QUOTE(Vyckaju @ 2014 01 06, 12:24)
Cha

man labiau praktiskai patiktu, bet siai dienai nerealu nes per daug megejiskas mano begimas. Bet as turiu PLANA

. Siemet man bus 35 metai na kaip ir perspektyvos begti vis greiciau ir greiciau nekokios, bet kadangi begioti pradejau neseniai tai bandysiu 1-2 metu begyje isspausti is saves maximum kiek ten to talento kazkada buvo (jeigu buvo)

ir ikabinti maratona 2:50 laikui (kazkaip 3 pasirode per menkas issukis

). Bet yra kita medalio puse, kad begti maratona tokiam laikui tai 10km reiketu isbegti ~36:30 . Taip sako gudrios formules kurios skaiciuoja ne tiesiogiai 1+1=2, bet vertina distancijos ilgi ir pagal tai pakoreguoja pace. Jos man ka tik paskaiciavo, kad su dabartiniu laiku maratonas butu 2:59:47, liko tik nedidele smulkmena, Nubegti
O jeigu rimciau

tai oras siandien tiesiog puikus isbegus is namu 5.30 lijo visa kelia, o griztant namo kirtau neapsviesta keliuka ir viena paskui kita kojos iki auliuku issimaude baloje. Dar 2 km namo grizau zliugsedamas.
Batus siuo metu ziurineju cia gal kas turite atsiliepimu?
http://www.sportsshoes.com/
Tai, kad maratonas kaip tik vyresnių sportas. Diana Lobačevskė irgi tą patį sako, čia branda reikalinga. Man 32 metai, bėgioju nuo balandžio (prieš 10 metų bėgiodavau, bet palyginus su šiandiena, - nieko rimto ten nebuvo). Labai gerai jaučiuosi, yra noras, dėl ištvermės išvis save nustebinau. Tiesa, greitai nebėgu, bet aš po truputį
Batus reikia rinktis pagal pėdos padėtį, man iš asics tinka tik trys modeliai, nes aukšta keltis.
Dėl širdies matuoklio, tai Polar šimtuko
POLAR RS100 man pilnai pakanka, o skaičiuoju visa kita su telefonu - ten ir muzika, ir Endomondo.
Papildyta:
Ai čia treniruotėms?
Atsiprašau, nesupratau