Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 192 tema

QUOTE(simpa @ 2013 09 05, 19:47)
Su Boots visko buna smile.gif Kaikuriom atmetineja.

na, mano keli uzsakymai praejo, o po to pradejo atmetineti smile.gif nzn, ar dar kada bandysiu, po to reikia vargti su tuo pinigu atkabinimu biggrin.gif

QUOTE(Rasulita123 @ 2013 09 05, 21:31)
Mergaitės, gal kuri žinote, ar priima lietuviškas korteles parduotuvė www.esprit.co.uk ir eitų pirkti Tukio adresu?  unsure.gif

anksciau tikrai nepriimdavo lt korteliu smile.gif siaip labai geros ispardavimo kainos amazon.de. galima siustis uk adresu, nes pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ladybird4 @ 2013 09 05, 22:42)
Labas vakaras merginos,
buvau atitrukus keliems menesiams nuo shopomaniskumo, dabar grizau i realybe :DDDD

noreciau pasiteirauti ar niekas neplanuojate pirkti is cia artimiausiu metu - http://www.outdoorclearance.co.uk?

planavau pirkti kombinezona mazei pati is kitur, bet cia ziuriu pigiau smile.gif
taciau pristato tik UK adresu. per Tuki ar PA niekad nesu pirkusi (nors zinau, kad kazkada turi buti pirmas kartas, bet matyt vel sakysiu - "ne dabar").

Gal kas zada uzsisakyneti arba pagelbetu man su pristatymu i Lietuva? smile.gif
Buciau labai dekinga smile.gif 4u.gif

nors jeigu niekas neatsilieps, tuomet pirkciau is ten, kur siuncia i Lietuva (http://www.marshallleisure.co.uk)..planuociau savaites begyje, nes dydziu vis mazeja sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladybird4: 05 rugsėjo 2013 - 23:16
QUOTE(Rasulita123 @ 2013 09 05, 21:31)
Mergaitės, gal kuri žinote, ar priima lietuviškas korteles parduotuvė www.esprit.co.uk ir eitų pirkti Tukio adresu?  unsure.gif

Kad lyg nepriimdavo g.gif

QUOTE(Kriiste @ 2013 09 05, 22:16)

Šitas tik Vokietijos ribose siunčiamas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ladybird4 @ 2013 09 05, 23:42)
Labas vakaras merginos,
buvau atitrukus keliems menesiams nuo shopomaniskumo, dabar grizau i realybe :DDDD

noreciau pasiteirauti ar niekas neplanuojate pirkti is cia artimiausiu metu - http://www.outdoorclearance.co.uk?

planavau pirkti kombinezona mazei pati is kitur, bet cia ziuriu pigiau smile.gif
taciau pristato tik UK adresu. per Tuki ar PA niekad nesu pirkusi (nors zinau, kad kazkada turi buti pirmas kartas, bet matyt vel sakysiu - "ne dabar").

Gal kas zada uzsisakyneti arba pagelbetu man su pristatymu i Lietuva? smile.gif
Buciau labai dekinga smile.gif 4u.gif

As planuoju pirkti, ir kaip tik truksta iki nemokamo siuntimo, kuris yra nuo 50 sv
Galite prijijunkti, jei norite. Siusiu per Tuki.Esu is Silutes, bet daznai bunu Klaipedoje, jei tiktu, galiu persiusti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2013 09 05, 15:49)
As pas Tuki siunciuosi. Tinka tie patys nuolaidu kodai kaip ir eu puslapyje.

O siunčiat uk, todėl, kad nesigauna free shipo blush2.gif g.gif .
Atsakyti
Gal kas puponautus uzsakines ? smile.gif
Atsakyti
Sveikutes. Gal kas nors zinote galiojanti tesco nuolaidu koda?
Labai reikia 4u.gif
Atsakyti
Gal kas noretumete melamino kempineliu (balti trintukai)
10*6*2 cm
maiselyje 20 vnt, neardysiu
maiselis 4 lt

Siek tiek per daug man vienai:)
Kaunas
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 09 06, 09:42)
10*6*2 cm
maiselis 4 lt

Kaunas

AS NORIU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 09 06, 09:42)
10*6*2 cm
maiselis 4 lt

Kaunas

ale ir man prireike, perskaiciau, kad stebuklingos biggrin.gif
Atsakyti
labas, as su klausimu, ar kurjeriai sestadieni prekes veza? rodo, kad mano Gapas jau Vilniuje, ryt jau tureciau smile.gif
Atsakyti
PUIKU! Susisieksiu jau asmeniskai wink.gif

QUOTE(laurita99as @ 2013 09 05, 23:59)
As planuoju pirkti, ir kaip tik truksta iki nemokamo siuntimo, kuris yra nuo 50 sv
Galite prijijunkti, jei norite. Siusiu per Tuki.Esu is Silutes, bet daznai bunu Klaipedoje, jei tiktu, galiu persiusti 4u.gif

Atsakyti