Tikrai vaziuokit!Tik pasitarkit su savo pediatre del butinu vaistu bagazo, jei reikes pagalbos, rasyk, patarsiu.
QUOTE (kregždutė @ 2004 08 03, 16:16) |
Manęs aišku galite ir neklausyti, juk darysite kaip jums reikia, o ne kaip aš patariu. Bet pamąstykite, ne vien norėkite. ![]() Antalija išviso labai didelis miestas, ten leidosi lėktuvas. Oro uostas milžiniškas, žmonių tuntas, karšta. Kaip suprantu keliaus rugpjūtį - tai čia vasara, o ne ruduo. Atostogavome Kemere, mažesniame miestelyje. Dar noriu perspėti dėl kondicionierių, lauke karšta, o viduje vėsu. Pirmą dieną beveik peršalome, kaip neatsargiai per daug prišaldėme. Lėliukui tokia kaita gali grėsti peršalimu. Aš turiu 3 mėn. berniuką ir šiais metais man atostogos namie. Jau kitais metais gal ir išvažiuosime. O šiaip sėkmės atostogose ![]() |
QUOTE (kregždutė @ 2004 08 03, 15:21) |
bet 3 mėn. lėliuko tikrai nesiveščiau. Neskiepytas dar. Nejuokaukite vaiko sveikata ![]() |
QUOTE (kauke2 @ 2004 08 03, 17:29) | ||
O kaip toki pasakyma suprasti??? Paaiskink..... |
QUOTE (Vega @ 2004 08 03, 17:49) |
Braske, labai geras vieshbutis "RIXOS BELEK"yra Beleke, apie 40km nuo Antalijos. Ir vieta pasakishka, ir pramogu begales. Kaina irgi nera baisi- pigiausi numeriai nuo 2500lt |
QUOTE (aureja @ 2004 08 03, 18:03) |
Gyvendavom tik geruose viešbučiuose ("Pirates Beach Club"; "Meryan"), kur poilsio nesulyginsi su jokia Palanga ir net Europos viešbučiais, kuriuose teko būti. Servisas superinis, maistas - fantastiškas, viskas pritaikyta poilsiui su vaikais ir kūdikiais. Rūpestis ir dėmesys begalinis. Jokių problemų su sveikata niekam nebuvo. Atostogauja šeimos su tuntais vaikų. O dėl kondicionierių, tai geruose viešbučiuose juos gali pats reguliuotis su nuotoliniu pulteliu ir tikrai savo vaikui blogo nepridarysi, juk su protu pasireguliuoji, kad nebūtų per šalta. |