manąją lyg ir hormonai veikia - nesuprantu jos. kniaukia labai garsiai, šunybes vis iškrečia, kokių anksčiau nebūdavo
Karinuks, kaip aš tau pavydžiu
fainuolis fainuolis toks
aš irgi norėčiau dar vieno, bet vyras neleidžia...
manąją lyg ir hormonai veikia - nesuprantu jos. kniaukia labai garsiai, šunybes vis iškrečia, kokių anksčiau nebūdavo
QUOTE(nataliuncik @ 2013 09 13, 04:54)
O aš prisižaidžiau (gerai kad pas gydytoją važiavom), galvojau nieko rimto, o man gerklė ištinusi, bronchai užspazmuoti... alergine reakcija davė, ir atrodo net žinau nuo ko...
QUOTE(gupija @ 2013 09 13, 06:09)
Maniškis viduriniukas pernai 6- ajam gimtadieniui užsiprašė batų ir daktariškos dešros 
Tikiuosi mentas ta laisva laika del saves praleido
Grazus katinas
QUOTE(poeme @ 2013 09 13, 14:00)
QUOTE(poeme @ 2013 09 13, 14:46)
QUOTE(Nata* @ 2013 09 13, 15:13)
Nataliuk, super suknytė
. O kaip gyvai su kokybe? Nes šiaip tesco tinklas tai toks, kiek suprantu, a la mūsų maxima . Dar mačiau , kad daug kas iš sportsdirect siunčiasi, perkam mes gyvai iš ten, bet kokybė tai irgi prie žemesnių.
Ar tinka, patinka? O gal čia iš kokios Amerikos pareina, tada gal vėl kitokia kokybė
ir gyvai labai graži ir kokybiška, labai prabangiai atrodo Ar tinka, patinka? O gal čia iš kokios Amerikos pareina, tada gal vėl kitokia kokybė
dėl tesco, kiek pirkau, niekad nenusiviliau, bet aš visada žiūriu sudėti ir paskaitau atsiliepimus
Papildyta:
QUOTE(mentas @ 2013 09 13, 16:31)
katik nuveziau CV dar i viena klinika,nu sitas bandymas tikrai paskutinis
nataliuncik grazi suknele,bet del to ad tu atrodai aip deive si suknele nei kiek neprisidejo....
šaunuolė, svarbu nenuleisk ranku nataliuncik grazi suknele,bet del to ad tu atrodai aip deive si suknele nei kiek neprisidejo....
QUOTE(tindiriuška @ 2013 09 13, 17:00)
aš irgi norėčiau dar vieno, bet vyras neleidžia...
kur vienas, ten ir antram vietą atsiras manąją lyg ir hormonai veikia - nesuprantu jos. kniaukia labai garsiai, šunybes vis iškrečia, kokių anksčiau nebūdavo
o ji sterilizuota?
QUOTE(gupija @ 2013 09 13, 15:42)
taip ir pasijutom tada, kai užsiprašė
Tai prie dovanos ir pridėjom pagalį dešros ir batus. Kad vaikas nepasijustų nusivylęs 
QUOTE(starke @ 2013 09 13, 19:44)
ačiū
taip, manoji sterilizuota. tai ir galvoju, kas pas ja negerai pasidare paskutinius keleta menesiu (geguze metai suejo)
QUOTE(gupija @ 2013 09 13, 13:09)
Maniškis viduriniukas pernai 6- ajam gimtadieniui užsiprašė batų ir daktariškos dešros 
Praktiškas žmogus
QUOTE(nataliuncik @ 2013 09 13, 13:51)
Kaip tik atėjo siuntą (kur sekmadienį su merginom užsakinėjau), tai sau buvau paėmusi suknelę
atrodau kaip Deivė
šita suknelė
Pffff, tu ir su bulvių maišu kaip deivė atrodytum, ką ta suknelė...
QUOTE(tindiriuška @ 2013 09 13, 20:33)
taip, manoji sterilizuota. tai ir galvoju, kas pas ja negerai pasidare paskutinius keleta menesiu (geguze metai suejo)
gal tiesiog stresuoja, padavinėk raminamųjų, labai puikus yra Da-ba Relax QUOTE(_una_ @ 2013 09 13, 20:35)
šiandien pasidavėm masinei psichozei ir nuvažiavom į Maximą vaikui dovanų. nupirkom, padovanojom, pažaidė 30 min, sugedo, nuvežėm atgal, atsiėmėm pinigus, nuvažiavom į Prizmą, tą patį daiktą be jokių akcijų/nuolaidų nusipirkom 25% pigiau, negu Maximoj jau su nuolaida
vėl pusmečiui ramu, į maximą eit nereiks
ir vyriausiasis - nu va matot, koks šlamštas yra viskas, kas maximoj
puponautų nebeprašys gal
O,svečias nebuvėlis,tikroji narė
Tindi-linkiu,kad katinas nepradeti maiziot pvz ant lovu kokiu
Kaip musu
Vakar jau per duris ejau i Maxima,30% visoms pramoninems prekems lyg buvo
Paskutine minute susizgribau a ko man ten reik
Nusiaviau batus ir pasidziaugiau,kad sutaupiau koki simtuka
Vakar jau per duris ejau i Maxima,30% visoms pramoninems prekems lyg buvo
Sveikos iš ryto
.
Gražus katinas
, ale man savojo per akis
. Nataliuk, suknelė labai graži. Man irgi TESCO ir sport direct patinka, suknelių mergytei labai gražių iš TESCO esu pirkusi ir pižamos, ir kelnaitės dideliais pakais į darželį labai pritinka.
Šiandien, jau atidirbusi didžiuosius darbus per savaitę, nusprendžiau atsipūsti ir pasidžiaugti dar likusiomis šiltomis dienomis. Ale saulės nesimato, dukrytė su temperatūra
. Kagi dėliosim deliones visi. 
Geros dienos visoms
Gražus katinas
Šiandien, jau atidirbusi didžiuosius darbus per savaitę, nusprendžiau atsipūsti ir pasidžiaugti dar likusiomis šiltomis dienomis. Ale saulės nesimato, dukrytė su temperatūra
Geros dienos visoms
tesco kokybe nebloga, nors maximiniai drabuziai visai nieko ne viena gera vaikui ruba nupirkus...sportsdirect yra neblogu, bet ne viskas
kai kur slamstas, uzkelta kaina, kai kur visai nieko..o kiti daiktai brangiau negu kitose parduotuvese neapsimoka pirkt
aš sportsdirect pagrinde tik batus perku arba maikutes. kelnių saviškiams apskritai nerizikuoju siųsti, perku tik gerai pamatavus. ir dažniausiai toj vietoj net sutaupyt neišeina.
mažajai tai man visai ir asda tinka, dar next. o daug randu ir LT, reserved, takko, lindex. maximoj vaikams neperku visiškai nieko, nebent žaislus kartais. arčiausiai namų Prisma, tai ten ir lankausi.
mažajai tai man visai ir asda tinka, dar next. o daug randu ir LT, reserved, takko, lindex. maximoj vaikams neperku visiškai nieko, nebent žaislus kartais. arčiausiai namų Prisma, tai ten ir lankausi.