Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 192 tema

QUOTE(me2za @ 2013 09 05, 09:43)
Reikti tai reikia, bet taupymo režimas įjungtas lotuliukas.gif

Beje, dar galioja nemokamas siuntimas per post24?  blush2.gif Niekaip nerandu  doh.gif

siuncia dar nemokamai iki rugsejo 10 d. 4u.gif
Atsakyti
Dėkavoju 4u.gif Ne visi iš pat ryto mato cool.gif
Atsakyti
Nu nerandu tame SD plaukimo rankovių g.gif Ieškojau prie plaukimo sporto reikmenų http://www.sportsdir...er-sports?dcp=2 gal jos paslėptos kur kitur g.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 09 05, 09:59)
Nu nerandu tame SD plaukimo rankovių g.gif Ieškojau prie plaukimo sporto reikmenų http://www.sportsdir...er-sports?dcp=2  gal jos paslėptos kur kitur g.gif

http://www.sportsdir...ng-Accessories/ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2013 09 05, 07:58)
Merginos, o kur pernai pirkote herlitz kuprines? ir kokiu mazdaug metu? skaitinedavau, bet neatidziai, nes paciai buvo neaktualu, o dabar po metu eis maniskis i 1 klase, tai galvoju, kada cia prekintis... g.gif

Jei neklysitu siemet is amazono daug kas pirko rugpjucio viduri, ir kainos buvo neblogos 4u.gif as irgi jau pradedu ruostis kitiems metams ir vis pasiziuriu, kas ka perka siais biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Martyna @ 2013 08 18, 17:45)
Gal kas pirkot iš vokiško amazono per uk tokias kuprines?
http://www.amazon.de...d=AZA5VA9SHQ78D
Kažkaip labai jau pigi pagal mūsų kainą, tai baisu rizikuot, nes siuntimas didokas, tai reikėtų ieškot kompanijos, tai norėtųsi, kad viskas sklandžiai praeitų biggrin.gif

QUOTE(Martyna @ 2013 08 18, 18:14)
Nu ne, naujos rašo, dvi perkant siuntimas į UK apie 16, o jei imi 10, tai 25, tai su persiuntimu į LT max 70 gaunasi, o pas mus su visom nuolaidom 160  g.gif
Mes prismoj tokią matavomės, tai man kaip tik patiko, kad taip atsidaro  biggrin.gif

radau senoje temoje zinutes del tu kupriniu, tai kiek supratai gavosi apie 70-80 lt su atsiuntimu 4u.gif
Atsakyti
sveikos, merginos. turiu pirmokeli berniuks. niekada nenaudojom chalato naktinio, o dabar susiduriau su problema. pusryciaujant jo nerewngiu, nes bijau, kad issiterlios drabuzius, valgo su pizama, bet orams vestant bus kaip ir salta. vat dabra jau matau reikiamybe tam chalatui. kur perkate vaikiskus chalatus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(motinele6 @ 2013 09 05, 10:51)
sveikos, merginos. turiu pirmokeli berniuks. niekada nenaudojom chalato naktinio, o dabar susiduriau su problema. pusryciaujant jo nerewngiu, nes bijau, kad issiterlios drabuzius, valgo su pizama, bet orams vestant bus kaip ir salta. vat dabra jau matau reikiamybe tam chalatui. kur perkate vaikiskus chalatus?  blush2.gif

Mes turime is mothercare chalata is medvilnes, labai superinis smile.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos merginos
Noriu paklausti jusu ar galima paciai pirkti 6pm internetinei parduotuveje . Nes pasidairiau kad siuntimas nemokamas . O gal ten tik vietoj jis nemokamas . Ar jie siuncia i lietuva .Gal galetu kuri paaiskinti man blush2.gif
Noreciau pabandyti pirkti . Turiu seb virtuon kortele
Atsakyti
Mes turim Marks Spencerio chalatus, bet mergaitiškus biggrin.gif Kokybė irgi super 4u.gif
Atsakyti
Na, ir antrą kartą mane Asda "prametė" :
kaip suprantu reikia i banka kreiptis ? mirksiukas.gif

We're sorry to say we've been unable to take payment for your order number #12399760. Unfortunately this order has now been cancelled and won't be delivered.

If you've ordered an iTunes voucher and your order has been cancelled this is because, you have placed an order outside the UK, used a non UK credit or debit card, used an AMEX card or you've purchased your iTune voucher with other items.

If you believe this payment should have been authorised, please contact your bank or card issuer for more information before attempting to place a new order
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 05 rugsėjo 2013 - 10:29
Merginos, kaip perkat is next.co.uk. man net account sukurt neduoda, bandziau kurt komerciniu adresu..tai viska suvedu ir siulo jiems psskambint padiskuot kodel man nepadaro account...

Atsakyti
QUOTE(Bardana @ 2013 09 05, 11:29)
Merginos, kaip perkat is next.co.uk. man net account sukurt neduoda, bandziau kurt komerciniu adresu..tai viska suvedu ir siulo jiems psskambint padiskuot kodel man nepadaro account...

Next.co.uk tik angliškas korteles priima 4u.gif
Atsakyti