QUOTE(groovy @ 2014 02 21, 20:16)
Ačiū
Aš tai jau seniai per tokius nebeperku. Firma negirdėta, bet su sportu nelabai daug ką bendra turiu

O bandėt googlinti, kiek tokie batai kainuotų kitur? Nes būna čia pardavinėja daikčiukus po 17 lt, kur Ebay galima už 5 lt nusipirkti. kad nebūtų taip su batais.
Aš ieškojau, nerandu tokios firmos. Labai pavadinimas nepatogus, meta autentiškus brendus, ta prasme kur mini autentic kad yra firminiai. O pagal firmos pavadinimą buities reikmenų tik randu. Bet šiaip tokio tipo batai visi ne pigūs. Nusprendėm vis tik ne pirkt, nes tokio tipo batai kad ir kokybiški, ne visada prie kojos tinka, baisoka nesimatavus. Pastebėjau geriausiai tauposi, kai nieko neperki

. Tada tikrai spintoje min. kiekis rūbų.
QUOTE(Noa @ 2014 02 23, 20:44)
Nu ot... gi nuorodą įdėjau spalvinio tipo temoje
Šiaip šiemet kažko nieko neradau per išpardavimus, kažkaip jau ir palto reiktų, ir batų tokių vaikščiojimui (iš tex serijos pasivaikščiojimams), maniškai tokie jau link nunešiojimo, sunkiai dar sezoną atnešiosiu, tikiuosi bent iki kitų metų kainų nuleidimo ištemsiu. Dar nieko neradau ir batų kasdien žiemai. O kol nėra pagrindinių sudedamųjų gi žmogus negali kapsuliuotis padoriai.
Gal kas turi noro pavasariui ko įkelt pavyzdukų ar kokių įkvepiančių vaizdų, nes va čia visai be fantazijos šiuo metu. Tik žinau kad labai jau reik susikapsuliuot... o va norėt nenoriu visai nieko. O dar mergos subalamūtijo mane kad aš žinote šiltas tipas, ir visai man netinka kas patinka

Tai planuoju po senovei jau kur žinau kad tinka - šaltybarščiai+pilkai mėlsva+juodai pilka.