Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai, kuriuos verta pažiūrėti

'Spjaunu ant tavo kapo'
Mane sukrėtė, antrą kartą nė už jokius pinigus nežiūrėčiau, bet vieną kartą pažiūrėti verta, yra ir antra dalis tokiu pavadinimu.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 01 25, 14:05)
'Spjaunu ant tavo kapo'
Mane sukrėtė, antrą kartą nė už jokius pinigus nežiūrėčiau, bet vieną kartą pažiūrėti verta, yra ir antra dalis tokiu pavadinimu.

doh.gif doh.gif doh.gif Jūs šį filmą rekomenduojat pažiūrėti ? doh.gif doh.gif doh.gif Nerekomenduočiau jo niekam schmoll.gif Be žiaurių scenų tame filme nieko nėra, visiškas š...
Atsakyti
QUOTE(migle111 @ 2013 10 01, 09:39)
Vakar pagaliau paziurejau "3 metrai virs dangaus" , na man kai romantikei ziauriai patiko, net asaras spaudziau...

Vakar ir as pagaliau paziurejau abi dalis. Pirma labai labai patiko, buvau skaiciusi knyga preis kelis metus, gana tiksliai atpasakota istorija. O vat is antros dalies tikejausi kazko daugiau.
Atsakyti
Man labai patiko filmas "Numylėtieji kaulai" thumbup.gif Jis apie tokią mergaitę kurią išprievartavo ir nužudė tikriausiai jau penktą dešimtį perkopias vyras. Visą istoriją pasakoja pati mirusi mergaitė (tiksliau jos siela), kuri stebėjo savo šeimą, kuri bandė įsiaiškinti kas yra žudikas. Žodžiu, rekomenduoju kas nematė pažiūrėti, nes aprašyti šį filmą ir perteikti visas emocijas jį žiūrint yra labai sunku.
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2014 01 25, 17:15)
doh.gif  doh.gif  doh.gif Jūs šį filmą rekomenduojat pažiūrėti ? doh.gif  doh.gif  doh.gif  Nerekomenduočiau jo niekam  schmoll.gif Be žiaurių scenų tame filme nieko nėra, visiškas š...

Pritariu cool.gif Šlykštus cool.gif Pabaiga-keršto scenos- iš fantastikos srities. Nerekomenduoju niekam schmoll.gif
Atsakyti
Ką žiūrit per Valentiną?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2014 02 14, 16:13)
Ką žiūrit per Valentiną?

Valentina viena biggrin.gif

parekomenduokit kas nors geru prancuzisku filmu bigsmile.gif
Atsakyti
Is "12 vergoves metu" tikejausi kazko daugiau,taip isgirtas isreklamuotas buvo...nezinau man jame kazko truko.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2014 02 14, 15:37)
Pritariu cool.gif Šlykštus cool.gif Pabaiga-keršto scenos- iš fantastikos srities. Nerekomenduoju niekam schmoll.gif

beproto sunkus psihologiskai, man baisu ziuret buvo praktiskai uzsidengus akis ziurejau, antros dalies net nesiryzau ziuret
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgeliux: 18 vasario 2014 - 22:09
Happiness Never Comes Alone
My Webpage

Prancūzų filmas su Sofi Marso. Pozityvus, fainas filmas - meile, isiskyrimas, vel meile ir kartu komedija. Nebanalus, lengvas ir siltas. Gera vaidyba.
patiko thumbup.gif
Atsakyti
Noriu parekomenduoti kinų filmą.
Buvo įdomu žiūrėt. Patiko. Pamačiau kitokią Kinijos pusę.
SUDIE, MANO SUGULOVE (1993)
Ba wang bie ji (Farewell My Concubine)
Tai pasakojimas apie dviejų Pekino operos aktorių draugystę. Jis apima ne tik penkiasdešimt pagrindinių personažų, bet ir visos Kinijos gyvenimo metų. Pagrindiniai herojai patenka į aktorių mokyklą dar būdami vaikai. Čia jie susiduria su griežtu disciplina ir prievarta. Chen Kaige filme rodo uždarą labai specifiškų išraiškos priemonių Pekino operos pasaulį, kuriame moterų vaidmenis kuria tik vyrai. Leslie Cheung vaidinamo herojaus “specializacija” – sugulovių vaidmenys, jo draugo – ištvermingų karių. Draugystės išbandymu tampa vieno draugų santuoka su gražuole prostitute
Atsakyti

Farewell,my concubine Trailer
Atsakyti