Kuo didesnis galingumas, tuo mažesnė tikimybė, kad kombainas perdegs, pvz. tarkuojant bulves ar malant mėsą. Aš rinkčiausi kombainą su mėsmale, nes sulčiaspaudės kombainuose labai šiaip sau, jau geriau tokią pirkti atskirai.
Turėjau philips kombainą (jau brangų kaip tais laikais - 735Lt) galingumas 1000 W, tai tarnavo kasdien naudojamas 9 metus, kol perdegė variklis. Mėsą malė nuostabiai, ale kokteilių kažko neišplakdavo, tų sulčiaspaudžių net nenaudojau, nes per daug atliekų ir mažai sulčių, nepatogus surinkimas. Bulves tarkavo ir pjaustė puikiai; tešlas, baltymus plakė irgi gerai. Tik va, tokie kombainai netinkami mielinei tešlai, nei kremams gaminti, reikaligas spec. plaktuvas tipo Kichenaid.
Žodžiu, kombainas kažką darys geriau, o kažką prasčiau. Gaila, kad negalima tokių prietaisų išbandyti prieš perkant

, nes kartais nusipirkus būna nusivylimų.
Turiu boman tešlos maišytuvą/plaktuvą (vizualiai panašų į kenwoodą už 1500Lt), metalinio korpuso, kuris išminko sunkią ruginių miltų tešlą, bet baltymų biskvitui neišplaka, nors turėtų.