Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 192 tema

QUOTE(Bluntė @ 2013 09 02, 22:14)
bet nelabai ko buvo vasarą žiemai ax.gif  aš saviškei nieko neradau.... tai tikiuosi dabar ko nors  ax.gif  nes pernai žieminukų tai daug buvo  rolleyes.gif

bigsmile.gif laukiam tada biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, o kaip sita parduotu? Viskas gerai su ja? Jus siunciates? g.gif 4u.gif

www.chemistdirect.co.uk
Atsakyti
Mergaites, gal kuri pirksite puponautus, l.reikia 2 rinkinukų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mainridas: 03 rugsėjo 2013 - 08:26
QUOTE(D'esire @ 2013 09 03, 09:05)
Mergaites, o kaip sita parduotu? Viskas gerai su ja? Jus siunciates? g.gif  4u.gif

www.chemistdirect.co.uk

Aš siunčiausi per Tukį. Viskas gerai.

Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2013 09 03, 08:31)
Aš siunčiausi per Tukį. Viskas gerai.

O tiesiai i LT kaip suprantu neapsimoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(mainridas @ 2013 09 03, 09:25)
Mergaites, gal kuri pirksite puponautus, l.reikia 2 rinkinukų 4u.gif

Aš galiu 1 priimti

Ar teisingai suprantu, kad galima pirkti per viena uzsakyma 5 vnt. puponautų ir tada UK siuntimas 2,95 sv ?
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2013 09 03, 08:58)
Aš  galiu 1 priimti

Ar teisingai suprantu, kad galima pirkti per viena uzsakyma 5 vnt. puponautų ir tada UK siuntimas 2,95 sv ?

taip
o isidejus mokykliniu prekiu uz 20 sv, vistiek nenuminusuoja, skaiciuoja mokesti verysad.gif

Beje pas mus Norfoj maciau 2 rusiu " puponautu" komplektukus
Viename 3 kitame 4 pupeles:)
Brangesnis lyg 8 lt

Man jie neaktualu tai gerai ir nepamenu
Bet vienas rinkinukas su CARS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 09 03, 10:09)
taip
o isidejus mokykliniu prekiu uz 20 sv, vistiek nenuminusuoja, skaiciuoja mokesti verysad.gif

as vakar irgi pirkau... ir pradzioje nuskaiciavo - bet paskui dingo ta nuolaida - nesupratau kuriam zingsnyje doh.gif bet pastebejau tik nupirkus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 09 02, 21:36)
aliexpress yra mirksiukas.gif
Papildyta:
As daznai is Boots perku
Is Tesco yra Uk pristatymo mokestis
Ir Tukis uz pakavima ima 2 sv

O Boots siuntimas nemokamas nuo 45 sv mirksiukas.gif

dekui 4u.gif dar uzklausiau giminaites,gal planuoja deti siuntini kam i Vilniu,tai nupirktu is tesco,nes ten kiek supratau,galima patiem is pardes paimti nemokamai nuo 20sv g.gif
Atsakyti
taip, nuolaida dingsta ir vistiek prideda doh.gif o su directu lyg siuntimas nuo 2.95 g.gif tai gali bisk ir uzaugt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murčikas: 03 rugsėjo 2013 - 09:16
QUOTE(braskelina @ 2013 09 02, 21:52)
Gal pamenate,kada praeitais metais šlavėme crocs eu g.gif Buvo labai gera akcija,perkant kažkiek porų,kažkokia akcija unsure.gif Ko tais šiemet tylu,o taip reikia vaikui žieminukų crocs rolleyes.gif Pamenu,kad tada labai gera kaina gavosi  ax.gif

Aš pirkau rugsėjo 12 dieną, pačioje akcijos pradžioj
Atsakyti
Gal kaunietes noretu jungtis prie Asdos maisto? 4u.gif

Paskutiniu metu Tesco atmetineja uzsakymus doh.gif Gal Asda taip blogai nesielgs biggrin.gif

Noreciau siandien arba ryt uzsakyt, kad spetu daiktai i siunta. Siuntimas i UK adresa butu apie 3svarai, plius 2svarai pakavimo mokestukas Tukiui. Atvezimas is UK 1.5GBP/Kg

Rasykit i xsimpax@gmail.com

Yra Tresemme sampunu ir kondicionieriu bonkiu 900ml tik uz 2svarus thumbup.gif
Atsakyti