Įkraunama...
Įkraunama...

IUI. Ruduo - derliaus metas.

Sveikos merginos! 4u.gif labai grazus rudeniski namuciai bigsmile.gif
Linkiu visoms vaisingo rudens wink.gif

QUOTE(Cygnus @ 2013 09 04, 13:24)
Ar kas nors esate mergaitės dariusios IUI kurių gimda retroversijoj - ar skauda?

Mano gimda reversine, nepasakyciau kad skaudejo, gal tik nelabai malonus jausmas wink.gif bet tikrai nemanau kad tai del gimdos formos.

QUOTE(Cygnus @ 2013 09 04, 13:45)
Nepaklausiau gydytojos kaip su ND iki IUI  blush2.gif
ar reikia ND atlikti prieš IUI jeigu kartais anksčiau ovuliuotų folis ar geriau susilaikyti? Pas vyrą su spermiukais viskas oki, kiekis didelis.

Mums patare gyd.iki IUI kelias dienas susilaikyti, bet mes neklausydavom blush2.gif
Atsakyti
Labutis mergaites, tikiuosi priimsit i savo bureli blush2.gif Pisipazinsiu, jau daugiau kaip du meteliai seku sia tema, su dziaugsmu ir liudesiu sutinku kiekviena mergaite nestuke.gif unsure.gif Trumpai apie mane: su saviskiu gyvenu seimynini gyvenima jau 9 meteliai, bet laikas bego... skubejo... kaip pagaliau susimastem, kodel mes dar neturim vaikelio... Tad pradejus minti gydytoju takelius, per du su puse metu apturejau 3 LP plius su paskutine histero.., turiu beda endometrioze, kuri rupuzioke megsta atsinaujint su savo bedom ir komplikacijom doh.gif Tad po paskutines lp turesiu 3 iui, ryt einu apziurai, ziuresim kas uzaugo, manau kazkas auga, nes jauciu tikrai kazkas ... rolleyes.gif mergaites noriu paklausti gal kuri geriat letrozole, ar jums nebuvo iki iui negraziu rudu isskyru?
Atsakyti
QUOTE(dzege @ 2013 09 04, 21:23)
Labutis mergaites, tikiuosi priimsit i savo bureli  blush2.gif Pisipazinsiu, jau daugiau kaip du meteliai seku sia tema, su dziaugsmu ir liudesiu sutinku kiekviena mergaite nestuke.gif  unsure.gif Trumpai apie mane: su saviskiu gyvenu seimynini gyvenima jau 9 meteliai, bet laikas bego... skubejo... kaip pagaliau susimastem, kodel mes dar neturim vaikelio...  Tad pradejus minti gydytoju takelius, per du su puse metu apturejau 3 LP plius su paskutine histero.., turiu beda endometrioze, kuri rupuzioke megsta atsinaujint su savo bedom ir komplikacijom  doh.gif  Tad po paskutines lp  turesiu 3 iui, ryt einu apziurai, ziuresim kas uzaugo, manau kazkas auga, nes jauciu  tikrai kazkas ...  rolleyes.gif  mergaites noriu paklausti gal kuri geriat letrozole, ar jums nebuvo iki iui negraziu rudu isskyru?

aš vieną ciklą gėriau, jokių išskyrų rudų nepamenu. Tik šiaip labai sukosi galva kol gėriau. Mane tai neramina kažkokios baltos išskyros jau povisų vaisingų dienų, maždaug savaitei iki MM pasirodo. Nerimauju ar taip turi būti, ar verta pasakyti gydytojui blush2.gif

