 03, 17:49)
Braske, labai geras vieshbutis "RIXOS BELEK"yra Beleke, apie 40km nuo Antalijos. Ir vieta pasakishka, ir pramogu begales. Kaina irgi nera baisi- pigiausi numeriai nuo 2500lt

Tai vienas brangiausiu wink.gif . Tikrai galima rasti iki 2000 lt. O jei turit saltus nervus ir galit islaukti paskutines minutes pasiulymu, tai dar ir sutaupysit ypatingiems suvenyrams- man prasyciau uz patarima ranku darbo ispiesta lekste su kokio vietinio auksarankio parasu kitoje puseje rolleyes.gif ...
Atsakyti
QUOTE (aureja @ 2004 08 03, 18:03)
Gyvendavom tik geruose viešbučiuose ("Pirates Beach Club"; "Meryan"), kur poilsio nesulyginsi su jokia Palanga ir net Europos viešbučiais, kuriuose teko būti. Servisas superinis, maistas - fantastiškas, viskas pritaikyta poilsiui su vaikais ir kūdikiais. Rūpestis ir dėmesys begalinis. Jokių problemų su sveikata niekam nebuvo. Atostogauja šeimos su tuntais vaikų. O dėl kondicionierių, tai geruose viešbučiuose juos gali pats reguliuotis su nuotoliniu pulteliu ir tikrai savo vaikui blogo nepridarysi, juk su protu pasireguliuoji, kad nebūtų per šalta.

Vat, sia geguze Pirates Beach Club buvo paskutines minutes pasiulymuose su 1000 lituku nuolaida smile.gif . Tai kazkur apie 1200-1300 turejo buti rolleyes.gif , plius oro uosto mokesciai, sutilptumet net i 1500 - bet cia jau tikrai sekmes tokiam pasiulymui "pagauti" reikia... Bet nuvykti i penkiu zvaigzduciu atostogu kompleksa uz kokius 1700-1900 galima uzsimerkus wink.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norge: 03 rugpjūčio 2004 - 18:34