Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 268

QUOTE(naktisster @ 2013 09 11, 10:47)
Ciupkit, kam tinka vaikuciams

Oi kaip ačiū už nuorodėlę wub.gif Nusiunčiau mergaitėm, tikiuos pastvers wub.gif
Nors žiemai turim batukus, bet kai tokia kaina.... negaliu neimt biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, o kada planuojat VS siandien pirkti, ar galima atsiusti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 09 11, 11:41)
Oi kaip ačiū už nuorodėlę  wub.gif  Nusiunčiau mergaitėm, tikiuos pastvers  wub.gif
Nors žiemai turim batukus, bet kai tokia kaina.... negaliu neimt  biggrin.gif

drinks_cheers.gif dar labai laukiam

QUOTE(ingridkam @ 2013 09 11, 11:52)
Sveiki, o kada planuojat VS siandien pirkti, ar galima atsiusti 4u.gif

maudomuku jau nebeperkam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 09 11, 11:41)
Oi kaip ačiū už nuorodėlę  wub.gif  Nusiunčiau mergaitėm, tikiuos pastvers  wub.gif
Nors žiemai turim batukus, bet kai tokia kaina.... negaliu neimt  biggrin.gif

Norika, kokį dydį emet ir kokio dydzio pedutei? smile.gif skiriasi jų kokybe lyginant su Uggsais, aš prisiekusi pastarųjų gerbeja biggrin.gif
Atsakyti
Dėl palyginimo su UGG nežinau, nesu mažiui jų pirkus, nes esu labiau ortopedinių propaguotoja biggrin.gif Bet kai tokia kaina, imu tuos kaliošiukus ir vsio lotuliukas.gif

Mama mano turi Bearpaw, tai superiniai batai, labai džiaugėsi kad prirodžiau, pernai visą žiemą kitų turbūt ir neišsitraukė drinks_cheers.gif Manau ir vaikiški bus tokie pat patogūs, šilti, lengvi thumbup.gif
Mano mažiaus pėdutė dabar lygiai 24-24,5EURO dydžio, tai jamiau 27EURO (10M Toodler), nes iki žiemos dar pėdutė ūgtels, o ir kojinytę pamaut reiks ir noriu kad per žiemą užtektų, pernai Crocsus žieminius ėmiau 2 dydžiais didesnius, tai iki žiemos galo pilnai priaugo blink.gif Dabar pėdudė sparčiai auga, akyse matau kaip visi batai mažėja doh.gif Tai manau imdama 2dydžiais didesnius, nepaskęs tikrai schmoll.gif
Kiek cm pėdutė - nepasakysiu, nematavau kažkaip niekad, vadovaujuosi tiesiog dėvimu dydžiu ir visom pateiktom lentelėm unsure.gif O antra vertus, jei bus gerooookai dideli, bus kitai žiemai arba tiesiog parduosim... už tokią kainą manau lengvai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 11 rugsėjo 2013 - 12:03
Mergaites, gal kas nors zinot koki europini dydi atitinka amerikietiski 8.5 ir 9.5 H&M batu dydziai!? g.gif
Atsakyti
Aciu mergaitems, paciupo ir man Bearpaw batukus. Emiau savo beveik keturmetei 10 dydi. Tikiuos tiks rolleyes.gif Buvau Ugg paemus 28 dydzio, tai pardavem, nes dar uz kokiu poros metu jai turbut butu buve geri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 09 11, 13:01)
Dėl palyginimo su UGG nežinau, nesu mažiui jų pirkus, nes esu labiau ortopedinių propaguotoja  biggrin.gif  Bet kai tokia kaina, imu tuos kaliošiukus ir vsio  lotuliukas.gif 

Mama mano turi Bearpaw, tai superiniai batai, labai džiaugėsi kad prirodžiau, pernai visą žiemą kitų turbūt ir neišsitraukė  drinks_cheers.gif  Manau ir vaikiški bus tokie pat patogūs, šilti, lengvi  thumbup.gif
Mano mažiaus pėdutė dabar lygiai 24-24,5EURO dydžio, tai jamiau 27EURO (10M Toodler), nes iki žiemos dar pėdutė ūgtels, o ir kojinytę pamaut reiks ir noriu kad per žiemą užtektų, pernai Crocsus žieminius ėmiau 2 dydžiais didesnius, tai iki žiemos galo pilnai priaugo  blink.gif  Dabar pėdudė sparčiai auga, akyse matau kaip visi batai mažėja  doh.gif  Tai manau imdama 2dydžiais didesnius, nepaskęs tikrai  schmoll.gif
Kiek cm pėdutė - nepasakysiu, nematavau kažkaip niekad, vadovaujuosi tiesiog dėvimu dydžiu ir visom pateiktom lentelėm  unsure.gif  O antra vertus, jei bus gerooookai dideli, bus kitai žiemai arba tiesiog parduosim... už tokią kainą manau lengvai  rolleyes.gif

Na as ir susigundziau, tikiuosi merginoms pavyks nupirkti, nes dydziai sparciai tirpsta smile.gif
Mano mazius visa praita ziema Uggsiukus nesiojo, bet mes dar nevaiksciojome, tai bent jau silumos atzvilgiu buvo nepamainomi batai smile.gif As pati kartais audavausi ziema net be kojiniu (basomis lotuliukas.gif ) visad kojos siltos budavo smile.gif

Del kojyciu augimo tai taip, dar pries maziaus gimima isijautusi i mazu mielu rubeliu pirkima urmu pirkau ir Uggsus, tad guli spintoje grazuoliai Uggsai siai ateinanciai ziemai, dydi emiau pagal rekomendacijas, kokia mazdaug galetu buti beveik dvimetinuko kojyte, deja, taip ir neteks pasidziaugti doh.gif
Atsakyti
dar labai labai laukiu amazon shipukui pasidalinti 4u.gif
Papildyta:

nuolaidos svarkams baigiasi siandien smile.gif

www.hm.com
o taip pat daug smagiu drabuzeliu vaikams
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2013 09 11, 13:29)
Emiau savo beveik keturmetei 10 dydi. Tikiuos tiks  rolleyes.gif Buvau Ugg paemus 28 dydzio, tai pardavem, nes dar uz kokiu poros metu jai turbut butu buve geri biggrin.gif

O koks dabar jos kojytės EURO dydis? Smulki mergytė turbūt, nes mano dvimetuko dabar pėda realiai 25d biggrin.gif Nors jis ir prie smulkesnių....
Atsakyti
Gal crocs.com paimtumėt? Vienų labai reiktų ax.gif Nemažai batuku po 9,99 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2013 09 11, 13:51)
Gal crocs.com paimtumėt? Vienų labai reiktų ax.gif  Nemažai batuku po 9,99 4u.gif

deja, negalim nupirkti is cia sad.gif
Atsakyti