Cygnus mano gimda irgi retroversijoj, kartą tik sakudėjo, šiaip nieko nejaučiu per procedūrą. Tik antras gydytojas sakė, kad kai gimda retroversijoj nebūtina eiti su pilna šlapimo pūsle, nes mažai naudos iš jos. (P.s. nepamirškit, kad mums geriausia mylėtis, ar bent jau po visko gulėt ant pilvo, kad viskas subėgtų kur reikia mirksiukas.gif )
Atsakyti
Ir aš noriu, kad priimtumėte į savo būrelį 4u.gif Jau esu po pirmojo, tikiuosi ir paskutiniojo IUI smile.gif
Visu pirma, norėčiau trumpai prisistatyt. Vaikelio jau norime daugiau nei pusantrų metų. Su pertraukom (cistos šalinimas KT, laparoskopija) bandom 10 mėnesių. Abu sveiki. Po IUI atliko ir postkoitalinį testą, vat ir pagaliau paaiškėjo priežastis - nesuderinamumas...
Kaip jus ir patarėt, teko pasiprašyt, kad gydytojas prieš procedūrą padarytų echo. Pagal savijautą atrodė, kad ovuliacija jau buvo įvykusi, bet pagal gydytoją dar ne. Sakė, kad ne už ilgo turi prasidėt. Matė 1 folikulą virš 20 mm. O dabar nepykit, prasidės mano kvaili klausimai blush2.gif Iškart prasidėjus O folikulo nebelieka ir echo metu jo nemato ar jis dingsta tik praėjus kuriam laikui po O? Vis vien bijau, kad šiek tiek pavėlavau su IUI. Matuoju temperatūrą, tai jau kitą dieną ji pakylo (IUI darė vėlai vakare, o kitą dieną anksti ryte temp. jau buvo pakylusi). Kaip žinoma, O trunka 12-24 val, tai pagal viską ji dar neturėjo pakilt... Būčiau dėkinga, jei man paaiškintumėt 4u.gif
Cygnus, mano gimda retroversijoj. Nieko neskaudėjo, tiesiog diskomfortas kaip ir per įprastą apžiūrą, nėra ko bijot. Svarbiausia, kad pūslė būtų pilna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Konvalia @ 2013 09 04, 22:01)
Ir aš noriu, kad priimtumėte į savo būrelį  4u.gif  Jau esu po pirmojo, tikiuosi ir paskutiniojo IUI  smile.gif
Visu pirma, norėčiau trumpai prisistatyt. Vaikelio jau norime daugiau nei pusantrų metų. Su pertraukom (cistos šalinimas KT, laparoskopija) bandom 10 mėnesių. Abu sveiki. Po IUI atliko ir postkoitalinį testą, vat ir pagaliau paaiškėjo priežastis - nesuderinamumas...
Kaip jus ir patarėt, teko pasiprašyt, kad gydytojas prieš procedūrą padarytų echo. Pagal savijautą atrodė, kad ovuliacija jau buvo įvykusi, bet pagal gydytoją dar ne. Sakė, kad ne už ilgo turi prasidėt. Matė 1 folikulą virš 20 mm. O dabar nepykit, prasidės mano kvaili klausimai  blush2.gif  Iškart prasidėjus O folikulo nebelieka ir echo metu jo nemato ar jis dingsta tik praėjus kuriam laikui po O? Vis vien bijau, kad šiek tiek pavėlavau su IUI. Matuoju temperatūrą, tai jau kitą dieną ji pakylo (IUI darė vėlai vakare, o kitą dieną anksti ryte temp. jau buvo pakylusi). Kaip žinoma, O trunka 12-24 val, tai pagal viską ji dar neturėjo pakilt... Būčiau dėkinga, jei man paaiškintumėt  4u.gif
Cygnus, mano gimda retroversijoj. Nieko neskaudėjo, tiesiog diskomfortas kaip ir per įprastą apžiūrą, nėra ko bijot. Svarbiausia, kad pūslė būtų pilna smile.gif

