Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

Ingut- gal jau laikas eiti pailsėt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kas del tusu is allcosmeticswholesale, tai nepirkit Korres. as nusipirkau anksciau jau, tai tik isbandziau ir padejau. nesamone ir tiek.
Lancome hypnose drama tusas irgi panasiai - netinkamas normaliam naudojimui.
Brangiausiu is cia nepirkciau irgi.
cia gerai kad yra mini pakuociu, galima isbandyt. man kolkas pasiteisino tik vienintelis, kuri vis kartoju - Lancome Definicils.

o su j.crew psicshoze siandien.. paskui visos mieste vienodos vaiksciosit smile.gif o tai juk nei vienai nepatinka! jau gana, vakar maciau vilniuj vyra su su tokia pacia j.crew maikute kokia manasis turi.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almuteee: 09 rugsėjo 2013 - 22:58
bluntyt dar reik supirkti..mergytes laukia...
nors atrodo galva i stala jau taaip lenkias laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(almuteee @ 2013 09 09, 23:43)
kas del tusu is allcosmeticswholesale, tai nepirkit Korres. as nusipirkau anksciau jau, tai tik isbandziau ir padejau. nesamone ir tiek.
Lancome hypnose drama tusas irgi panasiai - netinkamas normaliam naudojimui.
Brangiausiu is cia nepirkciau irgi.
cia gerai kad yra mini pakuociu, galima isbandyt. man kolkas pasiteisino tik vienintelis, kuri vis kartoju - Lancome Definicils.

Gryna loterija tas ACW. Toofaced tusas visai buvo isdziuves, o chanel tai superinis, iki siol neatsidziaugiu thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 09, 23:55)
bluntyt dar reik supirkti..mergytes laukia...
nors  atrodo galva i stala jau taaip lenkias  laugh.gif

čia kaip vakar su mamka ligoninės priimamajam buvom..suleido mamkai vaistų ir sako 30min laukiam ir žiūrim ar skausmas baigsis...tai čia buvo 00.00 biggrin.gif Tai galvojau sėdėdama užmigsiu , taip ėmė miegas biggrin.gif
Na mamuk ir savo miegą pasaugok 4u.gif
Atsakyti
aha...

buse o koks gera chanel tusas? as gavau is chanel.com ta meginuka maza tusa tai man neypatingai ysl daug geresnis
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Inga, tu miegi? biggrin.gif

Ar pirkot vakar Lilydirect ir Puritan? Aš Puritan negavau dar patvirtinimo.
Lilydirect miniukų papildė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 10 rugsėjo 2013 - 06:20
Rutuliuk as jau nuo 6.30 atsikelus.. smile.gif

ruosiu vaikus i darza ir mokykla, esu be masinos taip kad eisim pestute .. oj seniai nevaiksciojau tiek, lily nupirksiu grizusi manau grisiu apie 8.30-9val ne snueiti i viena puse man apie 20 min blush-anim-cl.gif

miniuku liuks as irgi noriu

puritana nupirkau matyt praleidau parasyk prasau kur priimta gavai, as paziuresiu ir patvirtinsiu blush-anim-cl.gif

Atsakyti
Aš saviškes jau išleidau daržan - mūsų daržas centre.

Pasiunčiau laišką dėl Puritan.

Aš noriu dar dviejų kvepalų be miniukų ir bus ramu biggrin.gif Nebežinosiu jau ko norėt - Kenzo Power ir Lalique Ence Noire.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
mes kažkiek karantinuojamės, nes savatiglaiį po visų darželių temperatūra užkilo ir vienas kitas snargliukas išbėgo g.gif tai va vakar neleidau, o šian nežinau ką daryt.. Vakar sveikas vaikas buvo, tik į vakarą snarglys vėl išlindo...miega visą naktį ramiai, nosim švariai kvėpuoja g.gif Tai va laukiu kol atsikels ir žiūrėsiu..gal dar vieną dieną namie prabūsim...Jau netikėjau,kad taip greit darželio linksmybės mus pagaus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 10, 00:23)

buse o koks gera chanel tusas?  as gavau is chanel.com ta meginuka maza tusa tai man  neypatingai ysl daug geresnis

Labas rytas,

va sitas

http://www.allcosmet...10-Noir-ub.html

sepetelis jo toks plastikinis.

Man YSL irgi labai fainas, esu turejus, bet jau sudziuna tai kosminiu greiciu doh.gif .
Atsakyti