QUOTE(Malena @ 2014 09 24, 19:43)
Tos moterys kai susigalvos kokią nesąmonę, paskui tik konstatuot kad nieko nėra belieka; na jūs protu pagalvokit
Tai taip, ir maximos maišelyje galima neštis
Piniginės geriau būčiau neradus

Išmesit iš ekonomijos skyrelio
Chrien čia ekonomijos skyrelis, iki jo gyvenau gerokai ekonomiškiau
Turėjau juodą striukę ploną, juodą striukę storą, juodą paltą, juodą ploščių, juodus batus, juodus rankinukus didelį ir mažą, ir mėlynus džinsus.
Čia atėjus sužinojau, kad reikia rengtis pagal sezoną, ir atsiminiau tą savo sezoną. O mano sezonui juoda ne tik kad nerekomenduojama, bet tragiškai uždrausta. Užtat tinka tamsiai mėlyna, pilka, ruda ir chaki.
Tai dabar žaidžiu, ir rūbų turiu belekiek, o apsivilkt - nulį

mano gi dar išmatavimai specifiniai, ne bet ką nusipirksi, aukšta aš. Žo, perki, ką gauni. Gauni tamsiai mėlyną paltą. Prie jo pilkas rankinukas nebetinka. Reikia mėlyno arba rudo. Mėlyną gauni, bet su ryžom detalėm. Tada juodi batai ne prie ko, o džinsai per pilki palyginti ir irgi netinka. Ieškai batų.
Randi nuostabų kašmyrinį pilką megztinį, kuris puikiai tinka prie išbrokinto pilko rankinuko, pilkai mėlynų džinsų ir juodų batų. Bet tada mėlynas paltas ne į temą. Reikia pilko, pilko nėra. Ieškau. Iki dabar ieškau, megztinis jau apsiburbuliavo, o palto dar nėr ir nenumatytas, nes nerandu aš jo

Vieną mėginau pirkti, pasirodė, kad jis ne pilkas, o kakavinis, kakavinė man netinka dar labiau už juodą, 350 Lt subinėn.
Jau į rudus ir chaki aš net nelendu... Tai yra, stengiuosi nelįsti

Nes tik ką nors nusipirk, tai paaiškės, kad netinka tas, šitas, anas, reikia visko naujai, o naujai nėr, nu kur aš rasiu, aš kelnes randu kartą per dvejus metus ir tas pačias nešu pas siuvėją, kad atlenktų kiek įmanoma ir pasiaurintų liemenį
Šūdas ir neekonomija, arba reikia labai daug pinigų, nežiūrėt į jokius nukainuota/nenukainuota, tinka - ir imu. Tai vienintelis būdas

Arba viską siūtis pas siuvėją, įskaitant batus ir džinsus