Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(zaRAza @ 2013 09 10, 12:17)
2013-09-09 ieis i istorija kaip Kasmyrinis pirmadienis lotuliukas.gif

Į kalendorių reiks įrašyt kaip ne darbo dieną lotuliukas.gif Nu tai ką, laukiam (turbūt pirmą syk su tokiu nekantrumu) skaičiukų bigsmile.gif beje, Laureta gavusi kašmyriukus galėtų foto padaryt įsitaisiusi tarp jų - Kašmyro Mafija lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=zaRAza,2013 09 10, 16:14]
Va ir "padejom" apsipresti smile.gif Reik visu spalvu biggrin.gif

Tai jau tikrai thumbup.gif
Atsakyti
jvivita as imciau melynus arba geltonus bigsmile.gif

emb o kokia rankine jus gavot ? idomu kad zinot kokios nereik imti unsure.gif
gilt maziuku as uzsegima pkeiciau kitais nuo paprastuciu maziukais uzsegimukais guminukais blush-anim-cl.gif
Papildyta:
su 80E imciau 36Emaiden
Atsakyti
Ačiū šauniai komandai už šaunias prekes! thumbup.gif Parsitempiau namo krūvelę nemažą, net nepastebėjau kvituke, kad svoris parašytas 8,5 kg, tempiau 2,5km dėžutę nepatogią, kurios nei apglėbt, nei rident biggrin.gif Turėjau progos apmąstyt ir įvertint sunkų Juliejos darbą 4u.gif
Rankinės iš Yoxx - tobulybės, pirkau sau ir mamai, dabar nors persiplėšk, noriu abiejų tik SAU doh.gif
Šiaulietės, laukiu svečiuose!
Atsakyti
QUOTE(svile @ 2013 09 10, 16:39)
Ačiū šauniai komandai už šaunias prekes!  thumbup.gif  Parsitempiau namo krūvelę nemažą, net nepastebėjau kvituke, kad svoris parašytas 8,5 kg, tempiau 2,5km dėžutę nepatogią, kurios nei apglėbt, nei rident biggrin.gif Turėjau progos apmąstyt ir įvertint sunkų Juliejos darbą  4u.gif
Rankinės iš Yoxx - tobulybės, pirkau sau ir mamai, dabar nors persiplėšk, noriu abiejų tik SAU doh.gif
Šiaulietės, laukiu svečiuose!

svile aciu ir jum ir zarazai ir kitom kurios priima ir padalina wub.gif

o kokios jusu tasikes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 10, 16:41)
o kokios jusu tasikes  bigsmile.gif

ir man labai smalsu-rodykit ir gražias ir ne 4u.gif

modnigue taxai yra? o kaip ten siuntimas?
Atsakyti
lika2006 - as jusu SW atsiveziau laukiu sveciuos busiu visa vakara wink.gif

dedu ON -15% viskam
http://oldnavy.gap.com/

modnis tax nera free shipui renkam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 10 rugsėjo 2013 - 15:44
Kad nebeliko tų tašikių, nebėr kaip nuorodas beįdėt.. Išpirkom biggrin.gif
Draugė šitą pirko juodą - labai patenkinta,kainavo viso labo 39dol, minkštutė, lengvutė, super
http://www.yoox.com/...p...JG&sizeId=1
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 10, 16:29)
jvivita as  imciau  melynus arba geltonus  bigsmile.gif

emb o kokia rankine  jus gavot  ? idomu kad zinot kokios nereik imti  unsure.gif
gilt maziuku as uzsegima pkeiciau kitais nuo paprastuciu maziukais uzsegimukais guminukais blush-anim-cl.gif
Papildyta:
su 80E imciau 36Emaiden

Bet tokio dydzio nematau g.gif
Atsakyti
Svile, svori reikia visada ziuret biggrin.gif O tai yra kazkada 13.5Kg buve, tai gerai kad paziurejau ir vyra kartu pasiemiau, nes nezinia kaip iki masinos but reikeje nuritint biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

QUOTE(Jurgux @ 2013 09 10, 14:54)
pas mane ta kur nuo kovo mėn nepasiima, tai bendravau, rašė kad išsikraustė iš Kauno ir neturi kaip pasiimti. Parašiau aš jai kad galiu paštu išsiųsti, tuomet nutilo 

surasykit man nikus i meila 4u.gif

QUOTE(Bluntė @ 2013 09 10, 14:59)
dėl komandiruočių tai suprantama    bet įsivaizduokit kad jūs dalinat siuntą    ir butas,kaip sandėlys 

pernai per Kalėdas buvo lyg viena "dalintoja" ,kuri grąsinosi siuntą nuvešti prie šiukšlių konteinerio, nes per diąn neatsiėmė prekių laugh.gif Tai va mūsų Julieta dar tikrai pakankti

o beje,kaip Julietai gražiai Swarovskiai atrodo  wub.gif  wub.gif  wub.gif

savo prekes issieme, o kas su kitom nutiks ne jos reikalas doh.gif smile.gif

QUOTE(vilvet @ 2013 09 10, 15:07)
nezinau kaip galima nepaimti siuntinuko, as jau laukiu nesulaukiu kada mano ateis    nu savaite gal gali ir nepasiimti,tai tas tai anas, bet kaip suprantu cia kalba jau eina apie menesius g.gif

nepasiima, neatsako i laiskiukus, paskui po keliu menesiu pradeda iekot. 4u.gif as pati laiskus rasau, absoliuti tyla. buvau LT atvaziavus kvieciau atsiimti prekes... neatejo verysad.gif

QUOTE(zuika23 @ 2013 09 10, 16:14)
Aš iš vis nesuvokiu kaip gyvent bute tarp siuntų, dėžių...  blush2.gif pati pagalvoju kur čia reiktų name laikyt, dalintojų vietoje, o čia 50 kv butuke  doh.gif

O kašmyriukų fronte tikiuosi viskas gerai ir niekas nieko neatšaukė?  unsure.gif

temoje pirmame psl irasysiu atsiimti per savaite. niekas nesandeliuos prekiu ilga laiko tarpat, isimtis kai kelioneje, serga, atostogos. Ne kliutis atsiimti prekes, lyja, salta ar karsta 4u.gif

QUOTE(zuika23 @ 2013 09 10, 16:25)
Į kalendorių reiks įrašyt kaip ne darbo dieną lotuliukas.gif Nu tai ką, laukiam (turbūt pirmą syk su tokiu nekantrumu) skaičiukų  bigsmile.gif beje, Laureta gavusi kašmyriukus galėtų foto padaryt įsitaisiusi tarp jų - Kašmyro Mafija 

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(caiga @ 2013 09 10, 16:50)
Bet tokio dydzio nematau  g.gif

tikrai yra ir DD ir dar didesniu tuoj vaikus pamaitinu idesiu
Atsakyti