Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(sau_lu_te @ 2013 09 07, 12:04)

Gavau laiskeli, kad man yra maisiukas, turbut kvepaliukai... bandysiu po pietu vaziuot pasiimt smile.gif

o as negavau sikart, bet kai vaziuosi uzklausk, gal nespeo dar parasyt blush2.gif
Atsakyti
factory reik tik 15 usd iki free shipuko - 30% viskam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odeciausia @ 2013 09 07, 13:11)
o as negavau sikart, bet kai vaziuosi uzklausk, gal nespeo dar parasyt  blush2.gif

butinai smile.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kas turite toki modeliuka, ar panasu / ar tempiasi per liemeni, ir su 101 -102 uzpakaliu ir liemeniu apie 8 dydis tiks? ar geriau 10 ? ne jeigu zemiau bamboms matuoti, tai lemuo dar didesnis doh.gif
Atsakyti
neidejai nuorodos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 07, 15:02)
neidejai nuorodos smile.gif

http://factory.jcrew...~~~~~/89888.jsp

labai skubejau, nes labai sitas sijonukas man patiko, idomu ar tiks man 8 doh.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 07 rugsėjo 2013 - 13:06
QUOTE(proksi @ 2013 09 07, 14:05)
http://factory.jcrew...~~~~~/89888.jsp

labai skubejau, nes labai sitas sijonukas man patiko, idomu ar tiks man 8  doh.gif  smile.gif

asgi turiu

liemuo 42 jis eina zemiau bambos na as ji nuleidziu zemai nes kitaip rura sviestusi biggrin.gif
nesitempia liemuo klubai ciut tempias
ilgis visas 40cm nuo virsaus i apacia
klubai 51x2 man didokas jis mirksiukas.gif mano su aguonom spalvike bet ta pati sudetis ir modeliukas
Papildyta:
talbots papilde svarkiuku vel yra prie dzinsu manau fainai - 30%
http://www.talbots.c...erSale=cat90030

ir etc
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 07 rugsėjo 2013 - 13:10
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 07, 15:09)
asgi turiu

liemuo 42 jis eina zemiau bambos  na as ji nuleidziu zemai nes kitaip rura sviestusi biggrin.gif
nesitempia liemuo klubai ciut tempias
ilgis visas 40cm  nuo virsaus i apacia
klubai 51x2 man didokas jis mirksiukas.gif  mano  su aguonom spalvike bet  ta pati sudetis ir  modeliukas

tai lemuo nesitempia ? verysad.gif tada netilpsiu verysad.gif aciu Ingute einu liudesi skandinti salotose verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 09 07, 14:13)
tai lemuo nesitempia ?  verysad.gif  tada netilpsiu  verysad.gif  aciu Ingute einu liudesi skandinti salotose  verysad.gif  unsure.gif

nu netikiu...

man jis laisvas dabar nesidejau kai psitaisiau biski gal geras dabar siaip 84 net 85 sakyciau drasiai tilptu jis ner ant klubu auskciau gali segtis... 10 didelis bus manau
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 07, 15:15)
nu netikiu...

man jis laisvas  dabar  nesidejau kai psitaisiau biski gal geras dabar  siaip  84 net 85  sakyciau drasiai tilptu    jis ner ant klubu auskciau gali segtis...  10 didelis bus manau

man zemiau bambos 90 cm., kur as juos idesiu i 42*2 ? smile.gif
Atsakyti
tavo liemuo uz mano mazesnis ta vieta kur storiausia pas man is vis 96 tie sklubais bet dar pilvas biggrin.gif zodizu..
kada prie progos pasimatuosi,pamatysi tirkai uzteks tau 8
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 07, 15:28)
tavo liemuo uz mano mazesnis  ta vieta kur storiausia pas man is vis 96  tie sklubais bet dar pilvas biggrin.gif zodizu..
kada prie progos pasimatuosi,pamatysi tirkai  uzteks tau 8

tai matavau tiesiog ties ta vieta, kur on dzinsiukai pas mus laikosi, tarp klubu ir bambos smile.gif ir gavosi 90-91 doh.gif man net jcrew, ne factory, velvetkiu 29 dydis ties liemeniu na vos vos gerai, o klubai jau didoki, o 28, klubai gerai, bet lemuo nesusisega doh.gif doh.gif
Atsakyti