QUOTE(Harienė @ 2014 04 10, 11:30)
Paryžiuje daug kur (pvz., Tiuilri soduose, Monso parke ir pan.) takeliai nubarstyti balkšva skalda, panašia kaip Vilniuje prie Akropolio esančioje vaikų karstynių aikštelėje. - Šviesios dulkės mikliai nugula ant avalynės.
Tiesą sakant, kai buvau, vaikščiojau su šviesiais batais, tad pati tokio nepatogumo nepastebėjau. Jei avalynė tamsi, bet odinė, tai pakaks brūkštelt servetėle.
Jei bus 20+ lpsn.C, "inkariukai" - ne geriausias variantas. Manyčiau.
Į keliones nesiimu avalynės labai plonu padu, nes neaišku, kokia danga teks vaikščiot. Bet imu tokią, kuri kvėpuotų. Ir nespaustų, t.y., iš minkštos odos. Tekstilės privengiu dėl "o jei bus balos, peršlapsiu".

Nebent lietus niekaip nenumatomas.
As tai kazkaip visada isimetu dvi poras basutes ir baletkes vasarai,ir baciukus ir aulinukus ziemai.Zinoma su kazkuriais ir vaziuoju.Skonio reikalas bet as nelabai megstu tu vaiksciojimo batu kurie ganetinai baisus arba sportbaciu kurie skirti sportuoti.Man atostogos asocijuojasi dar ir su estetika.Ant kablu nekinkuoju bet kazkaip nesinori atrodyti belekaip.O jeigu jau kojom butu sakes tai nusipirkciau flipflopus.O del plonu padu tai tiesa,nuo daug vaiksciojimo greitai prisimusa padai.
Papildyta:
QUOTE(Almost. @ 2014 04 10, 17:48)
bet, mano suvokimu, bankrutavusios kompanijos neįvykęs skrydis yra absoliučiai skirtinga situacija nuo dėl pakeistų skrydžio tvarkaraščių perkeltas skrydis
Oi absoliuciai,tik kiek skaiciau kad ta moteris labai nervuojasi del to ivikio.As paprasciausiai papsakojau kad nera padeties be iseities.Isivaizduokit Jus kad lagaminai sukrauti ir paskambina jums is orouosto ir pranesa apie kompanijos bankrota.Apsikaka...... galima is pasiutimo.Bet situacija panasi del pasikeitusiu datu.