Plunksnyte, sekmes.. Laikom kumstukus, viskas bus ok

Man sodins blastute, embrioniuko ne nesiule, nebent niekas neaugtu, tai va laukiu rytojaus 9 val ir jei vel kas blogai, tai staigiai i ligonine ir tegu deda, kad ir kas ten bus like...
Atrodo neesu is tu skystuju ir zinau, kad reik biski pozityviau, taciau jau atrodo nebeistversiu, tuoj pratruksiu, rankos dreba, balsas dreba, ai....
Atrodo neesu is tu skystuju ir zinau, kad reik biski pozityviau, taciau jau atrodo nebeistversiu, tuoj pratruksiu, rankos dreba, balsas dreba, ai....
QUOTE(Fea @ 2013 09 21, 19:11)
as tiksliai nezinau,bet pati tai visa beveik subesdavau...zinok ten jau nebesijaucia skirtumo,ar visa, ar puse
eina kaip per sviesta
bet gal geriau visa, giliau vaistukai patenka
gal geriau taip...nu bet as tiksliai nzn...gal kuri labiau prie medicinos 

Na, reks bandyti. Turbut kaip suo kariamas, taip as badoma priprasiu

QUOTE(Vaidudute @ 2013 09 21, 18:12)
Man sodins blastute, embrioniuko ne nesiule, nebent niekas neaugtu, tai va laukiu rytojaus 9 val ir jei vel kas blogai, tai staigiai i ligonine ir tegu deda, kad ir kas ten bus like...
Jau atrodo nebeistversiu, tuoj pratruksiu, rankos dreba, balsas dreba, ai....
Jau atrodo nebeistversiu, tuoj pratruksiu, rankos dreba, balsas dreba, ai....
isivaizduoju,kaip jautiesi

bet pasistenk nusiramint... man viena drauge patare kas vakara sudegint po zvakute

QUOTE(Vaidudute @ 2013 09 21, 19:12)
Vaidudute... Neliudek

QUOTE(Atisa @ 2013 09 21, 17:09)
Mergaites, as vis del to vaistu leidimosi noriu paklaust
DUphereline leisiuos siandien antra karta, jau bandysiu pati, kaip kazkuri pataret
sakykit, o ta adatyte visa reikia subesti, iki pat galo?
pas mane ta trumpesne.. Bet vistiek, ka, visa subest rekia? 

As besdavau visa, apie tai nesusimatydama, baks ir psio. Zinok tik pirmus du kartus kazkaip rankos nevalingos, o veliau kaip profesionali sesele darbuosies

Papildyta:
Aha, norejau ir as saldyt antram bandymui, o geriausiu scenarijum tai gal antram ir treciam vaikuciui, paziuresiu ar liks kas...
Einu zvakiu pridegiosiu

QUOTE(Vaidudute @ 2013 09 21, 18:25)
Aha, norejau ir as saldyt antram bandymui, o geriausiu scenarijum tai gal antram ir treciam vaikuciui, paziuresiu ar liks kas...
Einu zvakiu pridegiosiu

na dabar svarbiausia,kad liktu 2dieniui

Beje, ar žinote, kad švirkštų ir kitų atliekų nuo vaistų leidimosi negalima mesti į bendras šiukšles. MB buvo išmetęs užkimštą adatą ir kažkaip nusimovė ji ten, vos neįsidūriau, o įsivaizduokit kaip darbuotojai, kurie šiukšles rūšiuoja ar bomžai. Skaičiau, kad reikia į plastikinį kokį seną butelį užsukamą viską mesti, tai taip ir darėme, po to užsukome ir viską į bendrą konteinerį išmetėme.
QUOTE(Fea @ 2013 09 21, 19:17)
isivaizduoju,kaip jautiesi
as irgi lauksiu blastutes iki 1dienio...tik,aisku,man jau ne toks "degantis" reikalas -viena pupa gi jau turiu...bet vis tiek kazkaip pergyvenu, norisi del tikrumo ir kad antra idetu...ir dar svajoju turet ka uzsaldyt..maza ka...
bet pasistenk nusiramint... man viena drauge patare kas vakara sudegint po zvakute
paprasta..tablete kad ir... tiesiog liepsna - energija (jei netiki niekuo daugiau)... as deginau...ir dabar dar va deginu
na..kazkuo "uzsibovyt" visai sveika
laikykis! as laikau labai kumscius uz tave
turim kartu II pamatyt

Sauni ideja

Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2013 09 21, 19:35)
Beje, ar žinote, kad švirkštų ir kitų atliekų nuo vaistų leidimosi negalima mesti į tėme.
Kazkaip net nesusimasciau

QUOTE(Atisa @ 2013 09 21, 18:37)
aga..ir kazkaip visai miela sitais niuriais rudens vakarais, kai namie dega zvakele ar net kelios

su tom adatom tai tikrai

Beje dar turiu daug atliekamų sterilių adatėlių gonalio pieštukui. Veiksmas Klaipėdoj. dovanoju.
QUOTE(Glamour @ 2013 09 21, 18:43)
Beje dar turiu daug atliekamų sterilių adatėlių gonalio pieštukui. Veiksmas Klaipėdoj. dovanoju.
aga, ir as turiu