Kai ovuliuoja tai jau ir nebemato. Man kartą buvo, kad gydytojas pajuokavo kad be 5min ovuliacija, o gulint po procedūros pasakiau kad suskaudo, tai jis pasiziurejes echo jau nebemate folikulo. Sprogo gulint ant stalo smile.gif
Papildyta:
Striprybe_02 aš tau mažiau dienų nei 15 po IUI suskaičiuoju. Jei neklystu tu rugpjūčio 20 d. dareisi? Nes aš prieš tave kelias dienas dariau, tai man pačiai tik šiandien 16 diena po IUI.
Atsakyti
QUOTE(Tiutte @ 2013 09 04, 22:01)
aš vieną ciklą gėriau, jokių išskyrų rudų nepamenu. Tik šiaip labai sukosi galva kol gėriau. Mane tai neramina kažkokios baltos išskyros jau povisų vaisingų dienų, maždaug savaitei iki MM pasirodo. Nerimauju ar taip turi būti, ar verta pasakyti gydytojui   blush2.gif

Cygnus mano gimda irgi retroversijoj, kartą tik sakudėjo, šiaip nieko nejaučiu per procedūrą. Tik antras gydytojas sakė, kad kai gimda retroversijoj nebūtina eiti su pilna šlapimo pūsle, nes mažai naudos iš jos. (P.s. nepamirškit, kad mums geriausia mylėtis, ar bent jau po visko gulėt ant pilvo, kad viskas subėgtų kur reikia  mirksiukas.gif  )

Man kada o ivyksta visada jauciu, baltoss isskyros prasideda pries mm.. savaitei iki ju, kaip ir visada g.gif bet labiausiai man neramu, kodel geriant letrozoli man negraziai tepa schmoll.gif gal endo ataugo ir vel, o gal taip turi but, kazkaip nerandu atsakymo doh.gif plius per pora dienu netekau beveik dvieju kg, vaikstau kaip apdujus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzege: 04 rugsėjo 2013 - 21:40
Siandien man 17 diena po IUI padariau testa 1 juostele,mm dar nera verysad.gif
Atsakyti
Ačiū Barbarise, Tiutle ir Konvalia už atsakymus mirksiukas.gif šiandien 17 h. numatytas mano IUI, tai matysiu kaip man praeis viskas.. Palinkėkit man sėkmės, nes jos prireiks.. mirksiukas.gif
Žinau, kad po ND reik ant pilvuko pagulėt kai gimda retroversijoj ir dar man viena gydytoja patarė įsidėt tenai vatos gabalėlį (kad neišbėgtų spermiukai) ir pasivartyt gulint ant pilvuko. Bet ko aš tik neišbandžius, vyras juokias iš mano vos ne akrobatinių sugebėjimų doh.gif niekas nepadeda jau beveik du metai ir niekas neranda priežasties.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(olesia @ 2013 09 05, 05:06)
Siandien man 17 diena po IUI padariau testa 1 juostele,mm dar nera verysad.gif

Nenusimink Olesia - kol neatėjo mm, dar yra vilties mirksiukas.gif gal testukas nerodo mirksiukas.gif
o jei ir nepavyks, startuosit su kitu IUI, svarbu neprarast vilties ir nuolat judėt į priekį console.gif
Atsakyti
Tiutte, labai ačiū už paaiškinimą 4u.gif Šiandien BT krito, tai nežinau, kaip čia yra...
Cygnus, dideliausios sėkmės tau 4u.gif O testą po sueities bandėt daryt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Konvalia: 05 rugsėjo 2013 - 07:50
Meragitės noriu su Jumis pasikonsultuoti. Natūraliai mano ciklas 35-38 dienos, ryt einame pirmą kartą pas Usonienę, nes jau norime startuoti su IUI (bandome lygiai metai, iš pradžių buvo problemų su vyro turtu, dabar kaip ir apsitvarkė, bet tiesą sakant nebenorime laukti). Tačiau žinoma suveikė zakon bodlasti ir jau šiandien man pradėjo teplioti, panašu, kad pasiankstino dienos sad.gif.
Jei norėtume bandyti IUI natūraliame cikle (su sprogdukais), ar antras vizitas vis tiek būyų apie 10 dieną? Bėda ta, kad rugsėjo gale savaitei išvažiuoju, ir viskas kaip ir būtų gerai jei ne tos pasiankstinusios mėnesinės sad.gif (t.y. maniau, kad galėsime startuoti su IUI, o db pati nebežinau)
Atsakyti
QUOTE(Konvalia @ 2013 09 05, 07:48)
Tiutte, labai ačiū už paaiškinimą  4u.gif  Šiandien BT krito, tai nežinau, kaip čia yra...
Cygnus, dideliausios sėkmės tau 4u.gif  O testą po sueities bandėt daryt?

