Įkraunama...
Įkraunama...

Clarks

user posted image

Nauji Clarks bateliai, Claribel Flare, spalva Bronze metallic leather, US dydis 8.5, vidutinio pločio, musu dydis sakyciau 38 -39, noreciau 60 EUR. Vilnius
Atsakyti
Clarks vienai progai avėti puošnūs,nerealiai patogūs bateliai.vidpadyje priekyje ir gale paminkštinimai su skylutėm.dydis 5,5,mūsiškas apie 37-38,vidpadis-23,5cm.kulniuko aukštis-8cm.priekyje apie 1,5cm platforma.kaina-20eur

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Clarks bateliai 5,5d., 38-38,5 dydis, viduje 25 cm, odiniai, vidus paminstintas, praktiskai nauji, uzdejau tik viena karta ir supratau, kad mazoki, sokoladines spalvos, padas vientisas. Kaina 15 eur
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Clarks odiniai aulinukai. Pirkti internetu, ech bet man mažoki ( aš 37 nešioju). Tik kelis kartus buvau užsidėjusi, Dydis UK 4, bet tinka manau europiniam 36.
Kaina 37 eurai,
Vilnius

Rasykite I az
Atsakyti
Nauji odiniai CLARKS aulinukai, dydis W-10 (EUR-41), vidpadis 26cm, kaina 47 €

user posted imageuser posted imageuser posted image
PLAČIAU ČIA
Atsakyti
Nauji Clarks uk 7.5 d platformos/aulinukai/bateliai. aveti tik kambaryje, todel and paduko yra dar etikete, bet pasimurzinusi. matine oda, per kelti reguliuojasi. defektu jokiu. tinkami 27 cm pedai arba 41 d nesiojancioms. kulno aukstis beveik 9 cm, taciau patogus, nes platformos. 27 eur.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
NAUJI uk 7 d Clarks aulinukai BE PASILTINIMO. Minkstute naturali oda, lengvuciai, kulniuko aukstis 4.5 cm-labai patogus. ODA NEBLIZGA, BE DEMIU-VISA TAI NUO BLYKSTES. Parduodu, nes parsisiunciau mazokus. Mano peda 27, vidpadis 26/26.6-atitinka 40 ar 40.5 d, o man reikia 41. 27 eur.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
CLARKS bateliai, pilnai naturalios odos. Puikios bukles,aveti kelis kartus,super patogus. 39 dydis. 35 eur.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lūša: 07 kovo 2015 - 11:46
Nauji Clarks odiniai bateliai, dydis 7.5 (atitinka 37-37,5), kaina 28 Eur
user posted image
Atsakyti
Clarks 40 dydžio puošnios basutės. Mažas kulniukas. Būklė gera, be defektų. Kaina - 5.50eur.
user posted image
user posted image
Atsakyti

user posted image

Nauji Clarks bateliai, Claribel Flare, spalva Bronze metallic leather, US dydis 8.5, vidutinio pločio, musu dydis sakyciau 38 -39, noreciau 50 EUR. Vilnius

Atsakyti
Naujos Clarks basutės, 6,5 dydis, 25 cm. viduje.38 eurai
user posted image
Atsakyti

CLARKS bateliai, pilnai naturalios odos. Puikios bukles,aveti kelis kartus,super patogus. 39 dydis.
33 eur.su siuntimu.
user posted image
user posted image
Atsakyti