QUOTE(Karusia @ 2014 03 20, 22:51)
čia kas? taip vadinama?
nu va, nereikėjo kamuotis, kai madoje čadros - nuo nosies iki pirštų galiukų
Nu tie visi dabartiniai balachonai, kuriuos siūlo vietoje palaidinių... Nu tipo, kaip pas Ivaną caraitį, tik gali būt nesiuvinėti - užtai dafiga pridrapiruoti...
Man reikia kamuotis! Aš turiu taliją! Nu ji, aišku, tik su subine palyginti talija, šiaip man kokį 100 kg numesti reikia verkiant, na gal ir 15 kg užtektų, bet vis viena
Bet tai jofana, arba talija pasibrėš, arba subinė. O kad talija ant 30 cm mažesnė, tai logiška, kad ją ir pageidauju brėžti! O brėžiamųjų rūbų nėra. Yra aukščiau minėti balachonai, su kuriais ir ilgu sijonu aš panaši į Pirčiupio motiną, o su siaurais džinsais - į medūzą!
Papildyta:
QUOTE(L'automne @ 2014 03 20, 22:54)
Tame ir durnumas, kad šį sezoną garderobo atnaujinimui turiu kokį 100 lt. Ne daugiau. Gerai, kad avalynės nereikia pirkti.
NU tai padaryt reikia reviziją, nes 100 Lt - ne dielo (kas čia blin per bankrotas visiems, man irgi bankrotas

).
Kelnes ir džinsus turi. Pakentėsi, bus gana
Vadinasi, reikia megztinio arba švarko, geriau dviejų, ir maikių/marškinukų/bliuzkių, ką nešioji.
Peržiūrėk ką turi. Gal tik neįsigilinus pykina? Gal jei įsigilinsi - nepykins?
Jei nieko nerandi, tada pagalvok, gal turi ką apvogti. Mamą, pavyzdžiui, arba paauglę dukterį, arba sesę

Kaip gerai tiems, kas gali apvogti, aš diedų apsupty, galiu vogti tik maikes ir iš jų darytis naktinius
Neradai. Tai gal turi siūlų ir moki megzti??? Megztinį galima nusimegzti! Kas moka. Kartais. Ne aš
Dar variantas. Gal yra kokių švarkų ar kažko, kas padėta nuo seniai ir laukia, kol bus pasiaurinti ar patrumpinti? Man šiemet prisireikė, tai tokį radau ir nunešiau pas siuvėją. Siuvėja pataisys pigiau, negu kad naują pirkt!
O jau jei ne, nu tai ką - pagalba yra aliexpress, manodrabuziai.lt ir skudurynai. Aišku, visuose išvardinuose daug susigaišta, bet gali rast visai tinkamų dalykų, pakol pasitaisys biudžetas arba pasikeis sezonas. Kaip tik vakar pirkau naujus su etikete Hilfiger marškinius už 16 Lt vienam iš savo diedų. Ot