Nea, nebandėm testo - kažkaip kiek skaičiau gydytojai skirtingos nuomonės yra apie šį tyrimą.. Mano gydytoja S nesiūlė man jo pasidaryt tai kažkaip ir nesidarėm. Gydytoja man dabar dar prieš pat IUI pradėjo įtart polipą, nors kiti gydytojai kiek žiūrėdavo neikada nematė. Tai sakė jeigu nepavyks šis IUI, darysim histeroskopiją.
O dėl BT - aš matavau beveik metus laiko ir paskui mečiau nes labai psichologiškai mane veikdavo. Kiek pastebėjau man BT visada šiek tiek pakildavo pačios ovuliacijos metu (darydavaus dar ir OVT), tada pakrisdavo ir jau pakildavo paskui ilgesniam laikui. Tai gal ir pas tave per pačią OV jinai šiek tiek pakilo ir dabar nukrito. O šiaip dar man labai veikdavo BT visokie pašaliniai veiksniai - pasinervuoji ir iš kart BT net 5 laipsniais pakyla, kai dariausi GN po jos iš vis buvo net iki 37.8 užkilus. Gali būti kad pati IUI procedūra tau ją užkėlė. Taip kad nepergyvenk, viskas manau pas tave buvo laiku ir vietoje mirksiukas.gif lauksim tavo rezultatų nestuke.gif o tu kur matuoji BT?
Papildyta:
QUOTE(Rutuliukas27 @ 2013 09 05, 07:51)
Meragitės noriu su Jumis pasikonsultuoti. Natūraliai mano ciklas 35-38 dienos, ryt einame pirmą kartą pas Usonienę, nes jau norime startuoti su IUI (bandome lygiai metai, iš pradžių buvo problemų su vyro turtu, dabar kaip ir apsitvarkė, bet tiesą sakant nebenorime laukti). Tačiau žinoma suveikė zakon bodlasti ir jau šiandien man pradėjo teplioti, panašu, kad pasiankstino dienos sad.gif.
Jei norėtume bandyti IUI natūraliame cikle (su sprogdukais), ar antras vizitas vis tiek būyų apie 10 dieną? Bėda ta, kad rugsėjo gale savaitei išvažiuoju, ir viskas kaip ir būtų gerai jei ne tos pasiankstinusios mėnesinės sad.gif (t.y. maniau, kad galėsime startuoti su IUI, o db pati nebežinau)

Tavo ciklas ilgesnis, tai manau 10 CD būtų ankstoka antram vizitui - pas mane antras vizitas buvo 9 CD, bet ir IUI darom 11 CD, o pats ciklas manau bus kokių 24 dienų tik. Kiek pas tave maždaug trunka liuteininė fazė gal esi pastebėjus - pas mane jinai visada būna apie 12-13 dienų. Jeigu žinotum kiek antroji fazė trunka galėtum pasiskaičiuot kada maždaug OV įvyktų - kadangi natūraliam cikle darytumėt, manau gydytoja antrą vizitą skirtų tau vėliau nei 10 CD.
Atsakyti

Nenusimink Olesia - kol neatėjo mm, dar yra vilties mirksiukas.gif gal testukas nerodo mirksiukas.gif
o jei ir nepavyks, startuosit su kitu IUI, svarbu neprarast vilties ir nuolat judėt į priekį console.gif
[/quote] Ačiū už palaikyma. Linkiu Jums ŠIRDINGAI sekmingo IUI .
Atsakyti