QUOTE(Astukasas @ 2013 09 08, 14:03)
Ačiukas
Einu siųst užsakymą.
aciuks
QUOTE(Jolanteleee @ 2013 09 08, 14:06)
Laba,
O vistukiniu marskinuku kaina sita skaitos jau gera, ar galima ir pigiaut pagaut?
http://factory.jcrew...02587/02587.jsp
brangu 58 -30% pirkau va tada gera kaina
QUOTE(evvva @ 2013 09 08, 14:06)
o kiek procentu mg pas tave chromas?
as tai lt pirkta gerdavau po 200 mg ir irgi nesinori saldumynu ir aplamai prisiryti,MB mano smalyziuis neapsakomas irgi gere irgi padejo jam .
200mlg
QUOTE(Eglute @ 2013 09 08, 14:08)
atpazinau kad su Jcrew groziu buvai

man gal kiek trumpokas tavo megztukas pasirode, bet jei tau tinka ir patinka-puiku

Brasket aisku nieks nebraska, prigludes per visur

Todel as stengiuos niekada nediskutuot del megztuku dydzio atitikimo ar pan. Nes tai lemia pacio zmogaus devejimo iprociai
Beje Inga- auksta gi kokia tu. Ar su kablais buvai?
O as nezinau ka daryt del maitinimo. Mano mazei dabar gal dantys dygsta ar koks biesas, tai jau kelios naktis vien ant (.) kaba. Ir kaip atimt, neduot

is buteliuko negeria-nemoka, soskes neima
su kulniuku bet nediduku ne spylkos as ne auskta +-1.7
kelnes zemas liemuo siaip jei su on dzinsais tai liuks su tom th taip ir man vis noris tempt kad lasiakas negriutu

del papulio maniksiui irgieina dantys... naktys tragiskos bet as pasiryzau atidaviau vaika 4dienom anytai ir pasiemus nebedaviau papulio praso, istepiau speneli sviestu ir druska gausiai,sakau aiurek koks kaka papukas... jis pavale pirstu -sako fu kaka.. sakau nori - jis ne...
paskui vel duok vel ta pat padariau tada jau ragavo - sako oo kaka sakau imsi dar sako ne

buna vis tikrina ar kaka nepraejo tada sakau kad neskanus bus imk jei nori.. sako kaka nenoliu...
Papildyta:
modnis jau sutvarkytas
dabar pirksiu Carters galima dar jungtis
www.carters.com -25% nenukainuotiem rubeliam