QUOTE(Konvalia @ 2013 09 05, 07:48)
Tiutte, labai ačiū už paaiškinimą

Šiandien BT krito, tai nežinau, kaip čia yra...
Cygnus, dideliausios sėkmės tau

O testą po sueities bandėt daryt?
Nea, nebandėm testo - kažkaip kiek skaičiau gydytojai skirtingos nuomonės yra apie šį tyrimą.. Mano gydytoja S nesiūlė man jo pasidaryt tai kažkaip ir nesidarėm. Gydytoja man dabar dar prieš pat IUI pradėjo įtart polipą, nors kiti gydytojai kiek žiūrėdavo neikada nematė. Tai sakė jeigu nepavyks šis IUI, darysim histeroskopiją.
O dėl BT - aš matavau beveik metus laiko ir paskui mečiau nes labai psichologiškai mane veikdavo. Kiek pastebėjau man BT visada šiek tiek pakildavo pačios ovuliacijos metu (darydavaus dar ir OVT), tada pakrisdavo ir jau pakildavo paskui ilgesniam laikui. Tai gal ir pas tave per pačią OV jinai šiek tiek pakilo ir dabar nukrito. O šiaip dar man labai veikdavo BT visokie pašaliniai veiksniai - pasinervuoji ir iš kart BT net 5 laipsniais pakyla, kai dariausi GN po jos iš vis buvo net iki 37.8 užkilus. Gali būti kad pati IUI procedūra tau ją užkėlė. Taip kad nepergyvenk, viskas manau pas tave buvo laiku ir vietoje

lauksim tavo rezultatų

o tu kur matuoji BT?
Papildyta:
QUOTE(Rutuliukas27 @ 2013 09 05, 07:51)
Meragitės noriu su Jumis pasikonsultuoti. Natūraliai mano ciklas 35-38 dienos, ryt einame pirmą kartą pas Usonienę, nes jau norime startuoti su IUI (bandome lygiai metai, iš pradžių buvo problemų su vyro turtu, dabar kaip ir apsitvarkė, bet tiesą sakant nebenorime laukti). Tačiau žinoma suveikė zakon bodlasti ir jau šiandien man pradėjo teplioti, panašu, kad pasiankstino dienos

.
Jei norėtume bandyti IUI natūraliame cikle (su sprogdukais), ar antras vizitas vis tiek būyų apie 10 dieną? Bėda ta, kad rugsėjo gale savaitei išvažiuoju, ir viskas kaip ir būtų gerai jei ne tos pasiankstinusios mėnesinės

(t.y. maniau, kad galėsime startuoti su IUI, o db pati nebežinau)
Tavo ciklas ilgesnis, tai manau 10 CD būtų ankstoka antram vizitui - pas mane antras vizitas buvo 9 CD, bet ir IUI darom 11 CD, o pats ciklas manau bus kokių 24 dienų tik. Kiek pas tave maždaug trunka liuteininė fazė gal esi pastebėjus - pas mane jinai visada būna apie 12-13 dienų. Jeigu žinotum kiek antroji fazė trunka galėtum pasiskaičiuot kada maždaug OV įvyktų - kadangi natūraliam cikle darytumėt, manau gydytoja antrą vizitą skirtų tau vėliau nei 10 CD.