QUOTE(westa @ 2005 05 20, 08:51)
OK paklausiu, bet kaip jau rašiau jis turbūt labiau bus linkęs į Buderus ar Protherm'ą
As aisku neekspertas, bet turiu senu draugu dirbanciu sildymo srityje.
Stai ka jie pasake - Buderus vokiski katilai, lyg ir neblogi, taciau jau gal 10 metu gamina tokius pacius katilus ir nieko nekeicia... tas siek tiek nervina... ir kaina kaip uz tokia "naujove" ne is palankiuju...
cekiski protherm - na viska pasako zodis "cekiskas". Daro pigius katilus, o ar gali buti pigus daiktas geras?
nezinau ar teko ar ne, bet yra dar tokie prancuziski katilai CHAPPE. Nors jie rinkoje nera taip senai kaip Junkers ar pan., taciau jau girdejau nemazai geru atsiliepimu apie juos. Kaip cia kazkas skundesi del garso - mano pazystami turi toki katila ir negali atsidziaugti, beveik nesigirdi kaip dirba (ankstesniam name turejo kazkoki irgi vokiska ar panasu, tai kai jis isijungdavo, per visus 3 aukstus girdedavosi), ir sumokejo uz ji neitin daug, lyginant su VIesman ar Buderus. Atrodo netgi yra puslapis lietuviskas internete apie juos -
www.chappee.lt berods...
Teko buti Vilniuje juos atstovaujancioje imoneje (su tuo pazystamu kartu), tai kas man patiko - ten konsultantai labai gerai isaiskina ir pataria, kas yra geriau ir kuo skiriasi... firma atrodo vadinasi Elstava (CHAPPE puslapyje galite pasiziureti kas Vilniuje juos atstovauja)
tai tiek is mano patirties...