Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai

[quote=radera,2014 03 21, 14:10]
Kas mate Fatmagul, kada ji suzinos kad keremas jos neprievartavo? dabar jis jai tai sako,bet ji net klausyt nenori, ziuriu 9 serija, mane visai uzkabino:)
Tiksliai nepamenu:)Kokia 20-30 serija. O jau Vuralas Kirimui pasake, kad jis jai nieko nedare"? Nes jei taip, tai ne uz kalnu;)Siaip buten Vuralas jai ir pasakys:)Oi cia mano dusios serialas, galeciau as apie ji rasyt ir rasyt, padarau pertrauka ir vel is naujo ziuriu:)Abejoju, ar jis mane kada atkabins:)Beje, pats idomumas dar tik prasideda, jei pradzia patiko, tai pats viduriukas serialo dar labiau patiks:))))))))
Atsakyti
[quote=Raimusiuxxx,2014 03 21, 14:21]
[quote=radera,2014 03 21, 14:10]
Kas mate Fatmagul, kada ji suzinos kad keremas jos neprievartavo? dabar jis jai tai sako,bet ji net klausyt nenori, ziuriu 9 serija, mane visai uzkabino:)
Tiksliai nepamenu:)Kokia 20-30 serija. O jau Vuralas Kirimui pasake, kad jis jai nieko nedare"? Nes jei taip, tai ne uz kalnu;)Siaip buten Vuralas jai ir pasakys:)Oi cia mano dusios serialas, galeciau as apie ji rasyt ir rasyt, padarau pertrauka ir vel is naujo ziuriu:)Abejoju, ar jis mane kada atkabins:)Beje, pats idomumas dar tik prasideda, jei pradzia patiko, tai pats viduriukas serialo dar labiau patiks:))))))))
[/quote]
va susizinojau:)28serijoj smile.gif
Atsakyti
Raimusiuxxx, aš ne piktuoju, bet kažkas su citavimu pas jus negerai biggrin.gif Aš kartais net neatsirenku kur kieno tekstas, tai išvis praleidžiu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Mockava @ 2014 03 21, 12:39)
Nemanau kad išsilakstysim! Smagu čia, tai ir laikysimės kartu, manau kad ne už ilgo vėl kokia turkų karštligė užeis  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 03 21, 17:05)
Raimusiuxxx, aš ne piktuoju, bet kažkas su citavimu pas jus negerai biggrin.gifPapildyta:

drinks_cheers.gif pripazystu sita klaida:))Bet kazkaip neiseina man normaliai pacituot:))))))), nesupykciau uz trumpas pamokas:))))
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 03 21, 14:39)
Nemanau kad išsilakstysim! Smagu čia, tai ir laikysimės kartu, manau kad ne už ilgo vėl kokia turkų karštligė užeis  lotuliukas.gif

clap.gif friends.gif aciuks.gif
Atsakyti
Vuralas pasake keremui 9 serijoj,10 serijoj keremas pasako jai,bet ji nepatiki. tai dar ilgai laukti iki 28 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2014 03 21, 23:39)
Vuralas pasake keremui 9 serijoj,10 serijoj keremas pasako jai,bet ji nepatiki. tai dar ilgai laukti iki 28 unsure.gif

Aha, parašius atsakyma, veliau youtube pažiūrėjau, kad tik 28 serijoje. Susimaišė įvykiai galvoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 03 21, 19:10)
:
sutinku pripazystu sita klaida:))Bet kazkaip neiseina man normaliai pacituot:))))))), nesupykciau uz trumpas pamokas:))))

Raimusiuxxx-kai,pasižymi tą teksto dalį,kurią nori cituoti,įsikeli į atsakymą,dar kartąpasižymi,nuspaudi -QUOTE-ir viskas-pažymėta
Atsakyti

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 22 kovo 2014 - 09:04
QUOTE(Amapatria @ 2014 03 22, 06:00)
Raimusiuxxx-kai,pasižymi tą teksto dalį,kurią nori cituoti,įsikeli į atsakymą,dar kartąpasižymi,nuspaudi -QUOTE-ir viskas-pažymėta

Oho, kaip sudėtingai smile.gif Aš ir pati taip nemokėjau.
Aš tiesiog suspaudau tuos pliusukus "cituoti" po postais, kuriuos noriu pakomentuoti ir paspaudus atsakyti pratrinu ko nereikia, o ka reikia palieku. Svarbiausia, kad pradzia ir pabaiga liktų, kur quote su laužtiniais skliaustais smile.gif

Beje, Raimusiuxxx, nėra dar 2 serijos Kara para ask, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 22 kovo 2014 - 17:29
QUOTE(Milagra @ 2014 03 22, 18:25)
Oho, kaip sudėtingai smile.gif Aš ir pati taip nemokėjau.
Aš tiesiog suspaudau tuos pliusukus "cituoti" po postais, kuriuos noriu pakomentuoti ir paspaudus atsakyti pratrinu ko nereikia, o ka reikia palieku. Svarbiausia, kad pradzia ir pabaiga liktų, kur quote su laužtiniais skliaustais smile.gif

O as isvis nemokejau , aciu uz pamoka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 03 22, 17:25)

Su subtitrais kiek zinau dar nera, be sub. yra:)
Atsakyti