Įkraunama...
Įkraunama...

Vienatvė, meilė ir kiti demonai

QUOTE(flight @ 2013 09 07, 10:54)
Aš tai ne apie tai galvojau, rašydama apie moteriškąjį  "aš" ir kaip jį apkarpo šeima. Bet tai - jau visai kita tema, ir tikiu, ne kiekvienai ši dilema iškyla.
Aukštakulnius nusipirkti ar nagus nusilakuoti gali ir dešimties vaikų mama.

Man kažkodėl atrodo, kad autorė šiek tiek idealizuoja santykį, šeimą, etc. (gal, kaip aš idealizuočiau vienatvę, kuri man - tokia prabanga šiuo metu). Svajoja apie romantiškus vakarus su MB, švelnumą, meilę iki grabo lentos, gražų vaikučių auginimą... Kiek porų pasiseka tai turėti? Skyrybos, pykčiai, nesutarimai dėl vaikų ar pinigų, neištikimybės,  nepasidalijimai vaiku po skyrybų, laiko neturėjimas vienas kitam ir pasimatymai tik vakare po darbo, bandymas ištaikyt savaitgalį "tik dviems", jeiyra  auklės ar močiutės, buitis, rutina rutina rutina..Bandymai ir mokymasis priimti vienas kitą susižavėjimui išgaravus (jei tokio būta)...Štai tokia yra daugumos porų kasdienybė, joje yra visko - ir grožio, ir nemažai "juodo darbo".

Autorė rašo, kad norėtų ne šiaip "tinkamo santuokai žmogaus", o to, su kuriuo kažkas viduje virpėtų, kad būtų aišku, jog jis - tikrai "JOS" ir jai skirtas. Manau, renkantis partnerį kiek pagal kitus kriterijus (labaiu racionalius) - šansų būtų daugiau, o ir santuokos, sukurtos tokiu būdu, teigiama - pačios patvariausios...

Laukiu įrodymų apie tai kaip gyvenu iš pašalpų. mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 07, 09:41)

Šiaip jau, flight savo poste rašė, kad tu galbūt gyveni iš pašalpų, tai buvo tik spėjimas. Kokių įrodymų tau reikia, gal baik kabinėtis prie narių ir kelti šaršalą?
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 07, 10:41)

Nueikit gal pas gydytoją 4u.gif

Rašiau, cituoju - "gal iš kokių pašalpų gyvena g.gif ". Tai nėra teiginys, o tik spėjimas, svarstymas, kuriam įrodymai nereikalingi. Labai norint, galima jūsų temose rasti pasisakymų, kurie inspiravo tokį pasvarstymą, bet - tingiu, nenoriu tam gaišti laiko.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 09 07, 11:52)
Nueikit gal pas gydytoją  4u.gif

Rašiau, cituoju - "gal iš kokių pašalpų gyvena g.gif ". Tai nėra teiginys, o tik spėjimas, svarstymas, kuriam įrodymai nereikalingi. Labai norint, galima jūsų temose rasti pasisakymų, kurie inspiravo tokį pasvarstymą, bet - tingiu, nenoriu tam gaišti laiko.

Gal verta prieš tokius paskalų lygio spėjimus rašant verta pamąstyti . P.s. pačiai pas gydytoja nereikia nueiti?
Papildyta:
QUOTE(p@uksTelis @ 2013 09 07, 11:50)
Šiaip jau, flight savo poste rašė, kad tu galbūt gyveni iš pašalpų, tai buvo tik spėjimas. Kokių įrodymų tau reikia, gal baik kabinėtis prie narių ir kelti šaršalą?

Tokių įrodymų , kad bet kokia boba apie mane nerašinėtų nesąmonių. Ne aš keliuu čia šaršalą o bobos kurios pradedea pulti man parašius . gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif Ir dar prirašinėjusios nesąmonių jaučiasi teisios gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2013 09 07, 11:52)
Nueikit gal pas gydytoją  4u.gif

Galvoti matyt taip pat tingit. mad.gif Bet kur jūs ieškosit , jei nėra jūsų melui patvirtinimo nė vienam mano pasisakyme mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 07 rugsėjo 2013 - 11:02
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 07, 11:01)
Galvoti matyt taip pat tingit. mad.gif Bet kur jūs ieškosit , jei nėra jūsų melui patvirtinimo nė vienam mano pasisakyme mad.gif

tas "gal gyvenat is pasalpu" buvo ne teiginys, o klausimas.
O kas liecia jusu pacios tvirtinimu, tai as pamenu, kaip kitose temose raset, kad darba metet, slaugot mociute, gyvenat mamos ar mociutes name ir dar sesuo is jo veja, nes ten ne jusu namai. taigi taigi.....
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 09 07, 05:55)
Mano drauge, einanti aukstas pareigas banke su 5 k alga,  istekejo uz stogdengio.( siaip ne taip jos pagalba suaugusiusiu mokykla jis baige) jai dabar 36, augina 5 metu mergyte. Jis 9 metais juanesnis. Nu ir ka,  gyvena labai graziai. biggrin.gif

