Kai puikioji Iks po puikiąja paklode darė namų darbelius, jai Say nė 1 (vieno) žodžio nepasakė... O čia?!? - gavo žmogus atviruką, tai ne, duok jam dar ir paspirtuką
Na.., įžūlumas užkrečiamas. Pareguliuosiu ir aš Say gyvenimą, nedrąsiai primindama, kad savaitgalio avantiūroje ne tik Saigha dalyvavo Ar galima tikėtis komentarų tęsinio?
Kai puikioji Iks po puikiąja paklode darė namų darbelius, jai Say nė 1 (vieno) žodžio nepasakė... O čia?!? - gavo žmogus atviruką, tai ne, duok jam dar ir paspirtuką
Kas per tamstos įžūlumas išvadinti nekaltą miško žvėrelį Opšra įžūlia?..
Išsilepinot mane nuo pirmų dienų, tai dabar teks ir paspirtuką duoti, ir dviratį, o kai penktuosius namų darbus atsiskaitysiu - Lexuso norėčiau Prie gero greit įprantama
Noriu padaryti filmuką iš nuotraukų, prasiknisau visą dieną, nieko gero nepadariau Gal kas parekomenduotumėt padorią kokybę for free? DVD maker, Windows movie maker nea, dar kožkokių prisiunčiau, kompas baigia užlinkti, nu nesekas ir viskas
Noriu padaryti filmuką iš nuotraukų, prasiknisau visą dieną, nieko gero nepadariau Gal kas parekomenduotumėt padorią kokybę for free? DVD maker, Windows movie maker nea, dar kožkokių prisiunčiau, kompas baigia užlinkti, nu nesekas ir viskas
Ačiū visoms už komentarus. Nesakysiu kas skamba mano galvoj juos paskaičius... nes paskui ateina protas ir atrodo viskas teisinga. O kadangi noriu išmokti, tai vėl ir vėl einu bandyti...
Ačiū visoms už komentarus. Nesakysiu kas skamba mano galvoj juos paskaičius... nes paskui ateina protas ir atrodo viskas teisinga. O kadangi noriu išmokti, tai vėl ir vėl einu bandyti...
p.s. Maggie, ačiū. Bandau po truputį prisijaukinti spalvas, nors kolkas jų visai nemyliu, dauguma vistiek pavirsta i JB
Gyvenimas tai atsakomybės prisiėmimas arba jos vengimas; tai įsipareigojimai arba jų šalinimasis. Mums lemta nuolatos rinktis. Žmogų galima puikiai įvertinti pagal tai, ką jis renkasi. [B.A.Williamsas]