Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 192 tema

QUOTE(Murčikas @ 2013 09 07, 10:19)
vakar eilini karta gavau pretenzija ir dideli nusivylima is vyro, kad matote, as jam nesiulau graziu rubu  biggrin.gif  kad tesco, sd, ir asda jam jau nepatinka, nes jis neturi ka uzsideti i svecius, nes turi dzinsus, linines kelnes ir kruva maikiu ir megstuku  biggrin.gif  tai dabar klausimas, kur perkate madingus rubus vyrams? gal lietuvoje, as is usa per tarpininkes?  ne nabutinai kosmiumai, bet kokie priglude kelnes, kokie idomesni marskinukai ir t.t.

ot tie vyrai doh.gif
maniškis man irgi pareiškė pretenzijas kodėl jam treningus slazingerio vis perku cool.gif
teko adidas nupirkti lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Turiu 30proc GAP nuolaidėlę, gal kas turi 15proc ir nori prisijungti Vilniuje? Tik šiandien, nes rytoj jau mano -30proc negalios. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2013 09 07, 13:45)
Turiu 30proc GAP nuolaidėlę, gal kas turi 15proc ir nori prisijungti Vilniuje? Tik šiandien, nes rytoj jau mano -30proc negalios. 4u.gif

Galėčiau jungtis su viena prekyte ax.gif o kaip gauti 15 % nuolaidą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugile: 07 rugsėjo 2013 - 12:22
Murčikas tai tu vyrui kantriai paaiškink, kad tikram vyrui užtenka džinsų, maikės ir džemperio, o visa kita - pižonų išmyslas biggrin.gif
Šiaip Jcrew, CK ir kt., pritariu MAMA7411 sąrašui. Jei ne per tarpininkus tai labai gražių galima rasti Newlook, džinsai vyriški ten neužmušami. Boohoo pabandyk, įdomu kaip ten vyriški rūbai
Atsakyti
Vakar nepavyko surinkti norinciu tai bandau vel siulyti jungtis 4u.gif
pirksiu is http://www.everythin...ivals-c-40.html. Rinksiu, kad preke gautusi 26-27Lt. Swedbank. Vilnius, jei apsimoka Jums, galiu persiusti 4u.gif
Atsakyti

Gal kas noretu prisijungti prie http://www.chemistdirect.co.uk/

Beja Vilnius 4u.gif

Renku uzsakyma iki nemokamo siuntimo 4u.gif Siusiu per Tuki 4u.gif Rasyti ilonzara@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2013 09 07, 12:45)

Parasiau Jums az 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lila @ 2013 09 07, 17:11)
Parasiau Jums az 4u.gif  4u.gif

Gal galetumet mane prijungti prie gap? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2013 09 07, 16:26)
Gal galetumet mane prijungti prie gap? Aciu.

as pati noriu jungtis prie kregzdes biggrin.gif 4u.gif tiesiog suveikiau 15% koduka, tik reikia patikrinti ar veikia kartu su jos -30% 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lila: 07 rugsėjo 2013 - 15:35
jeigu reikia kam GAP 30 proc, kodukas : MJVKQHRFDBCJ 4u.gif
aš nieko nepirksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2013 09 07, 11:52)
Galėčiau jungtis su viena prekyte  ax.gif o kaip gauti 15 % nuolaidą?

Užsiprenumeravus jų naujienlaiškį yra duodamas tas 15proc, pas mane jau visi paštai išnaudoti 4u.gif Jau AŽ neatrašinėju tada 4u.gif

QUOTE(Lila @ 2013 09 07, 15:34)
as pati noriu jungtis prie kregzdes biggrin.gif  4u.gif tiesiog suveikiau 15% koduka, tik reikia patikrinti ar veikia kartu su jos -30% 4u.gif

Ačiū, gavau 4u.gif Ir atsakiau jau Jums, sujungia abu.

Daugiau jau nesiųskite laiškučių, kurioms atrašiau, tai atrašiau jau 4u.gif
Atsakyti
Jeigu dar kam reikia -30 koduko, brukstelkit az
Atsakyti