faktas kad yra tokiu...bet kartoju, i to VYRO VIDU IR SMEGENIS neilindai, nezinai, kaip jis jauciasi... man su pirmu vyru irgi buvo gerai...daug metu....patikek...jie lb viduj del TO ISGYVENA....ne viens vyras nepasakys sau: o kaip faina, mano zmona daugiau uz mane uzdirba, cia tai cool- jis nesakys to draugeliams per vakarelius ir tt. vyru ego labai sudetingas dalykas.
Papildyta:
QUOTE(mažulė @ 2013 09 06, 19:58)
Gal jusu problema atvirume,

kazkoks briedas. kokiam dar atvirume? mes viso esam visokios, ir vis tiek istekejusios ar turim draugus. ziurekit, paima ir kaimo mergeles, plikas kaip uoga, atviras kaip vandens lasas, be intrigu, be makiazu...as manau tikrai dar autorei neatejo laikas, ji viska daro, nesedi uz krumo pasislepus, svarbu nenuleisti is nevilties karteles PER ZEEEMAI....nesakyt, kaip mano pazistama, kad jai gerai bus ir su trecio auksto alkoholiku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 07 rugsėjo 2013 - 11:15
QUOTE(given444 @ 2013 09 07, 11:15)
ne viens vyras nepasakys sau: o kaip faina, mano zmona daugiau uz mane uzdirba, cia tai cool- jis nesakys to draugeliams per vakarelius ir tt. vyru ego labai sudetingas dalykas.

ne visi zmones vienodi, net ir vyrai biggrin.gif va viena forumiete kazkurioj temoj rase, kad jos vyras nedirba ir kai su juo susipazino, jau tada jis pareiske, kad jis niekada nedirbs. Ir jai tai tinka, kad vyras namie amzinas bedarbis. taigi, yra ir tokiu, tiek vyru, tiek moteru, kuriems reikia buti islaikomiems.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2013 09 07, 13:08)
tas "gal gyvenat is pasalpu" buvo ne teiginys, o klausimas.
O kas liecia jusu pacios tvirtinimu, tai as pamenu, kaip kitose temose raset, kad darba metet, slaugot mociute, gyvenat mamos ar mociutes name ir dar sesuo is jo veja, nes ten ne jusu namai. taigi taigi.....

Tai nebuvo klausimas . ir ne spėliojimas . Prieš mėtantis tokiais"teiginiais" vertėtų įsitikinti ar taip ir iš tikro.
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 07, 11:20)
Tai nebuvo klausimas . ir ne spėliojimas . Prieš mėtantis tokiais"teiginiais" vertėtų įsitikinti ar taip ir iš tikro.

sprendziam pagal tai, ka pati esat apie save rasiusi.
Papildyta:
va, kad ir tai:

[/quote]=Patraukli ir Savarankiska,2012 05 20, 13:42]
Motinos name, esu registruota .
Gyv plotas priklauso motinai .
Išsikraustyti liepia sesuo ( normalu ar ne ? )
[/quote]

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2012 05 20, 14:01)
taip ir padarysiu , šlykščiausia , kad atsisakiau savo darbo ir neturiu pajamų , močiutės pensiją  už kurią perkam vaistus pasiima mama . Dabar teks susirasti naują ir
nuomotis nebrangų butą .

Atsakyti
[quote=Leksa,2013 09 07, 13:21]sprendziam pagal tai, ka pati esat apie save rasiusi.
[/quote]
Apie save taip nesu rašiusi ir čia ne pasisakymų apibendinimas , o , paprasčiausios turgaus bobų lygio paskalos.
Papildyta:
[quote=Leksa,2013 09 07, 13:28]
Papildyta:
va, kad ir tai:

[/quote]=Patraukli ir Savarankiska,2012 05 20, 13:42]
Motinos name, esu registruota .
Gyv plotas priklauso motinai .
Išsikraustyti liepia sesuo ( normalu ar ne ? )
[/quote]
[/quote]
Kur šiame pasisakyme yra žodis "pašalpa"?
Papildyta:
taip ir padarysiu , šlykščiausia , kad atsisakiau savo darbo ir neturiu pajamų , močiutės pensiją už kurią perkam vaistus pasiima mama . Dabar teks susirasti naują ir
nuomotis nebrangų butą .
*
Jums tai asocijuojasi su "rašiau prašymą sodroje kažkokiai pašalpai gauti"?
O gal manote , kad labai lengva prižiūrėti namie psichiškai neįgalų ligonį yra labbai lengva ir tai beveik atostogos , o ne juodas darbas?
mad.gif
Prieš rašant nesąmones reikia mąstyti , o ne rašyti ilgus traktatus iš kurių nėra jokios naudos . mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 07 rugsėjo 2013 - 11:34
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 07, 12:29)
Kur šiame pasisakyme yra žodis "pašalpa"?

Supratau. Esate bedarbė, gyve. ploto neturite, gyvenate ne savo namuose, o iš ko valgote-rengiatės, jau jūsų asmeninis reikalas, nes pašalpų negaunate.

Gal dabar jau leisit diskutuoti į temą?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 09 07, 11:34)
Supratau. Esate bedarbė, gyve. ploto neturite, gyvenate ne savo namuose, o iš ko valgote-rengiatės, jau jūsų asmeninis reikalas, nes pašalpų negaunate.

Gal dabar jau leisit diskutuoti į temą?

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti